Ακαταδίωκτος Τσιόρδας σε εμβολιασμένους με παρενέργειες: Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να τα κάνει!!! Γνωρίζατε οτι ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ σας ευθύνη!!!

Έχουμε ενα ΠΕΙΡΑΜΑ σε εξέλιξη με σκευάσματα που δοκιμάζονται απ ευθείας στον Άνθρωπο για πρώτη φορα στα Παγκόσμια Χρονικά…Ενα δηθεν Εμβόλιο που δεν παίρνει ευθύνη ο κατασκευαστής ο Γιατρός και η Κυβέρνηση…
Ευθύνη εχει μονο ο λήπτης!!! Αλλά αν δεν  το κάνεις σε λένε  ανεύθυνο!!! Εχουμε ενα δηθεν εμβόλιο που ο εμβολιασμένος κολλά μπορεί να προσβληθεί και να μεταδώσει τον ιό…
Το εχουν βεβαιώσει τα μελη της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας αλλα και πρόσφατα το ειπε χθες και ο εκπρόσωπος  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) Κρίστιαν Λίντμαϊερ: «Το ότι έχω εμβολιαστεί ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε καμία περίπτωση ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ τον ιό ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ από τον ιό!!
Τα αφεντικά του Κούλη και των Κυβερνήσεων μας έχουν αποκαλύψει οτι ΜΕΙΩΝΟΥΝ τον Πληθυσμό και τον ελέγχουν..Εχουμε δηλαδή πολίτες που ενω τα ξέρουν δέχονται να είναι πειραματόζωα και να πεθάνουν νωρίτερα με άγνωστες συνέπειες και παρενέργειες ..
Οσοι δεν τα ξέρουν η δεν τα άκουσαν η δεν τα έψαξαν και μπολιάστηκαν τα μαθαίνουν κατόπιν των παρενεργειών….
Πριν λίγες μερες αγανακτισμένοι πολίτες που ευρίσκοντο στο Νοσοκομείο με παρενέργειες απο τα επικίνδυνα σκευάσματα των Φαρμακο-Μαφιών συνάντησαν το μελος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας που οι λογαριασμοί του είναι ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ με χιλιάδες ευρώ απο τις Φαρμακοβιομηχανίες.
Ο κ.Τσιόρδας έκανε τη γυρα με Γιατρούς στο Νοσοκομείο Αττικόν και ενας απο ολους του φώναξε : “Δειτε τα χάλια μας πως μας καταντήσατε με τα εμβόλια”.
Τοτε ο κ.Τσιόρδας σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσιεύουμε απάντησε: Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να τα κάνει!!! Γνωρίζατε οτι ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ σας ευθύνη!!!
ΕΤΣΙ για να ξέρετε ποιος εχει την ευθύνη που παίρνουν τη θέση των ΖΩΩΝ για τα χρηματοδοτούμενα πειράματα τους..
Είναι ΓΛΟΙΩΔEIΣ ΤΥΠΟΙ…Δεν λογαριάζουν τίποτα μονο το ΧΡΗΜΑ  και ο Τσιόρδας και αλλα μελη της Κυβερνητικής Επιτροπής ..Μερικά απο τα εκατομμύρια ευρω που παίρνουν στους Λογαριασμούς τους τα ειδαμε στην Διαύγεια …Δειτε άλλο ενα ποσο εδω 8.000 χιλ ΕΥΡΩ για το αλλο μέλος της Επιτροπής τον κ Συψα ..Να μην  μασήσει και αυτος λίγα απο τα εκατομμύρια  Pfizer??
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ούγγροι γιατροί-ειδήμονες Γενετικής Μηχανικής: ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από τον εμβολιασμό!Το 86% των παιδιών 12 – 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε είχαν παρενέργειες!

Θελουν να Δολοφονήσουν Αστυνομικους Στρατιωτικους κ.α .Αφηνουν τους λαθρο για να κτυπήσουν..

Βαθιώτης:Ζούμε στην εποχή του ιατρικού φασισμού, του κουρελιάσματος του Συντάγματος, της ποδοπάτησης της αξίας του ανθρώπου και της ληστείας των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Πέθαναν 130 εμβολιασμένοι Γιατροί σε 1,5 μηνα στην Ινδονησία!!!

Δημοσιεύματα & εκδόσεις που οι Νεοταξίτες αποκαλύπτουν το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους σχεδιο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…με την μετατροπή των πολιτών σε εργαλεία τους σκλάβους υπο πλήρη ελεγχο και δυνατότητα θανάτου τους κατ επιλογήν τους..

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ τα ειχε “προβλέψει” απο το 2010…Πανδημια έλεγχος πολιτών μάσκες…Καραντίνες κλπ.ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. 8.000 EΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 8.000.000 ΕΥΡΩ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΓΛΥΦΤΗ ΜΠΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button