Λογοκρισία και κλείσιμο σελίδων στο Χασάπικο του facebook

Τα hoaxes επέβαλαν περιορισμούς στο Raporto

Oι σερίφηδες του διαδικτύου συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους..Φιμώνουν φωνές για άρθρα απόψεις και γνώμες ..τοποθετήσεις κόσμιες αλλά ενοχλούν κέντρα εξουσίας..Έτσι και σε αυτή την περίπτωση με το Raporto..

Δείτε και μόνοι σας πόσο απλά σε τελειώνουν..

Αποφασίζουν χωρίς να είναι κάποιο Νομικά κατοχυρωμένο όργανο της πολιτείας εάν θα δεις η θα διαβάσεις ένα αρθρο μια άποψη μια γνώμη..Είναι η καταπίεση απόψεων που δεν αρέσουν σε κάποια άτομα. Χωρίς να έχουν Νομική οντότητα ΠΝΙΓΟΥΝ κάθε σκέψη με την ελευθερία του λόγου και κατεβάζουν μαζικά ομάδες σελίδες αναρτήσεις. Ειναι καθαρά επιθέσεις λογοκρισίας..

Στην χώρα μας τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει η ομάδα “Ελληνικά Hoaxes” που σε ρόλο μισθοφόρου του facebook και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λοιπών χρηματοδοτών της ίδιας και της θυγατρικής της TjekDet.dk-IFCN. Μεταξύ των “χορηγών της αλήθειας”, συγκαταλέγονται το γνωστό το Αμερικάνικο Ταμείο για την Δημοκρατία (NED), το οποίο πρωτοστατεί σε επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτων στην Λ. Αμερική και αλλού, το Open Society Foundations, το Ταμείο της Δημοκρατίας, το Ίδρυμα Μακάρθι, η Google και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ελέγχοντας μονοπώλια κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι και το Raporto πέρασε μέσα από τα ΦΙΛΤΡΑ λογοκρισίας των έμμισθων “hoaxes” και χαφιέδων της επικοινωνίας σε πολιτικά κέντρα εξουσίας.Το Κράτος και η Κυβέρνηση έχουν άριστες σχέσεις με τα hoaxes και ελέγχουν χρησιμοποιούν τρολ και κοινωνικά μέσα για να περιορίζουν την ισχύ κάθε ομάδας η σελίδας.Το χρησιμοποιούν σαν ΧΑΣΑΠΙΚΟ της εξουσίας που ενοχλείτε..

Βρισκόμαστε σ’ ένα περιβάλλον λογοκρισίας όπου  σε παρεμποδίζουν και σε αποδυναμώνουν με τιμωρίες και περιορισμό εμφάνισης χωρίς καν να σε ρωτήσουν χωρίς πολλές φορές να σε ενημερώσουν πόσο κρατά η τιμωρία σου η και να σου διαγράψουν το λογαριασμό με συνεχείς αναφορές περί δηθεν  ψευδών γι αυτούς αναρτήσεων θέσεων απόψεων η ειδήσεων.Ετσι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ..

Είναι η ύπουλη λογοκρισία του 21ου αιώνα, η οποία οικοδομείται πάνω στο Facebook και σε άλλες πλατφόρμες που χειραγωγούν τα συναισθήματα.

Ο Γιώργος Κοσκινάς Ραδιοφωνικός Παραγωγός και αρθρογράφος του Raporto δήλωσε για την “Τιμωρία” σε αυτό:

Με αφορμή το γεγονός ότι η λέξη “δημοκρατία” τελευταία μπήκε στα λεξιλόγια πολλών, ενώ η χρήση της παρέμεινε σταθερά κατά το δοκούν, με τις εκάστοτε ερμηνείες να εξυπηρετούν τον χρήστη, είπα να καταθέσω κι εγώ μια άποψη, αλλά και να θυμίσω μια άλλη. Να ξεκινήσω από την δεύτερη:

“Η διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και δικτατορίας είναι ότι στη δημοκρατία ψηφίζεις πρώτα και παίρνεις διαταγές μετά. Στη δικτατορία, δεν χρειάζεται να χάσεις τον καιρό σου ψηφίζοντας.”

Τσαρλς Μπουκόφσκι, 1920-1994, Αμερικανός συγγραφέας

Πάμε και στη δική μου, η οποία ουσιαστικά αποτυπώνει σε λέξεις τις δικές σας πράξεις εμπάθειας, κακοήθειας, προσκόλλησης στις κομματικές επιταγές, αλαζονείας, υπεροψίας και μικροπρέπειας.

