Κατασκευη κι αλλου ΧΥΤΥ στη Κέρκυρα βάσει σχεδίου τους & όχι άμεσα εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης

xytyAντι να επικαιροποιήσουν τη μελέτη για το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης στο Δήμο Κέρκυρας δημιουργούν συνθήκες αποσύνθεσης της Υπηρεσίας καθαριότητας και με διάφορα προσχήματα (διάλυση υπηρεσίας -μειωμένο προσωπικό- σκουπίδια παντού αμάζευτα κ.α ) προβλήματα που οι ιδιοι τα άφησαν να δημιουργηθούν με τη πολιτική τους….μεταφέρουν εκκατομυρια ευρώ σε εργολαβικά συμφέροντα τα οποία προσπαθούν να διασφαλίσουν με τις ενέργειες τους ενω έχουν συμπαραστάτη και την Κυβέρνηση ότι η ροή αυτή με τα εκατομμύρια θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα…

Αυτό σημαίνει και η δήλωση του αρμόδιου υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γ.Φαμελου ότι θα χρηματοδοτηθεί και θα κατασκευαστεί νεος ΧΥΤΥ στη Κέρκυρα παρα τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν σε οποια περιοχή επιλεγεί…

Αυτο ειχε αναφέρει και ο Δημαρχος Κερκυρας προ μηνός οτι θα βρουν νέο χώρο μετα τη Λευκίμμη.

Ολος ο σχεδιασμός γίνεται για τα εργολαβικά συμφέροντα και οχι για το συμφέρον του Δημοτη -Πολίτη..Αλλωστε το λογαριασμό των εκ.ευρω που μοιράζουν τώρα θα το πληρώσει ο πολίτης στα νεα αυξημένα Δημοτικά τέλη….

Το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης παρά τις υποσχέσεις τους το αφήνουν και σερνεται…Εκτος της ροής χρήματος σε εργολαβικά συμφέροντα υπάρχει κι άλλος ένας λόγος.

Επειδή όλο αυτό το σχέδιο γίνεται στη Κέρκυρα ( η οποία επιλέχθηκε )  από μεγάλα funds τα οποία έχουν συνεργάσιμους αξιωματούχους σε κυβέρνηση και την εδώ Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για αυτό έστειλαν και τα ΜΑΤ για περάσουν δια της βίας οι σχεδιασμοί των.

Aυτό ήδη εφαρμόζεται  με την άσκηση αυτής της πολιτικής – σχεδίου για να επέλθει η διάλυση της Οικονομίας του νησιού και του Τουρισμού.

Ετσι θα υποβαθμιστεί το προϊόν αυτό και να ανοίγει ο δρόμος σε Πολυεθνικες και μεγάλες εταιρείες των funds να αγοράσουν οτι σβήνει απο τη πολιτική αυτη.

Οταν θα έρθουν όλα όσα θέλουν στα χέρια τους τότε εκ μαγείας θα υλοποιήσουν ότι καινούργιο τρέχει στην διαχείριση απορριμάτων χωρίς να χρειάζεται ΧΥΤΥ αλλά εργοστάσιο με μηδέν υπολειματικότητα.

Μονο που τότε θα έχουν κλείσει η δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν λόγω των συνθηκών που δημιουργούν βάσει του σχεδίου  οι περισσότερες  τις επιχειρήσεις Τουρισμού και θα έχουν αρπάξει τα φιλέτα αυτά τα αρπακτικά που τώρα ετοιμάζονται να τα πάρουν κοψοχρονιά….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close