Καταδίκασαν τη Κέρκυρα .Ερχεται η Πανώλη…Φωτο απο Σιδαρι.Ετσι ειναι σε ολο το νησί.

σιδαρι 1

ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ…ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΑΣΠΙΩΤΗΣ!!!

Δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος για το κατάντημα τους από την πολιτική που εφαρμόζουν. Σταμάτησαν το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης και τώρα δεν εχουν Νόμιμο αποδέκτη …το Τεμπλόνι φράκαρε και ο δεματοποιητής δεν φθάνει να δέσει όλα τα σκουπίδια. Ισως να χρειαζονται 40 δεματοποιητές και πάλι που θα τα βάλουν?

Η Κέρκυρα ζεί το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ της καρεκλολαγνείας της παρούσης εξουσίας…Ποιος πιστεύει οτι μαζεύονται και ποιος ξέρει να μας πει που θα τα βάλουν?

Οι φωτογραφίες ειναι απο το Σιδάρι διπλα σε ενοικιαζόμενα και το εμπορικο τους κέντρο…Ετσι είναι όλη η Κέρκυρα !!! Κάθε 200 μέτρα στο δρομο απο Σιδάρι προς Κασιώπη – Νισακι -Δασια προς Πόλη και απο εκεί προς Νοτο…

Σκουλήκια ποντίκια μύγες και κουνούπια μεταφέρουν την ΠΑΝΩΛΗ…..Και ο Νικολούζος δηλώνει ότι δεν ανοίγει το πακέτο για να επισκευαστούν τα μηχανήματα και οι βαρέλες της Υπηρεσίες καθαριότητας αλλά ανοίγει το πακέτο για τους ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ…εκκατομυρια ευρώ που θα μπουν στα Δημοτικά τέλη….και για το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!!!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ…ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ….

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (Θανάση Γεωργάτου -facebook)ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΑΡΙ και τρέξτε πολιτικά κοπρόσκυλα στην Word travel market να διαφημίσετε τη Κερκυρα που τη κάνατε  χαβούζα-χέστρα…

σιδαρι 5

 

σιδαρι 2

 

σιδαρι 3

σιδαρι 4

σιδαρι 6

σιδαρι 7

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close