ZANADU Eρευνα Μέρος 2ο…Τι λένε οι επιχειρηματίες στην Ερείκουσα….

Αντίοχος προς επαγγελματίες : Μην σώσετε ..Δεν κόβω αποδείξεις

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ για το αν εξυπηρέτησε το πλοίο Ζαναντου της εταιρείας  Τζους Κρουιζις τους επιχειρηματίες των Διαποντίων Νησων Οθωνοί , Ερείκουσα και Μαθράκι σήμερα θα ακούσουμε τις απόψεις απο τις επιχειρήσεις στην Ερείκουσα…Οπως και στους Οθωνούς το πρόβλημα καταγράφεται στην αδυναμία εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων στο μεγάλο κόστος μεταφοράς στην μη έκδοση αποδείξεων για το μεταφορικό ισοδύναμο αλλα και στην άθλια συμπεριφορά του πλοιοκτήτη κ.Κωστα Αντίοχου..

Ειναι χαραχτηριστική η αναφορά του πρώην προέδρου επι χρόνια της Ερείκουσας κ.Χρήστου Κατέχη ότι αυτό το πλοίο δεν δύναται να εξυπηρετήσει από άποψη ανεφοδιασμού.Στο φούρνο δεν μπορεί να μας φερει Αλεύρι.Πρωτη Υλη..Τοτε για ποια άγονη γραμμή μιλάμε…Μέσα στο πλοίο με 1,90 ύψος δεν μπορεί να μπει κανένα φορτηγό να ξεφορτώσει δεν μπορεί να μπει ανυψωτικό μηχάνημα ..Δεν μπορούν οι έμποροι πχ να σου βάλει 10 σακιά αλεύρι και να τα κουβαλάνε απ εξω στη πλάτη. Αυτά γινόταν το 1930!!! Ως εκ τούτου για θέμα ανεφοδιασμού πρώτων υλών για θέμα μεταφοράς αυτοκινήτων με ενα φορτηγάκι με ενα ψυγείο ευπαθών προϊόντων κλπ είναι σαν να μην υπάρχει(πλοίο).Ηταν μια λύση πρόχειρη και θεωρώ οτι είναι στις τελευταίες του βδομάδες..

Στο θεμα των τιμών μεταφοράς οι τιμές ήταν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ..ΤΡΕΛΕΣ..Τιμές που κοστίζουν οι αγορές των προιόντων λιγότερο από τη μεταφορά!!!

Να τον παρακαλάς να σου κόψει Τιμολόγιο για να πάρεις το Μεταφορικό ισοδύναμο και να μην το κάνει !!! Και να λέει ΟΧΙ ..αμα θελεις  αν δεν θέλεις ΜΗΝ ΣΩΣΕΙΣ!!!! Σε τέτοιο υφος!!!

ΑΝΤΙΟΧΟΣ:  ΔΕ ΚΟΒΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙΣ !!!!

Οπως καταλαβαίνεται με τέτοιο πλοιοκτήτη που θέλει μόνο να παντελονιάζει την επιχορήγηση και να γδέρνει  τους επιχειρηματίες συνεργάστηκε η προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα θέλει να ξαναπάρει τη γραμμή μην κόβοντας αποδείξεις για το Ισοδύναμο γδέρνοντας και βριζοντας η απειλώντας Δημοσιογραφο με ενα ποταμόπλοιο που εξ αρχής δεν ειχε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τα 3 νησιά…

Δειτε το video με τις δηλώσεις του Χρήστου Κατέχη πρώην Πρόεδρου της Ερείκουσας που ακολουθεί.

ΧΡ.ΚΑΤΕΧΗΣ EREIKOUSA VILLAS και ΦΟΥΡΝΟΣ

Για την μη εξυπηρέτηση απο το Ζαναντου μίλησε και ο Επιχειρηματίας του Εστιατορίου ΟΑΣΗ και του ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ κ.Λεωνίδας…

Μου ηταν αδύνατο να εξυπηρετηθώ γιατί οι ώρες που ήταν το καράβι ανοικτό δεν μπορούσα να βάλω πράγματα μέσα. Ηταν αδύνατο να εξυπηρετηθώ κάποιες μέρες ήταν γεμάτο και δεν μπορούσαν να βάλουν άλλο φορτίο μεσα.Οι τιμές κάποιες φορές ήταν υψηλές και σε άλλα πράγματα πολύ παραπάνω. Ηταν αδύνατο να μιλήσω μαζί του να κάνω συμφωνία και με απέφευγε συνέχεια.Το πλήρωμα μου μίλησε άσχημα..

