Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer επιβεβαιώνουν ότι η σοκαριστική πρόβλεψη της εταιρείας Deagel για την αποανάπτυξη του πληθυσμού το 2025..

Eντός ΣΤΟΧΟΥ τα μέτρα τους..

Από το Exposé, Ιούνιος 18, 2023

Μια αμφιλεγόμενη πρόβλεψη της Deagel, μιας παγκόσμιας εταιρείας παροχής πληροφοριών και συμβουλών, τράβηξε την προσοχή το 2020 για την εκπληκτική πρόβλεψή της για μια σημαντική ερήμωση του Δυτικού Κόσμου μέχρι το 2025.

Αυτός ήταν ένας πολύ τολμηρός ισχυρισμός.

Το “Η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας σκοτώσει” είναι ακόμη πιο τολμηρό.

Αλλά δυστυχώς, αυτοί οι τολμηροί ισχυρισμοί υποστηρίζονται τώρα από ένα βουνό αποδείξεων, και τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, τα οποία ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αναγκάστηκε να δημοσιεύσει με δικαστική απόφαση.

Και δυστυχώς, τα στοιχεία δείχνουν έντονα ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 προκαλεί μαζική ερήμωση.

Τι είναι η Deagel;

Η 👉🏻 εταιρεία Deagel είναι ένας δευτερεύων κλάδος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, ένας από τους πολλούς μυστικούς οργανισμούς που συλλέγουν δεδομένα για σκοπούς λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου και προετοιμάζουν εμπιστευτικά έγγραφα ενημέρωσης για υπηρεσίες όπως η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, τα Ηνωμένα Έθνη και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Είναι γνωστό ότι συνέβαλε σε μια έκθεση της Stratfor για τη Βόρεια Κορέα. Με αυτού του είδους το γενεαλογικό δέντρο, η Deagel θα πρέπει να θεωρείται νόμιμος παίκτης στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και όχι απλώς ένα μέσο παραπληροφόρησης.

Αυτό σημαίνει ότι οι πληθυσμιακές προβλέψεις της για το 2025, καθώς και οι προβλέψεις της για τη βιομηχανική παραγωγή ανά έθνος, δεν είναι απλή φαντασία, αλλά βασίζονται σε στρατηγικές υποθέσεις που μοιράζονται και κατανοούνται καλά από άλλους παράγοντες της κοινότητας των πληροφοριών.

Τι έχει προβλέψει η Deagel;

Η [διαβόητη] πρόβλεψη της Deagel.com για το 2025 αφαιρέθηκε από τον ιστότοπό της κάποια στιγμή το 2020. Ωστόσο, χάρη στο Wayback Machine / Internet Archive, είμαστε σε θέση να δούμε τις αρχικές προβλέψεις πριν ανακαλυφθούν από τους κριτικούς στοχαστές.

Η Deagel προέβλεψε το 2020 ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα δει τον πληθυσμό του να μειώνεται κατά 77,1% μέχρι το έτος 2025 :

Η Deagel προέβλεψε το 2020 ότι ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα μειωνόταν κατά 68,5 % μέχρι το 2025 :

Η Deagel προέβλεψε το 2020 ότι η Γερμανία θα δει τον πληθυσμό της να μειώνεται κατά 65,1% έως το 2025 :

Η Deagel προέβλεψε το 2020 ότι η Αυστραλία θα δει τον πληθυσμό της να μειώνεται κατά 34,6% μέχρι το 2025 :

Ενώ προβλέπει επίσης μια τεράστια πτώση μεταξύ πολλών άλλων δυτικών χωρών :

Έναν πλήρη κατάλογο με τις αρχικές αποκαλυπτικές προβλέψεις του Deagel για την ερήμωση μπορείτε να δείτε εδώ.

Δυστυχώς, τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer σε συνδυασμό με τους συγκλονιστικούς θανάτους μεταξύ των παιδιών υποδηλώνουν ότι οι αριθμοί ερημοποίησης του Deagel δεν ήταν απλώς μια εκτίμηση, αλλά ένας στόχος.

Τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρά το γεγονός ότι ενέκρινε την ένεση μετά από μόλις 108 ημέρες εξέτασης της ασφάλειας στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Όμως στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman τους διέταξε να απελευθερώσουν 55.000 σελίδες ανά μήνα. Έδωσαν στη δημοσιότητα 12.000 σελίδες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Έκτοτε, η PHMPT δημοσίευσε όλα τα έγγραφα στον ιστότοπό της. Η τελευταία δημοσιοποίηση έγινε την 1η Ιουνίου 2022.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην αποδέσμευση δεδομένων είναι το “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf“. Η σελίδα 12 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με τη χρήση της ένεσης του ενέσιμου φαρμάκου Covid-19 της Pfizer στην εγκυμοσύνη και τη γαλουχία.

Τα έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 90% των εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν με το Covid έχασαν το μωρό τους

Η Pfizer αναφέρει στο έγγραφο ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 υπήρχαν 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στην ένεση mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το 46% των μητέρων (124) που εκτέθηκαν στην ένεση Covid-19 της Pfizer υπέστησαν κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια.

Από αυτές τις 124 μητέρες που υπέστησαν ανεπιθύμητη ενέργεια, οι 49 θεωρήθηκαν μη σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ οι 75 θεωρήθηκαν σοβαρές. Αυτό σημαίνει ότι το 58% των μητέρων που ανέφεραν ότι υπέστησαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις υπέστησαν μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια που κυμαινόταν από συστολή της μήτρας έως θάνατο του εμβρύου.

Συνολικά αναφέρθηκαν 4 σοβαρές περιπτώσεις εμβρύων/μωρών λόγω έκθεσης στην ένεση της Pfizer.:

Αλλά εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται μάλλον ανησυχητικά. Η Pfizer δηλώνει ότι από τις 270 εγκυμοσύνες δεν έχει καμία απολύτως ιδέα για το τι συνέβη στις 238 από αυτές.

Αλλά εδώ είναι τα γνωστά αποτελέσματα των υπόλοιπων κυήσεων :

Συνολικά υπήρχαν 34 αποτελέσματα κατά τη στιγμή της έκθεσης, αλλά 5 από αυτά εκκρεμούσαν ακόμη. Η Pfizer σημειώνει ότι μόνο 1 από τις 29 γνωστές εκβάσεις ήταν φυσιολογική, ενώ 28 από τις 29 εκβάσεις είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια/θάνατο του μωρού. Αυτό ισοδυναμεί με το 97% όλων των γνωστών αποτελεσμάτων του εμβολιασμού με Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που κατέληξαν σε απώλεια του παιδιού.

Αν συμπεριλάβουμε τις 5 περιπτώσεις όπου η έκβαση εκκρεμούσε ακόμη, αντιστοιχεί στο 82% όλων των αποτελεσμάτων του εμβολιασμού με Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που κατέληξαν σε απώλεια του παιδιού. Αυτό ισοδυναμεί με ένα μέσο όρο περίπου 90% μεταξύ του 82% και του 97%.

Έτσι, εδώ έχουμε την πρώτη μας απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά όταν πρόκειται για τη χορήγηση της ένεσης Covid-19 της Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ακολουθεί η καθοδήγηση που προέρχεται από το έγγραφο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου “REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS” (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΒ) –

Έτσι έδειχναν οι οδηγίες τον Δεκέμβριο του 2020. Δυστυχώς, μόλις ένα μήνα περίπου αργότερα, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αναθεώρησαν την εν λόγω καθοδήγηση ώστε να έχει ως εξής :

Αυτή εξακολουθεί να είναι η επίσημη καθοδήγηση από τον Ιούνιο του 2022 και οδηγεί σε διάφορα ερωτήματα που απαιτούν επείγουσες απαντήσεις, αν αναλογιστούμε ότι από τις αρχές του 2021 οι έγκυες γυναίκες έχουν ενημερωθεί ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 είναι απολύτως ασφαλής.

