Χωρίς να υπάρχει απαγορευτικό το Ζάναντου άφησε τα Διαπόντια για Παξούς!!!

Οτι θέλει κάνει ο Αντίοχος στη γραμμή των Διαποντίων και ότι θέλει κάνει και στη γραμμή των Παξών….Το δρομολογημένο πλοίο στα Διαπόντια ΖΑΝΑΝΤΟΥ δεν εκτέλεσε παράνομα την Πέμπτη 11/07/19 το πρωί  το τακτικό δρομολόγιο του προς Ερείκουσα Οθωνούς Μαθράκι στις 06.30 π.μ αφήνοντας σύξυλους τους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών που είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους και  την μετάβαση τους στα Διαπόντια νησιά και αντίστροφα.

Όπως ενημερωθήκαμε από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας  ο Καπετάνιος του ΖΑΝΑΝΤΟΥ δήλωσε  οτι έχει θαλασσοταραχή και δεν μπορεί να ταξιδέψει για τα Διαπόντια…Σημειώνουμε οτι την  Πέμπτη 11/0719 δεν ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για τα Διαπόντια…και οτι το Ζάναντου παίρνει απαγορευτικό μετά τα ΟΚΤΩ μποφόρ..

Συνεπώς ο Πλοιοκτήτης για να βολέψει  πελάτες του  που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν με το δελφίνι του  έκοψε το δρομολόγιο από τα Διαπόντια παράνομα αθέτησε τη σύμβαση που εχει για τη γραμμή των Διαπόντιων έβαλε το Καπετάνιο να δηλώσει ψευδώς ότι με ευθύνη του δεν εκτελεί το τακτικό δρομολόγιο ενώ το πρωί είχε 4-5 μποφόρ και προς το μεσημέρι 5-6 …και χωρίς να υπάρχει Απαγορευτικό.Και όλα αυτά φαίνονται στη σελίδα της εταιρείας που εξέδωσε ανακοίνωση αντικατάστασης του Δελφινιού με το Ζαναντου!!!!! Απαγορευτικό είχε εκδοθεί μόνο για τα Δελφίνια προς τους Παξούς.

Με την μεθόδευση αυτή και τη μονομερή απόφαση τους , άφησαν πελάτες και επισκέπτες στα τρία νησιά που είχαν προγραμματίσει την αφιξη  η την αναχώρηση τους από αυτά,  για να καλύψει τους πελάτες του από το Δελφίνι για Παξούς…που δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

Τροφοδοσία και μεταφορά ΙΧ επίσης δεν έγινε την Πέμπτη 11/07/19  λόγω της αλλαγής αυτής που είναι έξω από την συμβατική του υποχρέωση που έχει υπογράψει με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας…

Το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και ο Λιμενάρχης Κέρκυρας έχουν μετατραπεί σε ατζέντηδες του Αντίοχου και τον αφήνουν να κάνει ότι γουστάρει στις γραμμή να ακυρώνει προγραμματισμένο ταξίδι χωρίς πραγματική αιτία αλλά προφασιζόμενοι οτι έχει καιρό!!!! Ολα αυτά για να βολέψει άλλους πελάτες του απο το Δελφίνι και να βάζει το ΖΑΝΑΝΤΟΥ  λόγω απαγορευτικού για το  Δελφίνι στη γραμμή των Παξών ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς να υπάρχει τέτοια γραμμή!!!! Την παρανομία αυτή την “έντυσαν” για να καλυφθούν με νομιμοφανή ενέργεια που πάσχει αξιοπιστίας!!!

Μάλιστα την αντικατάσταση του Δελφινιού με το ΖΑΝΑΝΤΟΥ το  δημοσίευσε στη σελίδα της εταιρείας του!!!! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) Στην ανακοίνωση μιλα ξεκάθαρα για δρομολόγια πρός Παξούς!!!! Αδεια για το ΖΑΝΑΝΤΟΥ για δρομολόγια πρός Παξους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….Το Λιμεναρχείο και ο Λιμενάρχης Κέρκυρας έγινε η προέκταση του Γραφείου του πλοιοκτήτη Αντίοχου…κάνοντας πλάτες!!! Του έδωσαν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΝΑΥΛΩΣΗΣ για Κέρκυρα Παξούς και ετσι έγραψαν τα Διαπόντια νησιά  κατοίκους επιχειρηματίες καιν Τουρίστες στα παλιά τους τα παπούτσια…

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας τα γνωρίζει αυτά που έγιναν την Πέμπτη 11/07/19 στη Κέρκυρα? Το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και Παξών ενήργησαν νόμιμα? Γιατι του έδωσαν Βεβαίωση Ολικής Ναύλωσης για Παξούς από την στιγμή που δεν υπήρχε απαγορευτικό για το ΖΑΝΑΝΤΟΥ για τα Διαπόντια?

Δεν υπάρχουν κυρώσεις για την αδικαιολόγητη ακύρωση του τακτικού δρομολογίου προς τα Διαπόντια? Δεν έλεγε ο Αντίοχος στη Τηλεόραση ότι θα ταξιδεύει μέχρι οκτώ μποφόρ? Δεν έλεγε οτι είναι 40 ,80 μέτρα πλοίο και οτι θα ταξιδεύει μέχρι οκτώ μποφόρ?

Ακούστε στο video που ακολουθεί τα μούσια του Αντίοχου ..Ετσι δουλεύει τους πάντες…Καλά κάνει αφού μπορεί και τους έχει όλους κάτω από τις εντολές του..Υπουργεία Λιμεναρχεία και κάνει ότι γουστάρει…Μπράβο Αντίοχε τους έχεις όλους ΣΟΥΖΑ ! Ολοι εκτελούν τις εντολές του……

ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΝΑΝΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΛΙΑΚΟ ΖΑΝΑΝΤΟΥ.

Επίσης όπως και ο ίδιος δηλώνει  το πλοίο μετετράπη σε δρομολογιακό από Τουριστικό…Πως κάνει έξτρα δρομολόγια Τουριστικά προς Παξούς κόντρα στα Τουριστικά στο πίσω μέρος των Παξών? Ένα ακόμη θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού που θα το δούμε προσεχώς γιατί υπάρχουν αντιδράσεις και γι αυτό!!!

Ποιος νομιμοποιεί αυτή την “Πειρατεία”  μέρες που δεν εκτελεί τα δρομολόγια προς τα Διαπόντια και τι ζημιά υπάρχει στα τρία νησιά που δεν μπορούν να φορτώσουν την τροφοδοσία τους το απόγευμα που κάνει τσάρκα τους τουρίστες με πλοίο δρομολογιακό και όχι Τουριστικό?

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close