18χρονη στην Κρήτη μετα το μπόλι την κρύβει το Νοσοκομείο. Πατέρας και Κόρη στη Λάρισα και “ταξίδεψαν” στην Ελευθερία.

Δεν έχουν τελος οι θάνατοι μετα τον εμβολιασμό των πολιτών…Στην Ευρωπαική Βάση Δεδομένων  μεχρι στιγμής εχουν καταγραφεί 16.535 και 1.750.275 παρενέργειες …Ενας νεκρός στη Λάρισα με την  κορη του να ειναι εξαφανισμένη απο το Νοσοκομείο καθώς και μια 18χρονη απο την Κρήτη επισης “εξαφανισμένη” χωρις το Νοσοκομείο να δινει πληροφορίες ουτε στους Γονεις της!! Προφανώς για να αποκρύψουν να μεταδοθούν τα συμβάντα..

ΚΡΗΤΗ: Δεκαοκτάχρονη απο την Κίσσαμο της Κρήτης ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ απο τον εργοδότη της σε Ξενοδοχειακή Μονάδα  (Προτροπή Κούλη του Ψυχασθενή με τις ενέσεις) και προχώρησε στον εμβολιασμό της…Η 18χρονη εχει “εξαφανιστεί” απο το Νοσοκομείο .Δεν δίνονται πληροφορίες ουτε στους ΓΟΝΕΙΣ της!!!  Οπως γράφει στην ανάρτηση του ο dimitris Naxakis η κοπέλα μετα τον εμβολιασμό της με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ επικίνδυνα σκευάσματα  μπήκε στην εντατική ..

 

Μάλιστα υπάρχει ανάρτηση οτι ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Χανίων απειλεί για την ανάρτηση!!!

ΛΑΡΙΣΑ:Τρυπήθηκαν με το εμβόλιο της Johnson & Johnson  την Δευτέρα 05/07/21 ….Ο κ.Κυριακίδης απο την Λάρισα έπεισε την κορη του να το κανει και αυτη….Ο Πατέρας πέθανε την επόμενη μερα στις 06/07/21 ..Η Κορη Μαργαρίτα Κυριακίδου αγνοείται ….Πιθανώς να εχει ταξιδέψει και αυτη οπως αναφέρουν πληροφορίες..Δυστυχώς δεν εχει αλλους συγγενείς και στο Νοσοκομείο που πηγε για τον εμβολιασμό δεν δίνουν πληροφορίες…

Το περιστατικό κατεγράφη στην εκπομπή Δια Πυρός με τους Χρήστο Μαργέτη και Νίκο Κυριακάκη..

Κάτοικος που μίλησε με τον Χρηστο Μαργέτη κατήγγειλε οτι μιλούσαν στο τηλέφωνο και σταμάτησε..Την επαφή την εχασε στο Νοσοκομείο και αγνοείται….Η Μαργαρίτα ειναι φιλη της οικογένειας του και χάθηκαν τα ιχνη της μετα τον εμβολιασμό της..

Ακαταδίωκτος Τσιόρδας σε εμβολιασμένους με παρενέργειες: Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να τα κάνει!!! Γνωρίζατε οτι ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ σας ευθύνη!!!

Ούγγροι γιατροί-ειδήμονες Γενετικής Μηχανικής: ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από τον εμβολιασμό!Το 86% των παιδιών 12 – 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε είχαν παρενέργειες!

Πέθαναν 130 εμβολιασμένοι Γιατροί σε 1,5 μηνα στην Ινδονησία!!!

 

Δημοσιεύματα & εκδόσεις που οι Νεοταξίτες αποκαλύπτουν το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους σχεδιο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…με την μετατροπή των πολιτών σε εργαλεία τους σκλάβους υπο πλήρη ελεγχο και δυνατότητα θανάτου τους κατ επιλογήν τους..

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ τα ειχε “προβλέψει” απο το 2010…Πανδημια έλεγχος πολιτών μάσκες…Καραντίνες κλπ.ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button