Βαθιώτης:Ζούμε στην εποχή του ιατρικού φασισμού, του κουρελιάσματος του Συντάγματος, της ποδοπάτησης της αξίας του ανθρώπου και της ληστείας των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Ο θίασος του κ. Μητσοτάκη σε φόντο μονοκομματικού κράτους & όλες οι παρατάξεις του κΥνοβουλίου παίζουν τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί από πολύ ψηλά.

Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και ώρες επαληθεύουν μέχρι κεραίας τους 20 λόγους που επικαλέστηκα πριν από περίπου έναν χρόνο για να δείξω ότι έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία.Ζούμε στην εποχή του ιατρικού φασισμού, του κουρελιάσματος του Συντάγματος, της ποδοπάτησης της αξίας του ανθρώπου και της ληστείας των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κορωνοϊό, ο οποίος ήρθε για να αποκαλύψει το μέγεθος της κτηνωδίας που οργανωνόταν από δεκαετίες σε βάρος των ανυποψίαστων πολιτών.Ο θίασος του κ. Μητσοτάκη σε φόντο μονοκομματικού κράτους (όλες οι παρατάξεις του κΥνοβουλίου παίζουν τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί από πολύ ψηλά) κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα κοφτερά του δόντια, τα οποία βρίσκονται πίσω από το χιτλερικό μουστάκι ενός αξιοθρήνητου παλιάτσου.
Per mare per terra θέλουν να μας σύρουν στην καρέκλα του τρυπήματος. Όσο αντιστεκόμαστε, τόσο πιο πολύ θα χτυπιούνται από το κακό τους, μέχρι που θα φανεί όλο το εύρος της φονικής οδοντοστοιχίας του θηρίου της Αποκαλύψεως.Αυτές τις ώρες ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ένας ηγέτης-καρικατούρα, ένας τραγικός πρωθυπουργός που γνωρίζει μόνο να σπέρνει την διχόνοια, ανίκανος για στοιχειώδη ενσυναίσθηση. Μια προδοτική μαριονέτα που οδηγεί την Ελλάδα στον όλεθρο.
Την εποχή των μνημονίων γράφονταν βιβλία για την καταστρατήγηση του Συντάγματος. Την εποχή του κορωνοϊού δεν έχει γραφτεί ούτε ένα αντίστοιχο βιβλίο. Αντιθέτως, οι “ειδικοί” της νομικής επιστήμης, με ελάχιστες εξαιρέσεις, μοιάζουν με καλοκουρδισμένα βιολιά μιας στρατιωτικής μπάντας που είναι έτοιμη για την μεγαλύτερη διαβολιά.Σχεδόν όλοι είναι ενωμένοι μια γροθιά υπηρετώντας τις δυνάμεις του Σκότους. Αλλά αρκεί και ένα κεράκι για να σβήσει το σκοτάδι. Αρκεί και μια μικρή ρωγμή από την οποία θα αρχίσει να μπάζει νερά το σαπιοκάραβο του παλιάτσου.
Όσοι έχουν διαβάσει την Αποκάλυψη του Ιωάννη γνωρίζουν σε ποια ιστορική στιγμή βρισκόμαστε.Μας κυβερνούν τέρατα που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο και τώρα στοχεύουν στην εξαγορά της δικής μας ψυχής.Ήρθε η ώρα να ξαναμετρηθούμε: να δούμε ποιοι είναι οι ευένδοτοι και ποιοι οι ανένδοτοι. Ποιοι οι οσφυοκάμπτες και ποιοι οι ευθυτενείς.
Η λύση του πολίτη που θέλει να υπερασπιστεί την ψυχή του είναι μόνο μία: Μηδενική ανοχή απέναντι στους φασίστες, στους εκβιαστές και στους παγιδοποιούς.
Δεν βιάζομαι!
Δεν εκβιάζομαι!
Δεν *δια*βολιάζομαι!
Προέχει να παραμείνουμε ελεύθεροι άνθρωποι και όχι να μεταλλαχθούμε σε χειραγωγούμενα πειραματόζωα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button