Βαρυσήμαντο γεγονός: “Μυστικός Δείπνος” Βούδα-Τρελαντώνη!

Στις 30 του  Νοέμβρη,
Kάπου εκεί στην Κηφισιά,
Στην «Ταβέρνα του Βασίλη»,
Μπήκ’ η κόκκινη γραμμή.
Big deal, oλέ κι αμάν, αμάνε…
Κόκκινη γραμμή μαθές για Κούλη,
Που κάποιοι θένε να τον φάνε,
Ολέ κι αμάν, αμάν, αμάνε!

Και το μενού; Καλά μαντέψατε! Όπως διέρρευσε από “κύκλους” του Βούδα της Ραφήνας, το μενού ήταν το εξής: ορεκτικό, η κάθοδος αμφοτέρων στις επόμενες εκλογές, (εγγυημένη η «επανεκλογή» τους ως π.π.), κύριο πιάτο kryfakouli στη σούβλα με καυτερή πιπεριά. Ως επιδόρπιο, δόθηκε πρόσκληση από τον γνωστό και ως «Κομανέτσι»Τρελαντώνη στον Βούδα της Ραφήνας  να τον τιμήσει με την παρουσία του στα εγκαίνια του ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς» – κάτσε καλά! – στις 7 Δεκεμβρίου 2022 στο θέατρο Παλλάς.

Άκρως συγκινητικό! «Αίσθηση προκάλεσε η συνάντηση» θα γράψει με δέος η Εφημερίδα των Συντακτών. Τι λες τώρα; Μόνο αίσθηση; Ανατριχίλα προκάλεσε, πες το.

Καραμανλής

Πηγές διέρρευσαν ότι ο Βούδας αποδέχτηκε την πρόσκληση! Ολέ, Ολέ! Εκείνο όμως που προβληματίζει τους Βουδ-ιστές  οπαδούς είναι πώς το γνώριζε αυτό η καλή εφημερίδα Καθημερινή δυο μέρες πριν από το δείπνο; Λέτε να το διέρρευσε ο παλιόφιλος Αντώναρος; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους για να μπείτε στο κλίμα:

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2022, ο Βούδας της Ραφήνας, κατά κόσμον Κωστάκης Καραμανλής, είχε προσκαλέσει σε δείπνο τον Τρελαντώνη, κατά κόσμον Αντώνη Σαμαρά, πού νομίζετε; Στο εστιατόριο «Βράχος» της Θεσσαλονίκης! Η βαρυσήμαντη είδηση αναγγέλθηκε με δέος από συστημικά ΜΜΕ, όπου οι ρεπόρτερ εξέφραζαν φόβους μήπως η επιλογή του εν λόγω εστιατορίου ήταν συμβολική και αποκαλυπτική ανεκπλήρωτων κρυφών πόθων να ρίξουν στο βράχο τον Kryfakouli, τον ευεργέτη τους μέσω της λίστας Πέτσα. Κούφια η ώρα!

Συνταρακτικό, ομολογουμένως, όταν συντρώγουν δύο τιτανοτεράστια πολιτικά ΤΙΠΟΤΑ! Γι’ αυτό και η είδηση έτυχε της δέουσας ανάδειξης από τα πετσωμένα ΜΜΕ.

Απ’ ό,τι διέρρευσε από “κύκλους”, ο “Βούδας της Ραφήνας” τσάκισε μετά βουλιμίας μισό αγριογούρουνο ενώ ο Τρελαντώνης αρκέστηκε σε ψητή πάπια και σαλάτα με βραστά βλήτα. Δεν του έχει πει ο διαιτολόγος του ότι τα τελευταία βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλο; Χτύπα ξύλο!

Αυτά τα συγκλονιστικά νέα ήρθαν από Θεσσαλονίκη, την περίοδο της εορταστικής περιόδου της 86ης Διεθνούς Έκθεσης, και άνοιξαν για τα καλά τα πηγαδάκια πρώην και νυν βΟλευτών της ΝΔ, νοσταλγών ανακατωσούρας και ψευτοαντιπολιτευόμενων κωμάτων. Τι, πώς, γιατί τώρα;

Κι εκεί που πήγαινε να καταλαγιάσει η αναταραχή, νάσου και νέο, απειλητικότερο λόγω εγγύτητας εκλογών, δείπνο των δύο πρωθυπουργικών απολιθωμάτων της ΝΔ στην Ταβέρνα του Βασίλη, στην Κηφισιά. Αναστατωμένος ο γκουρού Kou Lee Baba ανέθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας «Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει κοινωνικές συναντήσεις», αναπολώντας, ωστόσο, το διαβόητο κακόβουλο λογισμικό Predator που θα ήταν χρήσιμο για περιπτώσεις επικίνδυνων δείπνων νοσταλγών της πρωθυπουργικής καρέκλας.

