Κόπηκαν οι πτήσεις της fly Dubai για Κέρκυρα και το έκρυψαν Κράτσα & συνεργάτες της!!! (VIDEO)

Εδω και δυο εβδομάδες έχουν σταματήσει τα δρομολόγια πτήσεων απο την fly Dubai την αεροπορική εταιρία που ξεκινησαν τέλος Ιουνίου (24/07) και θα τελείωναν στις 30/09/23..

Δυστυχώς η Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κράτσα την δηθεν επιτυχία σύνδεσης της Κέρκυρας με τα Η.Α.Ε που κατέληξε σε ΦΙΑΣΚΟ  την αποκρύπτει οπως και οι συνεργάτες της αλλα την χρησιμοποιεί για την Προεκλογική της εκστρατεία..

Η Εταιρεία διέκοψε τις πτήσεις διότι δεν εχει την κίνηση που να κρατά ζωντανή την διασύνδεση ούτε για δυο μήνες που αρχικά ανακοίνωσε..Όμως η κ Κράτσα αυτό δεν το γνωστοποίησε στους πολίτες της Κέρκυρας και των Ιονίων  Νήσων  ώστε να το εκμεταλλευτεί Πολιτικά.

Η Περιφερειάρχης κ.Ροδη Κράτσα το είχε ως μια απο τις σημαίες της αλλά ποτέ δεν παρουσίασε τους αριθμούς κίνησης των επιβατών διότι ηταν μια σκέτη αποτυχία..Αλλωστε δεν στηρίχθηκε με διαφήμιση στο Dubai για να γίνει γνωστή.

Ετσι μοιραία η αεροπορική εταιρεία διέκοψε τις πτήσεις πριν τις 30 Σεπτεμβρίου..Αυτό το διαπιστώσαμε όταν αναζητήσαμε πτήση για Dubai και επιστροφή αλλά και αυτές τις μέρες που ο Δημοσιογράφος μας Χρόνης Προσαλέντης βρίσκεται στο Dubai διεπίστωσε ξανά οτι δεν υπάρχει Δρομολόγιο απο αυτήν την εταιρεία απ ευθείας για Κέρκυρα.

Χθες μάλιστα εμφανίστηκε ο πρώην Σύμβουλος της κ.Κράτσα κ.Γιώργος Σαμλίδης (ΠρώηνΤραπεζικός Υπάλληλος) στο  Τοπικό Corfu Tv και αναφέρθηκε  στη γραμμή αυτή ως αυτός που την συμβούλεψε  για να ξεκινήσουν οι πτήσεις αυτές  αλλα και αυτός απέκρυψε την αποτυχία σύνδεσης διότι δεν στηρίχθηκε απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ώστε η fly Dubai να τηρήσει τη συμφωνία – χρονοδιάγραμμα για πτήσεις μέχρι 30/09/23 και έκοψε τη σύνδεση  τουλάχιστο 15  μέρες νωρίτερα γιατί δεν υπήρχε επιβατική κίνηση.

Συνεπώς ας αφήσουν τα ψέματα οτι κατάφεραν να ερχονται Τουρίστες απο το Dubai στη Κέρκυρα..Μια Κέρκυρα και Ιόνια Νησιά που τα έχουν εγκαταλείψει..

Σημειώνουμε οτι ο  πρώην Σύμβουλος της Περιφερειάρχη ο πρώην Τραπεζικός  κΣαμλίδης που πλήρωνε το Ελληνικό Δημόσιο στην συνέχεια εμφανίστηκε σε Ραδιοφωνικό σταθμό της Κερκυρας και ως “Δημοσιογράφος”..Μάλιστα η κ.Κράτσα πήγε στο Ραδιόφωνο (17/07/23) και στην εκπομπή του Τραπεζικού-Δημοσιογράφου -π.Συμβούλου Περιφερειάρχη και Υποψηφίου της να της πάρει συνέντευξη..Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει δηλαδή.

ΔΕΙΤΕ  στο video τον πρώην Σύμβουλο της κ.Κράτσα να αναφέρει κορδωμένος την “επιτυχία” σύνδεσης και να αποκρύπτει οτι η Γραμμή διεκόπη..

 

Δείτε εδω σε αναζήτηση δεν υπάρχει πτήση της fly Dubai για Τετάρτη 27/09/23 ουτε για Σάββατο 30/09 και δεν υπήρχε στην αναζήτηση ουτε τις προηγούμενες 10 ημέρες.

Και εδω στις 30/09 που θα γινόταν το τελευταίο δρομολόγιο ΤΙΠΟΤΑ!!

*** Πότε θα δώσουν στοιχεία για τις πτήσεις ..αριθμός Επιβατών και αν έμειναν Κέρκυρα η ηταν το νησί ενδιάμεσος σταθμός…ενα Λεωφορείο που περίμενε στο Αεροδρόμιο πληροφορίες αναφέρουν οτι τους μετέφερε στο Λιμάνι για Αλβανία…Και βέβαια θα πρέπει να ανακοινώσουν απο ποια μέρα συγκεκριμένα σταμάτησαν οι πτήσεις.

Εδω Φωτογραφία απο την άφιξη της Πρώτης πτήσης στη Κέρκυρα στις 24/06/23

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button