ΕΓΚΛΗΜΑ: Σε χαράδρα έξω απο το ΧΥΤΑ πετάει τα σκουπίδια Νικολούζος-Ασπιωτης-Καλούδης

Το Έγκλημα στο περιβάλλον συνεχίζεται από τη Δημοτική Αρχή  χωρίς τιμωρία….Σε μια ήδη επιβαρυμένη περιοχή ο Δήμαρχος κ.Νικολούζος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας κ.Ασπιώτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Καλούδης εγκληματούν κατά του Περιβάλλοντος καθημερινά κατά της Κέρκυρας κατά των Δημοτών ρίχνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα όσα σκουπίδια μαζεύουν σε Χαράδρα έξω από το ΧΥΤΑ και τα ζουμιά τρέχουν στη Λίμνη….που μαύρισε

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  VIDEO και τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που καταγράψαμε χθες το μεσημέρι 18/04/2019.

Τα απορριμματοφόρα ρίχνουν αρχικά τα σκουπίδια στο χώρο του κομπόστ και στη συνέχεια ερπύστριες σπρώχνουν τον όγκο των σκουπιδιών προς στην χαράδρα….Οπως μας ανέφεραν πηγές στο τομέα καθαριότητας ο χώρος αυτός θα τους “γλυτώσει” μέχρι να φύγει η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ …Θα βολευτούνε λένε με αυτό τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο…Γι αυτό και δεν αφήνουν κανένα να εισέλθει και να διαπιστώσει τι γίνεται…Ο Δεματοποιητής το μεγαλύτερο διάστημα δεν δουλεύει ενώ στο μικρό οικόπεδο των Αδελφάτων όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες μεταφέρθηκαν πολύ λίγα και ΣΚΙΣΜΕΝΑ δέματα με σείμικτα σκουπίδια τα οποία βγάζουν ζουμιά…Συνεπώς τα όσα δήλωνε ο κ.Ασπιώτης ότι τα μεταφερόμενα έχουν λήξη σε ένα έτος είναι παραμύθια γιατί ήδη είναι σκισμένα!!!

Η Εισαγγελία Κέρκυρας  τι θα κάνει μετά από αυτήν την αποκάλυψη? Οι Δικαστές τι θα αποφασίσουν? Μέχρι πότε θα συνεχίζεται η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ  εκτός ΧΥΤΑ προς τη ΧΑΡΑΔΡΑ?

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? Νικολούζος -Ασπιώτης -Καλούδης ρίχνουν ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια στην Χαράδρα και οι καταστροφικές επιπτώσεις στο περιβάλλον αλλά και στην υγεία των κατοίκων  θα φανούν στα επόμενα χρόνια..

Όλοι είχαν αναρωτηθεί που πάνε τα σκουπίδια….Ορίστε τώρα όλοι ξέρετε….Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι,Εισαγγελία και Δικαστές,Σύλλογοι Περιβάλλοντος , Δικηγόροι της Κέρκυρας ,Αστυνομία,Δημότες  της Κέρκυρας,Επιχειρηματίες της Κέρκυρας έχετε μπροστά σας την αλήθεια….Μετατρέπουν την περιοχή σε ΤΟΞΙΚΗ ΓΗ  και όποιον πάρει ο Χάρος!!!

ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΧΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ………ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ…..

Δείτε φωτογραφικό υλικό και VIDEO

 

Εδω Φωτογραφία από το διπλανό οικόπεδο των Αδελφάτων..Λίγα δέματα και ΣΚΙΣΜΕΝΑ!!! Πίσω βλέπεται το χώρο Κομπόστ και από εκεί τα σπρώχνουν στη ΧΑΡΑΔΡΑ

 

 

 

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΔΕΛΦΑΤΩΝ: Ούτε δυο στρέμματα δεν είναι…..Με σκισμένα δέματα.. Καρκίνου..ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ ούτε σπάστες ούτε δεματοποιητές…Όλοι οι εργολάβοι πληρώνονται κανονικά ….Και τα σκουπίδια στη Χαράδρα…..ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ……ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ – ΑΣΠΙΩΤΗΣ-ΚΑΛΟΥΔΗΣ Εγκληματούν καθημερινά ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button