Αρκεί να κοιτάξετε τα πράγματα που είπαν στις γυναίκες να αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πριν σας πουν ότι είναι απολύτως ασφαλές να κάνουν μια πειραματική ένεση για να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ –

Καπνιστό ψάρι,
Μαλακό τυρί,
υγρή μπογιά,
Καφές,
Τσάι από βότανα,
Συμπληρώματα βιταμινών,
Επεξεργασμένα πρόχειρα τρόφιμα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά, και ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την ενότητα “Εγκυμοσύνη” της επίσημης καθοδήγησης. Τον Δεκέμβριο του 2020 η καθοδήγηση ανέφερε: “Ο εμβολιασμός με το Covid-19 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης”. Μόλις ένα μήνα περίπου αργότερα η εν λόγω καθοδήγηση ανέφερε: “Οι μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν επιβλαβείς επιδράσεις όσον αφορά την εγκυμοσύνη κ.λπ.”.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις εν λόγω μελέτες σε ζώα.

Αλλά πριν το κάνουμε, αξίζει να επισημάνουμε ότι η επίσημη καθοδήγηση αναφέρει, από τον Ιούνιο του 2022, ότι “η χορήγηση του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2 κατά την εγκυμοσύνη θα πρέπει να εξετάζεται μόνο όταν τα πιθανά οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων για τη μητέρα και το έμβρυο”.

Τότε γιατί στην ευχή όλες οι έγκυες γυναίκες πάνω και κάτω από τη γη εξαναγκάζονται ενεργά να κάνουν αυτή την ένεση;

Η Pfizer και οι ρυθμιστικές αρχές της Ιατρικής απέκρυψαν τους κινδύνους του εμβολιασμού Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ μελέτης σε ζώα που ΠΡΟΕΜΒΟΛΙΑΚΑ διαπίστωσε αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών και υπογονιμότητας

Η περιορισμένη μελέτη σε ζώα για την οποία γίνεται λόγος στις επίσημες οδηγίες αποκάλυψε στην πραγματικότητα τον κίνδυνο σημαντικής βλάβης για το αναπτυσσόμενο έμβρυο, αλλά οι ρυθμιστικές αρχές της ιατρικής στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία επέλεξαν ενεργά να αφαιρέσουν αυτές τις πληροφορίες από τα δημόσια έγγραφα.

Η πραγματική μελέτη μπορεί να προβληθεί ολόκληρη εδώ και έχει τίτλο “Έλλειψη επιδράσεων στη γυναικεία γονιμότητα και στην προγεννητική και μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων σε αρουραίους με το εμβόλιο BNT162b2, ένα εμβόλιο COVID-19 με βάση το mRNA“.

Η μελέτη διεξήχθη σε 42 θηλυκούς αρουραίους Wistar Han. Σε 21 από αυτούς χορηγήθηκε η ένεση Covid-19 της Pfizer και σε 21 δεν χορηγήθηκε.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της μελέτης :

Τα αποτελέσματα του αριθμού των εμβρύων που παρατηρήθηκαν να έχουν υπεράριθμες οσφυϊκές πλευρές στην ομάδα ελέγχου ήταν 3/3 (2,1). Όμως, τα αποτελέσματα του αριθμού των εμβρύων με υπεράριθμες οσφυϊκές πλευρές στην ομάδα εμβολιασμένων ήταν 6/12 (8,3). Επομένως, κατά μέσο όρο, το ποσοστό εμφάνισης ήταν 295% υψηλότερο στην ομάδα που εμβολιάστηκε.

Οι υπεράριθμες πλευρές που ονομάζονται επίσης βοηθητικές πλευρές είναι μια ασυνήθιστη παραλλαγή των επιπλέον πλευρών που προκύπτουν συνήθως από τους αυχενικούς ή οσφυϊκούς σπονδύλους.

Έτσι, αυτό που βρήκε αυτή η μελέτη είναι ενδείξεις ανώμαλου εμβρυϊκού σχηματισμού και γενετικών ανωμαλιών που προκλήθηκαν από την ένεση Covid-19 της Pfizer.

