Μήνες στους διαδρόμους του Κέντρου Υγείας Κερκυρας τα ψηφιακά μηχανήματα του Ακτινολογικού για δυο μπρίζες!!!

Τέσσερεις μήνες περιμένουν τα ψηφιακά  μηχανήματα στο Ακτινολογικό τμήμα του ΙΚΑ για να τα ξεπακετάρουν και να λειτουργήσουν. Δείτε τις χθεσινές φωτό στο διάδρομο.

Εώς τώρα λειτουργεί το ΙΚΑ με τα παλιάς τεχνολογίας μηχανήματα αυτά που για να εμφανίσουν τις ακτινογραφίες χρειάζονται υγρά όπως παλιά οι φωτογραφίες.

Αυτά τα υγρά είναι χημικά που καταλήγουν στο περιβάλλον και το καταστρέφουν.Ο λόγος μη λειτουργίας είναι η μη έγκριση-αργοπορία της δαπάνης από την 6η ΔΥΠΕ Πάτρας.Η δαπάνη αφορά την τοποθέτηση μπριζών σούκο για να λειτουργήσουν.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ η 6η ΔΥΠΕ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ….ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΡΙΖΕΣ ΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ!!!!!!!!..Αντι να γίνει άμεσα η Ψηφιοποίηση στο Ακτινολογικό τα μηχανήματα είναι σε διάδρομο και γραφεία …Το Ελληνικό σύστημα ,οι υπεύθυνοι της 6ης ΔΥΠΕ καταδικάζουν τους πολίτες της Κέρκυρας  με χρήση των παλιών μηχανημάτων με χημικά!!!!

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!

Το κτίριο στο μισό Μικροβιολογικό τμήμα καθώς και στο μισό παιδιατρικό έχει τεράστιο πρόβλημα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που τίθεται  θέμα ασφάλειας της ζωής των ανθρώπων που εργάζονται και των άλλων που πηγαίνουν να εξυπηρετηθούν. Ακόμη και στον τοίχο να ακουμπήσει κάποιος υπάρχει διαρροή ρεύματος και μπορεί να σκοτωθεί!!!!!

Η  6η ΔΥΠΕ είναι ενημερωμένη γραπτώς και προφορικώς για το θέμα. Η Διεύθυνση  του ΙΚΑ  ίσως αναγκαστεί προχωρήσει σε εργασίες χωρίς να έχει γίνει έγκριση από την ΔΥΠΕ επειδή τίθενται θέματα ασφάλειας ανθρώπων..ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close