Η απόλυτη ανατροπή: Η Covid-19 σκοτώνει πλήρως εμβολιασμένους – CDC: Τα στοιχεία δείχνουν πανδημία εμβολιασμένων

Στοιχεία από τα CDC έδειξαν ότι οι εμβολιασμένοι ακόμη και με ολοκληρωμένες τις ενισχυτικές δόσεις αποτελούσαν τους περισσότερους θανάτους από τον COVID-19 τον Αύγουστο.

Τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν την πλειονότητα των θανάτων από COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καταρρίπτοντας κάθε αφήγημα υπέρ του εμβολιασμού.

Στοιχεία από τα CDC έδειξαν ότι οι εμβολιασμένοι ακόμη και με ολοκληρωμένες τις ενισχυτικές δόσεις αποτελούσαν τους περισσότερους θανάτους από τον COVID-19 τον Αύγουστο.
Από τους συνολικούς 6.512 θανάτους που καταγράφηκαν τον Αύγουστο του 2022, το 58,6% των θανάτων αποδόθηκαν σε εμβολιασμένα ή ενισχυμένα άτομα και φαίνεται να είναι σημάδι μιας αυξανόμενης τάσης όπου τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν ολοένα και περισσότερο την πλειοψηφία στη θνησιμότητα από τον COVID-19.

Οι προηγούμενοι μήνες

Τον Ιανουάριο του 2022, η θνησιμότητα από τον COVID-19 στους εμβολιασμένους εξακολουθούσε να είναι η μειοψηφία με το 41% των δεδομένων να σχετίζονται με εμβολιασμένα ή ενισχυμένα άτομα.
Ωστόσο, η ανάλυση των δεδομένων του CDC τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έδειξε ότι πάνω από το 50% των θανάτων αναφέρονταν σε εμβολιασμένα άτομα, με το 62 και το 61% να αναφέρονται αντίστοιχα.
«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη-εμβολιασμένων», είπε η Cynthia Cox, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος της οικογένειας Kaiser στην Washington Post στις 23 Νοεμβρίου, δίνοντας τρεις λόγους που μπορεί να εξηγήσουν γιατί.
1. Πρώτον, ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών έχει λάβει τουλάχιστον την κύρια σειρά.
2. Δεύτερον, ότι οι ηλικιωμένοι, που έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν από τον COVID, είναι επίσης πιο πιθανό να κάνουν εμβόλια.
3. Τρίτον, ότι η ισχύς του εμβολίου θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου και καθώς οι παραλλαγές γίνονται πιο ανθεκτικές, και ως εκ τούτου συνέστησε μεγαλύτερη πρόσληψη ενισχυτών.

Η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά του COVID-19 έχει αποδειχθεί ότι μειώνεται δραματικά σε διάστημα μερικών μηνών, μερικές φορές μειώνοντας σε αμελητέα αποτελεσματικότητα.

Ο καθηγητής Jeffrey Townsend από το Πανεπιστήμιο του Yale, βιοστατολόγος και επικεφαλής συγγραφέας μιας ερευνητικής μελέτης που αξιολογεί τη φυσική ανοσία και εκείνη από τα εμβόλια κατά του COVID-19, έγραψε σε ένα email στους The Epoch Times ότι σε αυτό το στάδιο της πανδημίας, αντί να συγκρίνει τους εμβολιασμένους έναντι των μη εμβολιασμένων, θα ήταν πιο χρήσιμο να συγκρίνουμε τον χρόνο ενός ατόμου από την τελευταία του έκθεση, όπου έκθεση σημαίνει εμβολιασμό ή λοίμωξη.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν κάποιο είδος έκθεσης, ο χρόνος από την τελευταία έκθεση, μαζί με τον χρόνο που ήταν η τελευταία έκθεση, υπαγορεύει το επίπεδο ανοσίας και μπορεί να εξηγήσει τις περισσότερες διαφορές στην ευαισθησία, τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα», έγραψε ο Townsend.
Επί του παρόντος, μακροχρόνιες μελέτες για την ανοσία κατά του COVID-19 έχουν δείξει, ότι είτε ένα άτομο είναι εμβολιασμένο είτε έχει μολυνθεί με τον COVID-19, η ανοσία του μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Άλλες έρευνες που συνέκριναν τη φυσική ανοσία με τους εμβολιασμούς συχνά έδειξαν ότι ο εμβολιασμός τείνει να μειώνεται με πολύ υψηλότερο ρυθμό από εκείνον της φυσικής μόλυνσης.
Ορισμένοι επιστήμονες υποστήριξαν επίσης ότι τα εμβόλια mRNA μπορεί να επηρεάσουν τη φυσική ανοσοαπόκριση του σώματος.
Δεδομένου ότι η τρέχουσα τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα εμβόλια mRNA μπορεί να «κρύβει το mRNA από τις κυτταρικές άμυνες και να προάγει μεγαλύτερο βιολογικό χρόνο ημι-ζωής και υψηλή παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας», σύμφωνα με ένα έγγραφο του Ιουνίου 2022 που δημοσιεύτηκε στο Food and Chemical Toxicology.
Η πρωτεΐνη ακίδας είναι το κύριο παθογόνο μέρος του ιού SARS-CoV-2.

