Διαμαρτυρίες Λευκιμιωτών σε Αθήνα και Περιφέρεια Ιονίων Νησων..Μήνυμα του Μανώλη από Κορυδαλλό

Σε αγωνιστική κινητοποίηση  προχώρησαν χθες 07/03/2019 οι Λευκιμιώτες της  Αθήνας και συγκεκριμένα υ διοργανώθηκε από την επιτροπή πρωτοβουλίας κατά του παράνομου ΧΥΤΑ .Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος με σύνθημα «Όχι στην ποινικοποίηση του αγώνα του λαού της Λευκίμμης – Όχι στη λειτουργία του παράνομου ΧΥΤΑ»

Στην Περιφέρεια Ιονιών Νησων βρέθηκαν σήμερα οι κάτοικοι της Λευκίμμης σε μια σιωπηρή διαμαρτυρία με πλακατ που έγραφαν διάφορα συνθήματα οπως ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ κ.α

Στο ιδιο στυλ διαμαρτυρία εγινε και εξω απο την Ιόνια Βουλή που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας,,.το οποίο ηταν ζωσμένο με ισχυρή Αστυνομική δυναμη.

Ο Μανωλης Μοναστηριωτης που προφυλακίσθηκε έστειλε μήνυμα από το facebook για τις διαμαρτυρίες των συμπατριωτών του αλλά και για τα γενέθλια του..

Το πολιτικό σύστημα που θέλει δια της βιας να μεταφερθεί ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ στη Λευκίμμη και να αποδεχθούν οι κάτοικοι τον αργό θάνατο τους και να συνεχιστεί η ΑΡΠΑΧΤΗ απο τα εργολαβικά συμφέροντα  έκανε στο ΜΑΝΩΛΗ και δώρο!!!!

Τον έστειλαν στις ΦΥΛΑΚΕΣ Κορυδαλλού!!!! να πάρει το προφίσενσυ!!!! Δεν τον άφησαν στη Κέρκυρα και δεν περίμεναν την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου….για να τιμωρήσουν και την οικογένεια του…

Την Κυριακή 10/03/2019 στις 12 το πρωί συνεδριάζει ο Συλλογος Αλεύχιμον στο Γυμνάσιο της Λευκίμμης για να πάρουν θέση ολοι οι κάτοικοι για την πορεία του αγώνα….

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close