Αλλά τα μη φυσιολογικά ευρήματα της μελέτης δεν τελειώνουν εδώ. Το ποσοστό “προ-εμφυτευτικής απώλειας” στην εμβολιασμένη ομάδα αρουραίων ήταν διπλάσιο από εκείνο της ομάδας ελέγχου.

Η προ-εμφυτευτική απώλεια αναφέρεται σε γονιμοποιημένα ωάρια που δεν εμφυτεύονται. Επομένως, η μελέτη αυτή υποδηλώνει ότι η ένεση Covid-19 της Pfizer μειώνει τις πιθανότητες μιας γυναίκας να μείνει έγκυος. Έτσι, επομένως, αυξάνει τον κίνδυνο υπογονιμότητας.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, πώς στο καλό κατάφεραν οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν στις επίσημες οδηγίες τους ότι “Οι μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιδράσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη”; Και πώς κατάφεραν να δηλώσουν ότι “Είναι άγνωστο αν το εμβόλιο της Pfizer έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα”;

Η αλήθεια είναι ότι επέλεξαν ενεργά να το συγκαλύψουν.

Το γνωρίζουμε αυτό χάρη σε ένα “αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Υγείας της Αυστραλιανής Κυβέρνησης Therapeutic Goods Administration (TGA).

Στο πλαίσιο του αιτήματος FOI δημοσιεύθηκε ένα έγγραφο με τίτλο “Επισκόπηση του αντιπροσώπου και αίτημα για συμβουλές της ACV” που δημιουργήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2021. Από τη σελίδα 30 και μετά του εγγράφου παρουσιάζεται μια “επισκόπηση των πληροφοριών του προϊόντος” και επισημαίνονται οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην “Έκθεση μη κλινικής αξιολόγησης” πριν από την επίσημη δημοσίευση.

Οι αλλαγές ζητήθηκε να γίνουν από την Pfizer πριν από την επόμενη επικαιροποίηση των πληροφοριών προϊόντος.

Ορισμένες από τις αλλαγές που ζητήθηκαν ήταν οι εξής –

Ο αξιολογητής της Ενότητας 4 ζήτησε από την Pfizer να αφαιρέσει τον ισχυρισμό της ότι “οι μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιδράσεις όσον αφορά την αναπαραγωγική τοξικότητα”.

Γιατί;

Ο αξιολογητής της ενότητας 4 είπε στην Pfizer ότι η “Κατηγορία εγκυμοσύνης B2” θεωρήθηκε κατάλληλη και ζήτησε να προστεθεί η ακόλουθη γραμμή :

“Μια συνδυασμένη μελέτη γονιμότητας και αναπτυξιακής τοξικότητας σε αρουραίους έδειξε αυξημένη εμφάνιση υπεράριθμων οσφυϊκών πλευρών σε έμβρυα από θηλυκούς αρουραίους που έλαβαν θεραπεία με COMIRNATY”.

Αλλά εδώ είναι μια υπενθύμιση για το πώς διαβάζεται το επίσημο έγγραφο που εκδόθηκε για το ευρύ κοινό –

Η κατηγορία εγκυμοσύνης άλλαξε σε “Β1”, δεν συμπεριλήφθηκε καμία γραμμή σχετικά με την αυξημένη εμφάνιση υπεράριθμων οσφυϊκών πλευρών στα έμβρυα και αντ’ αυτού συμπεριλήφθηκε η γραμμή που ζητήθηκε να αφαιρεθεί με τον ισχυρισμό “Οι μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιδράσεις όσον αφορά την εγκυμοσύνη…”.

Εδώ είναι η επίσημη περιγραφή των κατηγοριών εγκυμοσύνης :

Αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο κατηγοριών. Αλλά το γεγονός ότι ο αξιολογητής της Ενότητας 4 θεώρησε ακόμη και ότι η κατηγορία εγκυμοσύνης Β2 ήταν κατάλληλη είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμο αν λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα, όπως αποκαλύψαμε παραπάνω, της “ανεπαρκούς” και εξαιρετικά μικρής μελέτης σε ζώα που διεξήχθη για την αξιολόγηση της ασφάλειας της χορήγησης της ένεσης Covid-19 της Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Έτσι, όχι μόνο έχουμε αποδείξεις ότι το εμβόλιο της Pfizer μπορεί να προκαλέσει το 82% έως 97% των ληπτών να χάσουν τα μωρά τους, αλλά έχουμε τώρα και αποδείξεις ότι το εμβόλιο της Pfizer οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο να υποστούν υπογονιμότητα ή γενετικές ανωμαλίες.