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Εστιατόριο ΟΑΣΗ – Μινι Μαρκετ

ΑΥΝΗΣ Εστιατόριο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ

Την ήμερα του ρεπορτάζ απουσίαζε από το νησί και το κινητό του είναι κλειστό μέρες.Μας είχε μιλήσει όμως αρκετές φορές και μας έλεγε οτι επίσης δεν εξυπηρετήθηκε και εστράφη αλλού για την τροφοδοσία της επιχείρησης του. Επίσης μας είχε αναφέρει χαραχτηριστικά οτι το Ζαναντου του πήρε 35 ευρώ για να βάλει παγωτά στο ψυγείο του και του ζήτησε αλλα 25 για να γυρίσει πίσω το ψυγείο άδειο…Επίσης για μεταφορά κρέατος του ζητούσε τρελλά λεφτά!!!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ Γ ΚΑΤΕΧΗΣ

Την ήμερα του ρεπορτάζ μας είπε ότι είχε ένα ιατρικό θέμα και απέφυγε να στείλει γραπτή τοποθέτηση.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι δεν εξυπηρετήθηκαν κάποιοι δεν έχουν πει ολα όσα τράβηξαν απο τον Αντίοχο και τζάμπα το Κράτος του δίνει την επιχορήγηση…Μην ξεχνάτε οτι είχε υποσχεθεί οτι θα έφερνε μεγαλύτερο πλοίο τον Ιούνιο του 2019 που να χωρά και φορτηγά και την τροφοδοσία αλλά όλα ήταν μαϊμού για να τσεπώσει το χρήμα…

Η συμπεριφορά του άθλια με βρισιές και απειλές προς το Δημοσιογράφο που κάλυπτε το ρεπορτάζ και με απαγόρευση επιβίβασης στο πλοίο…Ετσι κάνει τη “δουλειά” του  ο Αντίοχος γδέρνοντας στα μεταφορικά βαζοντας χερι στην επιχορήγηση και αφήνοντας ενα ποταμόπλοιο που δεν ειχε την δυνατότητα να εξυπηρετήσει τα νησιά…

ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 70 Τ.Μ ΓΚΑΡΑΖ? ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕ?

All-focus

Τελικά έμεινε αναπάντητο μέχρι σήμερα αν τα τετραγωνικά του γκαράζ ειναι 70 όπως ορίζει και η προκήρυξη..Μπορεί να πήρε βεβαίωση από το νηογνώμονα αλλα το Λιμεναρχείο Κέρκυρας δεν έκανε καταμέτρηση..

Διοτι και με το μάτι βλέπεις οτι δεν τα έχει…Συνεπώς θα πρέπει να κάνει καταμέτρηση το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και αν εξαπάτησε το Υπουργείο για να πάρει τη γραμμή να επιστρέψει την επιχορήγηση και να τον σταματήσουν άμεσα..

Για να χωρέσει 3 ΙΧ πατούσαν πάνω στους διαδρόμους επιβατών .Χώρος για τροφοδοσία ανύπαρκος και η σκάλα ασφαλείας απο το Β επίπεδο δεν μπορεί να ανοίξει γιατί από κάτω εχει ΙΧ!!!!

All-focus

Περιμένουμε το Λιμεναρχείο να κάνει την καταμέτρηση….Μήπως ο “μάγκας” έχει βάλει και το χώρο άλλης χρήσης στο γκαράζ? Για να βγουν 70 τετραγωνικά μέτρα?

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΝΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ…

Ενα περιστατικό που έγινε τον Ιούνιο  και δεν δόθηκε στη δημοσιότητα ήταν ένα ατύχημα που συνέβη όταν το Ζάναντου που εκτελούσε το τακτικό δρομολόγιο Κερκυρα Ερείκουσα Μαθρακι Οθωνοί.Συγκεκριμένα όταν το πλοίο έδεσε στο Λιμάνι της Ερείκουσας και ίσα είχε προλάβει να βγει ενα ΙΧ έσπασαν τα συρματόσχοινα της πόρτας (καταπέλτης) και έπεσε η πόρτα στη θάλασσα…Κόπηκε και το ένα καραβόσκοινο πρόσδεσης και λύθηκε το αλλο!

Το ατύχημα αυτό δεν ξέρουμε αν δηλώθηκε στο Λιμεναρχείο αλλά και αν το κατέγραψε ο λιμενικός που βρίσκεται στην Ερείκουσα.

Επίσης δεν ξέρουμε αν δηλώθηκε από τον Καπετάνιο το συμβάν στο Λιμεναρχείο.

Έγιναν προσπάθειες να σηκωθεί ο καταπέλτης από τη θάλασσα και μάλιστα έπεσαν δυο άτομα στη θάλασσα για να βοηθήσουν…

Το συμβάν αυτό δηλαδή να σπάσουν τα συρματόσχοινα είναι σοβαρό όπως από τύχη δεν είχαμε πτώση και του ΙΧ που έβγαινε από το πλοίο!!! Η ακόμη και πτώση επιβάτη…

———————————————————————————————————————————————

Το 1ο ΜΕΡΟΣ του ρεπορτάζ απο Οθωνούς στο παρακάτω σύνδεσμο:

Ζάναντου το ρεπορτάζ στα Διαπόντια (Μερος 1ο Οθωνοί) Τι λένε οι επιχειρηματίες?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Απαγορεύουν σε Δημοσιογράφο να ταξιδεύει με το Zanadu ως τιμωρία για την άσκηση του λειτουργήματος του

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Πλήρωσε εισιτήριο για ΙΧ στο Ζαναντου και δεν το έβαλε μέσα ο Αντίοχος!! Καταγγελία στο Λιμεναρχείο!!!

 

 

 

 

 

 

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close