Μονο τον Αποστολάκη και τα ΤΑΝΚΣ δεν εφεραν για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας!!! (2 VIDEO + Φωτό)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφεραν σήμερα στο κτίριο της Ιονίου Βουλής για να προφυλάξουν τη Δημορική αρχή και να τους βοηθήσουν να περάσουν τα 2 εκκατομύρια ευρώ σε εργολάβους για την αποκομιδή των απορριμάτων!!!! Ο Διοικητής της Ασφάλειας κ.Γιανούλης  και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ.Αλαμάνος  και ειδικές ομάδες αστυνομικών έζωσαν το κτίριο για να μπορεί ο Νικολούζος-Ασπιώτης και η παρέα του να μοιράσουν εκκατομύρια στα εργολαβικά συμφέροντα….

Στην είσοδο έκαναν έλεγχο μην έχουν αλεύρι μαζί τους οι κάτοικοι της Λευκίμμης…Απαγόρευσαν την είσοδο σε ορισμένους με το πρόσχημα ότι είναι γεμάτη η αίθουσα …Στην πραγματικότητα χωρούσαν άλλα 100 άτομα και μέσα άλλα και στο επάνω διάζωμα…Αλλα η εντολή ήταν να μπούν λίγοι….

Για άλλη μια φορά ειδικές δυνάμεις για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο…Οι παρατάξεις Τρεπεκλή και Χαραλάμπους τηρούν αυτό που έχουν δηλώσει οτι με τα ΜΑΤ και Αστυνομία δεν εισέρχονται…Η παράταξη της Μερόπης Υδραίου ήταν εκεί και τελευταία δίνουν το φιλί της ζωής στο Νικολούζο με την παρουσία τους δίνοντας του απαρτία ώστε να μπορεί ο Νικολούζος να περάσει θέματα..Τελικά η εικόνα με τους Ματατζήδες και τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους και το κλίμα που επικράτησε έκανε και την Παράταξη της Υδραίου που ήρθε στην Ιόνια Βουλή να αποχωρήσει.

Κατα την είσοδο γιουχαΐστηκε ο Πρόεδρος τους Συνδέσμου Καθαριότητας  κ.Ασπιώτης ακούγοντας διάφορα από τους κατοίκους της Λευκίμμης που αγωνίζονται για μια καθαρή Κέρκυρα από σκουπίδια και δέματα καρκίνου…Φώναζαν μάλιστα να φέρουν και τον Αποστολάκη !!!!! Τελικά μόνο ο Υπουργός Αμυνας Αποστολάκης έλειπε,όπως φώναζαν οι κάτοικοι , για να προστατευθεί το  νέο φαγοπότι που θέλουν να ψηφίσουν για τους εργολάβους..

Τελικά δεν κατάφεραν να συνεδριάσουν και παρά  επέμβαση των ειδικών δυναμεων που εβγαλαν δια της βίας από την αίθουσα τους κατοίκους .Φεύγοντας από το κτίριο οι Δημοτικοί συμβουλοι άκουσαν τα εξ αμάξης από τους κατοίκους.Κυρίως ο Δήμαρχος Κερκυρας άκουσε πολλά “Γαλλικα” και ξεφτιλίκια….Ο κ.Νικολούζος έφυγε συνοδεία αστυνομικής δύναμης!!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ 2 VIDEO…..

Η ΑΣΤΑΚΟ-ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ 2 VIDEO ..ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΣΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ..

 

 

Στο video ΔΕΙΤΕ και ακούστε πως η Αστυνομία εμποδίζει τους πολίτες να εισέλθουν στην δήθεν ανοικτή συνεδρίαση του ΔΣ Κερκυρας..

CAMERA: amazonios

Το video αυτό δείχνει την άδεια αίθουσα απο καταγραφή και σπικάζ απο τον Γρ.Βέργη του Συλλόγου Αλεύχιμον.Ακούστε τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στη Δημοτική αρχή…

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close