Και τα δύο αυτά παραδείγματα από μόνα τους υποστηρίζουν την πρόταση ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 πρόκειται να οδηγήσει σε ερημοποίηση. Δυστυχώς, όμως, τα στοιχεία δεν τελειώνουν εδώ.

Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο Covid-19 συσσωρεύεται στις ωοθήκες

Μια άλλη μελέτη, η οποία μπορεί να βρεθεί στον μακρύ κατάλογο των εμπιστευτικών εγγράφων της Pfizer που ο FDA αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μέσω δικαστικής απόφασης εδώ, διεξήχθη σε αρουραίους Wistar Han, 21 εκ των οποίων ήταν θηλυκά και 21 αρσενικά.

Κάθε αρουραίος έλαβε μία μόνο ενδομυϊκή δόση της ένεσης Covid-19 της Pfizer και στη συνέχεια προσδιορίστηκε η περιεκτικότητα και η συγκέντρωση της ολικής ραδιενέργειας στο αίμα, το πλάσμα και τους ιστούς σε προκαθορισμένα σημεία μετά τη χορήγηση.

Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη μέτρησαν πόσο από την ένεση Covid-19 έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος, όπως το δέρμα, το ήπαρ, η σπλήνα, η καρδιά κ.λπ.

Όμως ένα από τα πιο ανησυχητικά ευρήματα της μελέτης είναι το γεγονός ότι η ένεση της Pfizer συσσωρεύεται στις ωοθήκες με την πάροδο του χρόνου.

Η “ωοθήκη” είναι μία από ένα ζεύγος γυναικείων αδένων στους οποίους σχηματίζονται τα ωάρια και παράγονται οι γυναικείες ορμόνες οιστρογόνα και προγεστερόνη.

Στα πρώτα 15 λεπτά μετά την ένεση του εμβολίου της Pfizer, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συνολική συγκέντρωση λιπιδίων στις ωοθήκες ήταν 0,104 ml. Αυτό στη συνέχεια αυξήθηκε σε 1,34ml μετά από 1 ώρα, σε 2,34ml μετά από 4 ώρες και στη συνέχεια σε 12,3ml μετά από 48 ώρες.

Οι επιστήμονες, ωστόσο, δεν διεξήγαγαν περαιτέρω έρευνα σχετικά με τη συσσώρευση μετά από μια περίοδο 48 ωρών, οπότε απλώς δεν γνωρίζουμε αν αυτή η ανησυχητική συσσώρευση συνεχίστηκε.

Αλλά τα επίσημα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύθηκαν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, προσφέρουν κάποιες ανησυχητικές ενδείξεις σχετικά με τις συνέπειες αυτής της συσσώρευσης στις ωοθήκες.

Τα στοιχεία για τον αριθμό των ατόμων που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών δείχνουν ότι η γνωστή τάση το 2021 ήταν σημαντικά υψηλότερη από το 2020 και τον μέσο όρο των ετών 2017-2019.

Καρκίνος των ωοθηκών – Πηγή

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει μέχρι τον Ιούνιο του 2021, αλλά τα διαγράμματα που βρίσκονται στο ταμπλό της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας δείχνουν τώρα στοιχεία μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και δυστυχώς αποκαλύπτουν ότι το χάσμα έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο με τον αριθμό των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών να αυξάνεται σημαντικά.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Αυτό ολοκληρώνει το τρίτο μας αποδεικτικό στοιχείο.

Έτσι τώρα ξέρουμε :

  • 📌Τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer δείχνουν ένα ποσοστό αποβολών μεταξύ 82 και 97%,
  • 📌Η μόνη μελέτη σε ζώα που πραγματοποιήθηκε για να αποδείξει την ασφάλεια της χορήγησης του εμβολίου της Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έδειξε αυξημένο κίνδυνο υπογονιμότητας και γενετικών ανωμαλιών,
  • 📌και περαιτέρω εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες.

