Εστησαν Ψευτο-Ρωμέικο μειώνουν πληθυσμό και διαλύουν τη Χώρα..

Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο απο τον Δημήτρη Γιανακόπουλο αξίζει την προσοχή μας..Το σχέδιο και τον πόλεμο κατα των πολιτών τον αντιλαμβάνονται ολο και περισσότεροι….Το ποτε θα αποφασίσει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαου να απελευθερωθεί  είναι το ζητούμενο πριν μας αποδεκατίσουν.

D.Giannakopoulos:Όλοι αυτοί έχουν στήσει το Ψευτο-Ρωμαίικο στην Ελλάδα μας .Και μας συμπεριφέρονται ως Δικτάτορες .Ανήκουν στα Μασονικά Τάγματα των Μασονικών Στοών .Έχουν δημιουργήσει μεγάλη Διαφθορά στους οργανισμούς στην Δημόσια Διοίκηση .Καταχρέωσαν την Ελλάδα μας με τα τρία Μνημόνια που όλοι μαζί ψήφησαν .Ισλαμοποιούν εσκεμμένα και με δόλο την Χώρα μας ,Και μας έχουν πρήξει με απαγορεύεις παντός είδους με έναν Ψευδό Ιό .Και επειδή δεν τους βγαίνουν τα νούμερα .

Εγγράφουν όλους τους Θανάτους από διάφορες ασθένειες ότι απεβίωσαν από τον Ψευδό-Κορονοϊό . Και με ανεξέλεγκτα με εξαμηνίτικα αδοκίμαστα Εμβόλια πιέζεται τον Λαό μας να τα κάνει με άγνωστες και επικίνδυνες συνέπειες .Με στόχο καθαρά να στειρώσετε τον πληθυσμός και να προκαλέσετε μείωση του Πληθυσμού ..Όπως διατυμπανίζει επί σειρά ετών η Παγκόσμια Σιωνιστική Μασονική Συμμορία .Όταν ξεκίνησαν την Ψευδο- Επιδημία όλοι οι Πράκτορες του συστήματος ήσαν στην θέση τους για την διαπεραίωση των Εντολών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μασονικής ΕΛΙΤ .

Πέρασαν παράνομα Αντιχριστιανικά Νομοσχέδια για να δώσουν νομιμοποίηση σε όλα τα Ηθικός Αντίχριστα και ανώμαλα .Από αυτό και μόνο δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με ψυχικά και οργανικά ανώμαλους .Τους Ναούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας με την απουσία αντίδρασης των υπεύθυνων Επισκόπων που έπρεπε να αντιδράσουν .Τους έκλισαν για να μην εκκλησιάζονται οι Πιστοί .

Σατανιστές Μασόνοι Σιωνιστές είναι και τους ενοχλεί η καθημερινή λειτουργεία με Προσευχόμενους πιστούς στους Ναούς μας . Θέλουν να κάνουν ρεσάλτο με τον τρόμο και τον φόβο που σπέρνουν για να υφαρπάξουν με την Παγκοσμιοποίηση την Παγκόσμια Διακυβέρνηση του Πλανήτη .Μόνο η μόνιμη αντίσταση όλων εμάς των Πολιτών και με την βοήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού .Θα ανατρέψει τα πανούργα σχέδιά τους .

H ANAΡΤΗΣΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ???????????????
  ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΟΛΑ……………………

  Τα μάθατε;; “Αφρικανική παροιμία” το «γνώθι σαυτόν»!!! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε – ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Η Παναμερικανική Ένωση Εκπαιδευτικών λοιπόν μας λέει ότι το «Γνώθι σαυτόν» (Γνώρισε τον εαυτό σου) προέρχεται από την…Αφρική!

  Ναι, καλά διαβάσατε. Διάλεξαν ότι προέρχεται, χάριν της πολιτικής ορθότητας ίσως, από την αφρικανική ήπειρο!!!

  Αυτά είναι τα άτομα που στρατευμένα κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας, οδηγώντας τα σε πλήρη άγνοια ακόμα και για γνώσεις που θεωρούνταν μέχρι σήμερα «κοινά αποδεκτές» σε όλο τον πλανήτη.
  .
  https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/ta-mathate-afrikaniki-paroimia-to-gn/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button