Ο Ηλίας Μόσιαλος Συνεργάτης Των Ανθελληνικών Hoaxes”

Τον τελευταίο καιρό δεχτήκαμε ανελέητο πόλεμο από τα ανθελληνικά hoaxes αλλά θα προσπαθήσουμε με όση δύναμη έχουμε να τους βγάλουμε όλη την σαπίλα στην φόρα γιατί για σαπίλα πρόκειται.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, επιλογή του Μητσοτάκη ως εκπροσώπου της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό είναι συνεργάτης των “ellinika hoaxes” αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ των ανθελλήνικών hoaxes που χρηματοδοτήθηκαν από το facebook και το ίδρυμα του Σόρος.Εξωτερικοί συνεργάτες – Επιστημονικοί σύμβουλοι-Μόσιαλος Ηλίας, καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο

Τα hoaxes που συμμετείχαν στην Ευρωπαική πρωτοβουλία ελέγχου ειδήσεων factcheckeu όπου η ηλεκτρονική πλατφόρμα δημιουργήθηκε από την Liberation (η οποία χρηματοδοτείτε από τον Ροτσθιλντ) και την Datagif ενώ ένα μέρος καλύφθηκε μέσω χορηγιών από την Google και το open society foundation του Σορος.

Το Άρθρο 5 του καταστατικού της ΜΚΟ «ελληνικά hoaxes», αναφέρει σαφώς ότι «…τα μέλη και της συντακτικής ομάδας και οι εταίροι απαγορεύεται ρητά να είναι μέλη σε κάποιο πολιτικό κόμμα…»
Μα είναι δυνατόν;;; Το μέλος της συντακτικής ομάδας και εταίρος Θάνος Σιτίστας – Επαχτίτης, είναι ΣΤΈΛΕΧΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ Εύγε! Κι εις ανώτερα!!! Με το καλό και υπουργός του ευχόμαστε!

Ουσιαστικά, αυτό που εξάγεται ως συμπέρασμα, είναι ότι τα «ελληνικά hoaxes» δημιουργήθηκαν για να κάνουν τις Φιλιππινέζες της εκάστοτε κυβέρνησης, άσχετα με το ποιος κυβερνά.
Το πιο γελοίο ακόμα, είναι ότι ενώ ο Θάνος Σιτίστας – Επαχτίτης είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται σφοδρή επίθεση από το «Documento», που αποτελεί έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα κατάλαβες πόσο «αντικειμενικά» είναι τα «ellinika hoaxes» που έχουν ως συνεργάτες ανθρώπους της κυβ/σης Μητσοτάκη;Τώρα καταλάβατε γιατί κατεβάζουν ότι δεν τους βολεύει και προωθούν τα σχέδια των αφεντικών τους??.


www.molwnlave.com/

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button