Υπάρχει ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα ..Το παραδέχονται και Γιατροί..

Ακολουθεί ένα άρθρο από το Vice News σχετικά με τις νέες τράπεζες αίματος που δημιουργήθηκαν για την παροχή μη εμβολιασμένου αίματος:

Οι αντιεμβολιαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια υποδομή για την προμήθεια μη εμβολιασμένου αίματος, με γνώμονα τις θεωρίες συνωμοσίας και τις ψευδοεπιστημονικές πεποιθήσεις σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων με mRNA για τον COVID.

Το άρθρο συνεχίζεται και για το πόσο αντιεπιστημονική και αδαή είναι η ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα. Είναι ενδιαφέρον ότι ακόμη και οι γιατροί αναγνωρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση:

«Έχουμε λάβει πολλά αιτήματα για εμβόλιο αρνητικό αίμα ή/και στοχευμένες δωρεές από μη εμβολιασμένα άτομα. Είπαμε όχι σε όλα αυτά τα αιτήματα», είπε σε email η Claudia S. Cohn, διευθύντρια του εργαστηρίου στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα Blood Bank.

Ο Michael Busch, πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Μεταγγίσεων Αίματος, είπε ότι γνώριζε για τέτοια αιτήματα για περισσότερο από ένα χρόνο. «Προφανώς ξεκίνησε όταν τα εμβόλια mRNA βγήκαν στην αγορά», δήλωσε.

Αμφιβάλλω ότι η πλήρης ζήτηση προέρχεται από απλούς ανθρώπους όπως εσείς και εγώ. Πιθανώς οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να διαθέσουν λίγο αίμα από νέους, υγιείς ανθρώπους για τον εαυτό τους πληρώνουν ένα ασφάλιστρο [ασήμαντο για την καθαρή τους αξία] για την απόκτηση μη εμβολιασμένου αίματος, γράφει ο Igor Chudov.

Ακόμη και πριν ξεκινήσει η πανδημία του Covid, οι δισεκατομμυριούχοι ξόδευαν τεράστια ποσά για μεταγγίσεις αίματος από νέους, υποτίθεται ότι οι μεταγγίσεις κάνουν τους ηλικιωμένους πιο νεανικούς. Δεν θα ήταν τεράστιο άλμα φαντασίας να βγάλεις έξω ένα πλούσιο άτομο που αποφάσισε να πληρώσει ένα νεαρό, για μη εμβολιασμένο αίμα.

Οι γιατροί που υποστηρίζουν τα «εμβόλια Covid» τα τελευταία δύο χρόνια είναι δυσαρεστημένοι με αυτή την τάση.

Ιατρικοί ειδικοί μίλησαν στο VICE World News υποστήριξαν ότι αυτές οι προσπάθειες ήταν απίθανο να αποδώσουν καρπούς. Δήλωσαν ότι γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια αυξάνονται τα αιτήματα για μη εμβολιασμένο αίμα από αντιφλεγμονώδεις, αλλά απορρίπτουν τέτοια αιτήματα.

Σαφώς, σε αυτό το σημείο, η ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα είναι αναμφισβήτητη και εμπορικές οντότητες ξεπηδούν για να καλύψουν αυτή τη ζήτηση. Μια προειδοποίηση προς τους αναγνώστες μου: να είστε προσεκτικοί με την πρώτη εταιρεία που σας υπόσχεται πρόσβαση σε «μη εμβολιασμένο αίμα» έναντι αμοιβής. Οι απατεώνες είναι παντού, όχι μόνο στα γραφεία της Pfizer και της Moderna. Θα λάβουν την αποζημίωση σας, αλλά ενδέχεται να μην παρέχουν το αίμα για το οποίο πληρώσατε.

Συμπτωματικά, υπάρχει έλλειψη αίματος από το 2021 για ανεξήγητους λόγους.

KORAKAS NEWS

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Μετα-ανάλυση 178 επιστημονικών μελετών: Κανένα χειροπιαστό όφελος από την γενικευμένη χρήση μάσκας.

    https://www.proionta-tis-fisis.com/meta-analysi-178-epistimonikon-meleton-kanena-heiropiasto-ofelos-apo-tin-genikevmeni-hrisi-maskas/

    Οποιος θελει μελέτες, εδω oλες οι αναφορες. Σας φτανουν 178;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button