Δυστυχώς, έχουμε επίσης αποδείξεις ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο νεογέννητα μωρά να χάσουν τη ζωή τους, και προέρχονται επίσης από το ταμπλό “Covid-19 Wider Impacts” της Public Health Scotland.

Οι θάνατοι νεογέννητων βρεφών έφθασαν σε κρίσιμα επίπεδα για 2η φορά σε 7 μήνες τον Μάρτιο του 2022

Τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το ποσοστό νεογνικών θανάτων αυξήθηκε σε 4,6 ανά 1000 γεννήσεις ζώντων τον Μάρτιο του 2022, δηλαδή κατά 119% σε σχέση με το αναμενόμενο ποσοστό θανάτων. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό νεογνικής θνησιμότητας παραβίασε ένα ανώτερο προειδοποιητικό όριο, γνωστό ως “όριο ελέγχου”, για δεύτερη φορά σε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Η τελευταία φορά που το παραβίασε ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν οι νεογνικοί θάνατοι ανά 1000 γεννήσεις ζώντων παιδιών σκαρφάλωσαν στο 5,1. Αν και το ποσοστό κυμαίνεται από μήνα σε μήνα, ο αριθμός τόσο για τον Σεπτέμβριο του 2021 όσο και για τον Μάρτιο του 2022 είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα που εμφανίζονταν για τελευταία φορά τυπικά στα τέλη της δεκαετίας του 1980 :

Κάντε κλικ για μεγέθυνση – Πηγή

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) δεν ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκίνησε έρευνα, αλλά αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει όταν φτάσει το ανώτερο όριο προειδοποίησης και το έκανε το 2021.

Τότε, η PHS δήλωσε ότι το γεγονός ότι το ανώτερο όριο ελέγχου έχει ξεπεραστεί “δείχνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρχουν παράγοντες πέραν της τυχαίας διακύμανσης που μπορεί να συνέβαλαν στον αριθμό των θανάτων που σημειώθηκαν”.

Το τελευταίο μας στοιχείο που υποστηρίζει τον ισχυρισμό ότι ο εμβολιασμός Covid-19 πρόκειται να οδηγήσει σε ερημοποίηση έρχεται με τη μορφή περισσότερων δεδομένων από τον πραγματικό κόσμο, αλλά αυτή τη φορά από τις ΗΠΑ.

Ο εμβολιασμός με το Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο να υποστεί κανείς αποβολή κατά τουλάχιστον 1.517% […]

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) Vaccine Adverse Event Database (VAERS), μέχρι τον Απρίλιο του 2022, είχαν αναφερθεί συνολικά 4.113 θάνατοι εμβρύων ως ανεπιθύμητες ενέργειες των ενέσεων Covid-19, εκ των οποίων οι 3.209 αναφέρθηκαν κατά της ένεσης της Pfizer.

Το CDC έχει παραδεχτεί ότι μόλις το 1 έως 10% των ανεπιθύμητων ενεργειών αναφέρονται πραγματικά στο VAERS, επομένως ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι πολλαπλάσιος. Αλλά για να θέσουμε αυτούς τους αριθμούς σε προοπτική, υπήρχαν μόνο 2.239 αναφερόμενοι θάνατοι εμβρύων στο VAERS κατά τα 30 χρόνια πριν από την έγκριση επείγουσας χρήσης των ενέσεων Covid-19 τον Δεκέμβριο του 2020. (Πηγή)

Και μια περαιτέρω μελέτη που μπορείτε να δείτε εδώ, διαπίστωσε ότι ο κίνδυνος αποβολής μετά τον εμβολιασμό με το Covid-19 είναι 1.517% υψηλότερος από τον κίνδυνο αποβολής μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Ωστόσο, ο πραγματικός κίνδυνος θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλότερος, επειδή οι έγκυες γυναίκες αποτελούν ομάδα-στόχο για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης, ενώ αποτελούν μόνο μια μικρή δημογραφική ομάδα όσον αφορά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 μέχρι σήμερα.