Είναι γεγονός ότι ενοχλεί η φωνή μου, εκφράζοντας τεκμηριωμένα την αντίθεση της στην χειραγώγηση και την φίμωση που επιχειρείται να μας επιβληθεί εδώ και δυόμιση περίπου μήνες. Το ξέρω ότι σας ενοχλεί και ακόμη περισσότερο, σας ενοχλεί η στήριξη που μου προσφέρουν συμπολίτες σας, από εκείνους που δεν έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι και να τρώνε σανο. Άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και δύναμη πνεύματος.

Κι αυτοί σας ενοχλούν. Γιατί ζουν δίπλα σας και περπατούν με το κεφάλι ψηλά, ενώ εσείς ντρέπεστε για αυτά που στηρίζετε. Γιατί εκείνοι έχουν το θάρρος της γνώμης, ενώ εσείς ούτε καν της σκέψης.

Όπως και στα χρόνια των μνημονίων η κρίση πήρε διαστάσεις πανδημίας και μόλυνε τα πάντα, έτσι κι αυτή εδώ η πανδημία θα γεννήσει μια κρίση που δε θα λυπηθεί κανέναν και τίποτα. Πρόσωπα και ιδανικά. Εμάς και εσάς. Κι αυτό είναι νομοτελειακό, μια συμπαντική διατήρηση της ισορροπίας σε κάθε επίπεδο.

Δεν ξέρω σε ποια πλευρά θα είστε τότε, δε νομίζω να ξέρετε ούτε κι εσείς, τουλάχιστον ακόμη. Να ξέρετε πάντως, ότι συμμετέχοντας στην απόπειρα φίμωσης συνανθρώπων σας, όπως εγώ, ουσιαστικά επιλέγετε την συναίνεση της αποδόμησης του πολιτεύματος στο οποίο θα θέλατε να ζείτε κι εσείς και τα παιδιά σας. Συναινείτε στην αποκαθήλωση της “δημοκρατίας” έτσι όπως την ονειρευτήκατε, πριν χάσετε το δρόμο στο δάσος των υποσχέσεων…

Ούτε φωνή του Raporto, ούτε η δική μου, πρόκειται να σιγήσει με τέτοιες πρακτικές.

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε δύναμη με το μίσος σας. Καλή αντάμωση στους δρόμους, όταν θα έρθει η ώρα να φωνάξετε για ότι τώρα σιωπάτε. Εκεί θα είμαι, δίπλα και όχι απέναντι σας.


Θα ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ για την κατάσταση στο facebook με τα λόγια του Stranger..

Το Παγκόσμιο σύστημα ελέγχου δημιουργωντας την πλατφόρμα του Facebook κατάφερε να ελέγξει την ροή της παγκόσμιας ελευθερίας και επιβάλει καθημερινά την παγκόσμια φίμωση που χρειάζονται οι επικυρίαρχοι για να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους !

Το όπλο της CIA στην Ελλάδα και άλλοι οργανισμοί που έχουν γονατίσει μπροστά στα νέα αφεντικά και την νέα τάξη πραγμάτων με το πρόσχημα δηθεν του παγκόσμιου προβλήματος των ψευδών ειδήσεων (αφού πρώτα οι ίδιοι γέμισαν το ιντερνετ με δικές τους ψευδείς ειδήσεις ) πριμοδότησαν Ελληνικη εταιρία με 300.000 ευρώ το χρόνο να επιβάλει στους Ελληνες που χρησιμοποιούν το ιντερνετ την δική τους δογματική αλήθεια !…

Κατάντησαν το ιντερνετ από ελεύθερο τόπο επικοινωνίας και πληροφορίας μια λίμνη που ζέχνει από πολιτική εξουσία και συμφέροντα , το έκαναν να είναι πια ένα κανάλι δογματικής αλήθειας , με υποταγή στην πληροφορία αφού πλέον ελέγχουν την μεγαλύτερη μάζα του κοπαδιού !

Το 80% σήμερα των Ελληνων συνδρομητών του Ιντερνετ δεν βγαίνει καν από το facebook νομίζοντας ότι αυτό είναι το Ιντερνετ, η εκπαίδευση στην επιφάνεια πληροφορίας έχει κάνει εκατομμυρια συνανθρώπους μας να τρέφονται πια μόνο με την δογματική και συμφεροντολογική πληροφορία κάθε εξουσίας !

ΠΡΟΤΑΣΗ του SITE amazonios.net   Nα ψάχνετε ειδήσεις απο site ..Επιλέξτε τα  μόνοι σας με την κρίση σας και να τα παρακολουθείτε για την ενημέρωση σας..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button