Κατάστρεψαν το Γενετικό σας κώδικα για να σας Δολοφονήσουν.. Σας το δήλωσαν πριν πολλές δεκαετίες αλλα πέρα βρέχει

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ:

Ποιος είναι τώρα ο συνωμοσιολόγος; Ποιος είναι ο ψεκασμένος ή η μελλοντική κοπριά για τα λάχανα;

Είμαστε εμείς οι συνωμοσιολόγοι και παράφρονες 2.5 χρονια και εσείς που θεωρείτε τους εαυτούς σας λογικότερους απο την λογική της επιστήμης σας οι σωστοί; Οι δίκαοι; Οι έντιμοι; Οι σώφρονες;

Το να είστε υπάκοοι πολίτες που θα κοιτάτε τα μαρούλια ανάποδα ήταν το συμπέρασμα μας πριν καν σας το εμφανίσουν σαν λύση (στο πρόβλημα που εμφάνισαν) και σας τρυπήσουν!

Ενα ευχαριστώ στον συνωμοσιολόγο που ανέβασε το βίντεο με τους Χ files.

sinomosiologos

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

    1. ΣΟΚ: Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα…! Όλα τα links!

      https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/01/Sok-pano-apo-xilies-meletes-pou-dimosieythikan-se-iatrika-periodika-me-axiologisi-apo-omotimous-apodeuknyoun-oti-ta-emvolia-einai-epikindina.html

  1. Η εκφραση κατάστρεψαν τον κώδικα σας για να σας δολοφονήσουν είναι λίγο εκτός πραγματικότητας.Εκεινο που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι χρησιμοποιησαν τον κώδικα σας σε έναν πείραμα, χωρίς να σας ενημερώσουν, που σκοπό έχει την αναβάθμιση της ανθρωπότητας .Και επειδή η προσπάθεια του σπασίματος του dna είναι πολύ δύσκολη, οι περισσότεροι θα πεθάνουν κατά την διάρκεια του πειράματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button