Οι Λαοί θα εισβάλουν στα Κοινοβούλια και θα σας κρεμάσουν!!!!

Δήλωση ΣΟΚ βουλευτή! “Ο κόσμος θα μπει μέσα και θα μας κρεμάσει…

Ο Γκόνφρι Μπλουμ, Άγγλος ευρωβουλευτής, εντυπωσίασε τους πάντες με την ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας πράγματα που κάνεις δεν περίμενε να πει.
“Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε….
… σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλόσοφου Μάρεϋ Ροθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών”, ανέφερε ο Γκονφρι.
“Ο Λαός θα εισβάλει και θα σας κρεμάσει όλους!”, είπε με τόλμη. “Η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, κι’ αυτό το μέρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Συνταρακτικά, και ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή.”
Συνέχισε λέγοντας :“Ολόκληρη η επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία. Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες. Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις όπου δεν πληρώνετε συνδρομές. Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και εδώ κατηγορείτε τους πολίτες.”
“Λοιπόν το μήνυμα έχει αρχίσει να φτάνει στ’ αυτιά των πολιτών της ΕΕ, και σύντομα θα καταλάβετε πως οι Ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι’ ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει!”, τόνισε ο Μπλουμ τελειώνοντας την ομιλία του.>>
ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ………..
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΤΗΝΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ……
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…………..
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ……..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button