Καραμανλής Σαμαράς

Θα μου πεις γιατί ασχολούμαι με δύο τιποτένιους πρώην πρωθυπουργούς που απαξίωσαν κι αυτοί, όπως είναι η νεοελληνική πολιτική παράδοση, το θεσμό της πρωθυπουργίας, αφού αντί να ανορθώσουν την Ελλάδα την έσπρωξαν ακόμη πιο βαθιά στο λάκκο της κακομοιριάς, του χρέους και της διεθνούς ανυποληψίας;

Ήρθαν – δηλαδή εμείς τους φέραμε – αφόδευσαν τις αποπνικτικές λόγω δυσοσμίας κουτσουλιές τους στη χώρα μας, και  έκτοτε, δηλαδή από τότε που ο ελληνικός λαός, με την χαμηλή έστω νοημοσύνη που διαθέτει, τους ξέρασε, έχουν πιάσει στασίδι ως παχυλόμισθοι βΟλευτές στη γαλαρία της Βουλής, παίζοντας τους μουγκούς και εμπαίζοντας τον πενόμενο Έλληνα φορολογούμενο που τους χρυσοπληρώνει.

Αυτό με εξοργίζει. Αυτό με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου από αγανάκτηση. Και δεν ντρέπονται, δεν νιώθουν ένοχοι που επί σειράν ετών – ο Κ.Κ. επί 13 συναπτά έτη και ο Α.Σ. επί 8 έτη – καταδέχονται να εισπράττουν την τεράστια βΟλευτική «αποζημίωση» χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό έργο εντός ή εκτός Βουλής; Δεν ντρέπονται που ετοιμάζονται να ανανεώσουν την αργομισθία τους στις επόμενες εκλογές;

Κι ενώ αυτοί είναι παχύδερμα και δεν ντρέπονται, τρωγοπίνοντας εις βάρος του ελληνικού λαού, εγώ ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Κυρίως όμως ντρέπομαι για την Δημοκρατία-τραβεστί με την οποία οι πολιτικοί νταβατζήδες – πρώην, νυν, και ερχόμενοι  – έχουν αποβλακώσει το πόπολο και ανενόχλητοι ασελγούν καθ’ έξη και κατ’ εξακολούθηση πάνω στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης.

Και να ’ταν μόνον αυτό… Οι περισσότεροι από δαύτους, αφού απομακρυνθούν κακήν-κακώς από την πρωθυπουργική καρέκλα, φτιάχνουν και ιδρύματα στο όνομά τους μπας και τους ξεχάσουμε!  Ναί, ναί!!! Για τόοοση έλλειψη αυτογνωσίας μιλάμε, για τόοοση μωροφιλοδοξία! Μα είναι δυνατόν να ξεχαστούν οι εφιάλτες;

Έτσι λοιπόν και ο επί 2,5 χρόνια λιλιπούτειος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, που ως Πρόεδρος της ΝΔ συμμετέχων στην κυβέρνηση του αχυράνθρωπου Λουκά Παπαδήμου είχε υπογράψει το δολοφονικό για την Ελλάδα, μισθωτούς και συνταξιούχους 2ο μνημόνιο, διαγράφοντας όσους βουλευτές αρνήθηκαν να το υπογράψουν, αποφάσισε να φτιάξει ίδρυμα στ’ όνομά του, το οποίο θα εγκαινιάσει στις 7 Δεκεμβρίου. Γιατί όχι; Άλλοι πληρώνουν: οι αποχαυνωμένοι, από τον πολύ κομματικό σανό που έχουν μπουκώσει, φορολογούμενοι.

Και τι έργο θα παράγει το ίδρυμα, που θα στελεχώσουν, ως είθισται, συγγενείς, φίλοι και άλλοι διαπλεκόμενοι χαραμοφάηδες; Όπως διαβάζουμε εδώ, σκοπός του ιδρύματος είναι η «συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή του έργου του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης με την ανάδειξη γεγονότων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και ολοκλήρωσης, η προαγωγή της πολιτικής και επιστημονικής έρευνας και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της κοινωνίας και η εκπλήρωση των εθνικών και ευρωπαϊκών στόχων».

Παχιά λόγια για εντυπωσιασμό και στάχτη στα μάτια των ευκολόπιστων με αδύνατη μνήμη και ανύπαρκτη κρίση…

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΥΡΟ ΕΔΩ:https://www.seferou-maria.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button