Ο Πάνος Σκαρλάτος για την “υποχρεωτικότητα” των εμβολιασμών.

Ο Πάνος Σκαρλάτος Επιστήμονας ΒιοΙατρικών Εργαστηρίων ξανακτύπησε με το video στο facebook και έδωσε επιστημονικά δεδομένα για τα εμβόλια για την υποχρεωτικότητα δια Νόμου και πως οι Νόμοι έγιναν ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ!!!

Για να εφαρμόζει η Παγκόσμια Χούντα τον ελεγχο του Πληθυσμού..και στη Χώρα μας οι Τοπικές πολιτικές Μαριονέτες αψηφούν Νόμους και δικαιώματα..

Ο Πάνος Σκαρλάτος αναλύει  αναλύει τη συνθήκη της Νυρεμβέργης.Τι ισχύει για τα εμβόλια ..Τι ισχύει και τους πειραματισμούς στο ανθρώπινο σώμα. Ολα αυτά το πολιτικό κατεστημένο τα γράφει στα π@π@ρια του και είναι έτοιμοι να Μπουκάρουν στα σπίτια μας για να συλλαμβάνουν όσους δεν εμβολιαστούν μεταφέροντας τους αντιδρωντες σε Στρατόπεδα Φυλάκισης αποκλειστικά για άτομα που θα αρνηθούν τον Υποχρεωτικό εμβολιασμό!!

Οτι και να λες Φίλε Πάνο αυτοί θα ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ στα σπίτια μας  για να αρπάξουν κάθε άνθρωπο που θεωρούν υγειονομικά επικίνδυνο να μεταδώσει την ασθένεια που οι ίδιοι έριξαν ..Παγκόσμια ΧΟΥΝΤΑ με υπαλλήλους την Κυβέρνηση και τη Σιωπηλή αντιπολίτευση..

Σε ένα από τα post o Πάνος Σκαρλάτος γράφει:

“ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.” ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!! ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!

Χρόνης Προσαλέντης-Δημοσιογράφος

Πατήστε PLAY και ακούστε τον

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button