Αύξηση κατά 63.060% των υπερβολικών θανάτων παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Το καυτό καλοκαίρι του 2021, μια βαρυσήμαντη απόφαση σάρωσε την Ευρώπη, πυροδοτώντας μια δίνη συναισθημάτων μεταξύ των γονέων, οι οποίοι είχαν πέσει στην παγίδα της προπαγάνδας 24/7, περιμένοντας με ανυπομονησία μια αχτίδα ελπίδας για τα παιδιά τους.

Ωστόσο, ο πραγματικός κίνδυνος θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλότερος, επειδή οι έγκυες γυναίκες αποτελούν ομάδα-στόχο για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης, ενώ αποτελούν μόνο μια μικρή δημογραφική ομάδα όσον αφορά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 μέχρι σήμερα.

Έκθεση επιβεβαιώνει την αύξηση κατά 632 […] φορές των υπερβολικών θανάτων παιδιών σε όλη την Ευρώπη μετά την έγκριση του εμβολίου COVID για παιδιά από τον EMA

·
22 ΙΟΥΝ
Έκθεση επιβεβαιώνει την αύξηση κατά 632 [...] φορές των υπερβολικών θανάτων παιδιών σε όλη την Ευρώπη μετά την έγκριση του εμβολίου COVID για παιδιά από τον EMA

Το καυτό καλοκαίρι του 2021, μια βαρυσήμαντη απόφαση σάρωσε την Ευρώπη, πυροδοτώντας μια δίνη συναισθημάτων μεταξύ των γονέων, οι οποίοι είχαν πέσει στην παγίδα της 24/7 προπαγάνδας , περιμένοντας με ανυπομονησία μια αχτίδα ελπίδας για τα παιδιά τους.

Εντούτοις, τις εβδομάδες που ακολούθησαν την έγκριση παρατηρήθηκε μια σοκαριστική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών, μια ανοδική τάση που συνεχίστηκε αμείωτη.

Μεταξύ της 22ης εβδομάδας του 2021 και της 52ης εβδομάδας του 2021, ένας ανησυχητικός απολογισμός 919 υπερβολικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών θα έπρεπε να έχει προκαλέσει σοκ στην ήπειρο. Αλλά τα στοιχεία αποσιωπήθηκαν.

Η αντίθεση δεν θα μπορούσε να είναι πιο έντονη, καθώς την περίοδο μεταξύ της εβδομάδας 1 και της εβδομάδας 21 του 2021 σημειώθηκαν 218 λιγότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους.

Και το γεγονός ότι το κύμα των υπερβολικών θανάτων ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών από τον EMA δεν μπορεί απλώς να απορριφθεί ως σύμπτωση.

Η ανησυχητική τάση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, με συνολικά 1.639 υπερβολικούς θανάτους μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών στις 26 ευρωπαϊκές χώρες, ζωγραφίζοντας μια ζοφερή πραγματικότητα που δεν μπορεί να απορριφθεί.

Δυστυχώς, όταν έφτασε η 22η εβδομάδα του 2023, αποκαλύφθηκε η βασανιστική αλήθεια, καθώς καταγράφηκαν άλλοι 590 επιπλέον θάνατοι, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων μεταξύ των παιδιών να ανέλθει σε 3.148 :

Τα ζοφερά στοιχεία αποκαλύπτουν μια άνευ προηγουμένου αύξηση 63.060% των υπερβολικών θανάτων από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την έγκριση επείγουσας χρήσης του εμβολίου Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Η αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο δεν θα μπορούσε να είναι πιο έντονη :

Από την 21η εβδομάδα του 2019 έως την 21η εβδομάδα του 2021, σημειώθηκαν 5 λιγότεροι θάνατοι μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών από ό,τι αναμενόταν :

Εβδομάδα 21 έως 52 του 2019 (πριν από την “πανδημία”) – Πηγή

Το σύνολο του 2020 κατέγραψε αξιοσημείωτη μείωση κατά 230 λιγότερους θανάτους από τους αναμενόμενους, διαγράφοντας μια ανατριχιαστική αφήγηση :