«Πανδημία των μη εμβολιασμένων», ένα αφήγημα που καταρρέει

Ο Δρ Peter McCullough καρδιολόγος και γιατρός των CDC είπε στους The Epoch Times ότι η πανδημία προκλήθηκε μόνο από τους μη εμβολιασμένους το 2020, όπου δεν υπήρχαν διαθέσιμα εμβόλια και από το 2021 ήταν κυρίως οι εμβολιασμένοι που πέθαιναν από τον COVID-19.
Σκέφτηκε ότι είναι απλώς επειδή το εμβόλιο έκανε ελάχιστα στον έλεγχο της θνησιμότητας.
«[Τα δεδομένα του CDC] είναι πολύ αργά για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, [οι εμβολιασμένοι] πιθανότατα έγιναν πλειοψηφία κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 2021», είπε ο McCullough.
Το 2020, περισσότεροι από 385.000 θάνατοι από COVID-19 καταγράφηκαν από το CDC, ενώ το 2021, όταν άρχισαν οι εμβολιασμοί, υπήρχαν περισσότεροι από 463.000 θάνατοι από COVID-19.
Μέχρι τον Ιούνιο του 2021, περίπου το 53% του πληθυσμού των ΗΠΑ είχε λάβει την πρώτη του δόση και το 44% ήταν πλήρως εμβολιασμένο.
Ωστόσο, υπήρξε μικρή διαφορά στις περιπτώσεις θνησιμότητας από COVID-19 μεταξύ του πρώτου εξαμήνου του 2021 και του δεύτερου εξαμήνου, με πάνω από 244.000 περιπτώσεις (πάνω από το 50% ολόκληρου του έτους) να αναφέρθηκαν από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο.

Αντιστράφηκε το αφήγημα – Τα δεδομένα άλλων κρατών

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι μια κατάσταση όπου κατηγορούμε τους μη εμβολιασμένους για θανάτους από τον COVID.
Και σίγουρα δεν θα συμπεράναμε ότι τα εμβόλια είχαν κάποιο αντίκτυπο σε εμάς, καθώς η πλειονότητα των θανάτων συνέβη κατά την εποχή των εμβολιασμών», δήλωσε ο McCullough.
Στοιχεία από άλλες χώρες έχουν επίσης δείξει υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων ασθενών που νοσηλεύονται με COVID καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού συνολικά αυξήθηκαν.
Ήδη από τον Ιανουάριο του 2022, δεδομένα νοσηλείας που προέκυψαν από την πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας (ΝΝΟ) στην Αυστραλία έδειξαν ότι ένα μεγαλύτερο ποσοστό νοσηλευόμενων ασθενών ήταν εμβολιασμένοι.
Οι εμβολιασθέντες αποτέλεσαν το 50,3% των ασθενών στη ΜΕΘ σε σύγκριση με το 49,1% που ήταν ανεμβολίαστοι.
Η ΝΝΟ ήταν η μόνη πολιτεία που συνέχισε να παρακολουθεί και να δημοσιοποιεί την κατάσταση του εμβολίου των ατόμων που νοσηλεύονται στην Αυστραλία.
Είναι ένα από τα πιο εμβολιασμένα μέρη και έως τις 24 Νοεμβρίου, πάνω από το 80% των ατόμων άνω των 16 ετών έλαβαν τα πρώτα τους ενισχυτικά.
Τα πιο πρόσφατα εβδομαδιαία δεδομένα από τη ΝΝΟ συνέχισαν να δείχνουν ότι οι εμβολιασθέντες αποτελούν την πλειονότητα των νοσηλειών, των εισαγωγών στη ΜΕΘ και των θανάτων λόγω COVID.
Η πιο πρόσφατη αναφορά, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου, έδειξε ότι οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς συνέβαλαν στο 21% των θανάτων από COVID και λιγότερο από το 1% των νοσηλειών και των εισαγωγών στη ΜΕΘ.

Καναδάς – Ηνωμένο Βασίλειο

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι στην έκθεση αναφέρθηκαν μόνο 24 περιπτώσεις θανάτων από COVID, με 440 νοσηλεία και 40 εισαγωγές στη ΜΕΘ, υποδηλώνοντας μείωση της σοβαρότητας της νόσου.
Τα δεδομένα θνησιμότητας από τη Μανιτόμπα στον Καναδά την εβδομάδα από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2022 έδειξαν επίσης ότι ενώ ο εμβολιασμένος και με ενισχυτικές δόσεις πληθυσμός αποτελούσε το 70% όλων των θανάτων από COVID, οι μη εμβολιασμένοι συνέβαλαν σε λιγότερο από το 10% των θανάτων.
Αυτό συμβαίνει με το 43% του πληθυσμού έχει λάβει τις ενισχυτικές δόσεις.
Αναφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο έδειξαν επίσης παρόμοια ευρήματα.
Μια αναφορά (pdf) που δημοσιεύθηκε στις 31 Μαρτίου 2022 έδειξε ότι σχεδόν το 73% των θνησιμότητας από τον COVID-19 αφορούσαν άτομα που είχαν ενισχυθεί, ενώ το 10% αποδόθηκε σε μη εμβολιασμένα άτομα.
Εκείνη την εποχή, πάνω από το 57% του πληθυσμού έλαβε αναμνηστική δόση εμβολίου και το 73% έλαβε τις κύριες δόσεις του.
Τα ποσοστά θνησιμότητας των μη εμβολιασμένων ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν ολόκληρη την εικόνα

