2η Ενεση 9 εκ.ευρω στα Μέσα Ενημέρωσης για την Χειραγώγησης σας.

Με επιπλέον κονδύλι 9 εκατ. ευρώ για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού “μπουκώνει” η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση τα ΜΜΕ.

Πρακτικά δηλαδή προστίθενται τα 9 αυτά εκατ. στα 11 εκατ. ευρώ που είχαν ανακοινωθεί αρχικά για την καμπάνια για τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα το συνολικό κονδύλι της διαφήμισης που αφορά σε όλα τα ΜΜΕ Εθνικής και Περιφερειακής εμβέλειας να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ.Και αν προσθέσουμε και τα 21 εκ ευρώ από τις ΑΔΕΙΕΣ που χαρισε η Κυβέρνηση το ποσό φτάνει στα 41 εκατ.ευρω!!!!

Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ των πολιτών με Τρομοκράτηση και ΦΟΒΟ συνεχίζεται μέχρι να φέρουν το ΕΜΒΟΛΙΟ και το ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ που είναι ο Τελικός στόχος τους…για την ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ του πλήθους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ του Ελληνικού Λαού κ Στέλιος Πέτσας, «στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας(!!!)  για την καμπάνια, το Υπουργείο Οικονομικών πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν και λαμβάνουν χρήματα για την καταχώρηση, προβολή ή μετάδοση του μηνύματος στο μέσο τους, χωρίς επιστροφές.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close