Εν τω μεταξύ, το έτος 2021 έως και την 21η εβδομάδα πριν από την έγκριση επείγουσας χρήσης της ένεσης Covid-19 για παιδιά σε όλη την Ευρώπη σημειώθηκαν 218 λιγότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους :

Η συγκλονιστική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε 26 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας, διαμορφώνει μια ζοφερή εικόνα της εκπληκτικής αύξησης κατά 63.060% από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την έγκριση επείγουσας χρήσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών :

Αυτή η θλιβερή πραγματικότητα εγείρει σοβαρές ανησυχίες, λαμβάνοντας υπόψη τον πειραματικό χαρακτήρα των ενέσεων και την προηγούμενη αποφυγή τους λόγω των κινδύνων της εξαρτώμενης από τα αντισώματα ενίσχυσης (ADE) και της ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED).

Επιπλέον, η χορήγηση του εμβολίου σε παιδιά, τα οποία δεν διέτρεχαν σημαντικό κίνδυνο από τον υποτιθέμενο ιό Covid-19, φαίνεται αινιγματική υπό το πρίσμα των 449 λιγότερων θανάτων που καταγράφηκαν μεταξύ των παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε όλη την Ευρώπη το 2020, από την έναρξη της υποτιθέμενης πανδημίας έως το τέλος του έτους.

Με τον κίνδυνο αυτό να μετατραπεί σε δοκίμιο, εδώ τελειώνουμε με τα στοιχεία μας για σήμερα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη εκεί έξω και θα φροντίσουμε να τα αναφέρουμε.

Αλλά με…

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που δείχνουν ένα ποσοστό αποβολών μεταξύ 82% και 97%,
  • Η μόνη μελέτη σε ζώα που πραγματοποιήθηκε για να αποδείξει την ασφάλεια της χορήγησης του εμβολίου της Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υποδεικνύοντας αυξημένο κίνδυνο υπογονιμότητας και γενετικών ανωμαλιών,
  • Περαιτέρω εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες, στοιχεία από τη Σκωτία που αποκαλύπτουν ότι τα κρούσματα καρκίνου των ωοθηκών βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά επίπεδα,
  • Περαιτέρω στοιχεία από τη Σκωτία που αποκαλύπτουν ότι οι θάνατοι νεογέννητων βρεφών έχουν φθάσει σε κρίσιμα επίπεδα για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες,
  • Στοιχεία VAERS του CDC που δείχνουν ότι ο εμβολιασμός με Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής κατά τουλάχιστον 1.517%,
  • Και την έγκριση από τον EMA του εμβολίου COVID για παιδιά που προκαλεί μια συγκλονιστική αύξηση κατά 63.060% των υπερβολικών θανάτων παιδιών σε όλη την Ευρώπη,

φαίνεται ότι έχουμε ήδη περισσότερα από αρκετά στοιχεία για να ισχυριστούμε ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 προκαλεί μαζική ερήμωση, και τα αποκαλυπτικά στοιχεία του Deagel για τον Δυτικό Κόσμο το 2025 είναι σε εξέλιξη για να πραγματοποιηθούν…

Πηγή – Επιμέλεια/απόδοση στα Ελληνικά/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.

Η “παγκόσμια ελίτ” (παράσιτα) έχει εμμονή -και το δείχνει- με τη μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη

·
26 ΦΕΒ
Η "παγκόσμια ελίτ" (παράσιτα) έχει εμμονή -και το δείχνει- με τη μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη

Watch now (2 min) | Και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί ήταν τόσο απελπισμένοι να κάνουν την πειραματική ένεση mRNA σε 8 δισεκατομμύρια χέρια… Η σοκαριστική πρόβλεψη του 2025 ‘D e a – g e l’ και η τηλεπισκόπηση του μέλλοντος. Εισαγωγή Η εταιρεία Deagel είναι ένας δευτερεύων κλάδος της στρατιωτικής υπηρεσίας

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button