Ερωτηματικά άλυτα και η αμφισβήτηση των θανάτων από COVID – Τα σημερινά ερωτήματα που αποδεικνύουν την μοιραία προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων

Ο McCullough πρόσθεσε ότι με τη μείωση της συνολικής σοβαρότητας της νόσου με την Omicron, τα δεδομένα ενδέχεται να μην παρέχουν ακριβή κατανόηση σχετικά με τους θανάτους από COVID.
«Τα ποσοστά θανάτου των CDC πρέπει να ερμηνεύονται με προσοχή, επειδή δεν κρίνονται ότι πεθαίνουν από COVID.
Μπορούν πραγματικά να πεθάνουν με τον COVID».
Ο ιστότοπος του CDC εκτιμά επί του παρόντος ότι μόνο το 10% των θανάτων από COVID-19 έχουν τον COVID-19 ως τον παράγοντα θανάτων.
Ως εκ τούτου, μπορεί να υπάρχουν κρούσματα που υπολογίζονται ως θνησιμότητα από τον COVID ακόμη και αν ο COVID δεν ήταν ο κύριος παράγοντας θανάτου.
Ο McCullough έδωσε το παράδειγμα ότι ένα άτομο μπορεί να εισαχθεί στο νοσοκομείο για καρδιακή προσβολή και να βγει θετικό στο τεστ για τον COVID από το γεγονός ότι είχε προσβληθεί από τη νόσο πριν από 6 μήνες.
Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι, για ορισμένους θανάτους, “το αν είναι εμβολιασμένοι ή μη είναι σχετικά άσχετο”, είπε ο McCullough.

Για άλλο μπαίνουν, για Covid αξιολογούνται – Γραφειοκρατικές λεπτομέρειες…

Ο McCullough είπε ότι οι μελέτες που αξιολογούν τις νοσηλείες COVID αλλά δεν κρίνουν για ασθένειες COVID ή αναπνευστικές ασθένειες μπορεί επίσης να μην αντανακλούν άμεσα τον επιπολασμό ή τη σημασία των νόσων COVID.
«Οι ασθενείς μπορεί να είναι κατά διαστήματα θετικοί στον COVID για πολλούς μήνες μετά την ασθένεια.
Έτσι, εάν ένας ασθενής προσέλθει για διάστρεμμα αστραγάλου ή άσχετο πρόβλημα, μπορεί να το μετρήσει ως νοσηλεία στον COVID».
Ο McCullough προειδοποίησε επίσης ότι οι νοσοκομειακές μελέτες σχετικά με τα αποτελέσματα της νόσου μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων συχνά συνέλεγαν δεδομένα εμβολίων που δεν ήταν συγχρονισμένα με το αρχείο χορήγησης εμβολίων στις ΗΠΑ.
«Οι ηλεκτρονικοί ιατρικοί φάκελοι του νοσοκομείου προϋποθέτουν ότι ο ασθενής δεν είναι εμβολιασμένος, εκτός εάν ο ασθενής βεβαιώσει πραγματικά ότι είναι όντως εμβολιασμένος.
Πολλοί ασθενείς που βρίσκονται στον αναπνευστήρα βρίσκονται στη ΜΕΘ, δεν μπορούν να παράγουν την κάρτα εμβολίου τους».
Οι αναφορές MMWR του CDC καταγράφουν ως μη εμβολιασμένους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν, αλλά έλαβαν τις δύο κύριες εμβολιασμοί λιγότερο από 14 ημέρες πριν από την αρχική μόλυνση.
Μια άλλη αναφορά έγραψε ότι οι μη εμβολιασμένοι περιλάμβαναν επίσης άτομα που δεν μπορούσαν να αντιστοιχιστούν στο μητρώο.
Capture_217.JPG
www.bankingnews.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
  Σύνδεσμοι της γενοκτονίας με το γενετικό σκεύασμα τους, των αισχρων ψεματων τους  ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΤΕ και Χρησιμοποιήστε τα εναντίων τους Ανεπιθυμητες ενέργειες των γενετικων σκευασματων καταγεγραμενες πολυ πριν την εφαρμογη τους (2μιση χρονων το βιντεο) εδω https://www.brighteon.com/4d18f33a-f801-4720-9944-441c46cf6072
  GREEK DOCTORS DIE ONE AFTER ANOTHER AFTER HAVING MRNA GENE MODIFICATION (AKA THE COVID JAB )
  https://rumble.com/v1vudmi-greek-doctors-die-one-after-another-after-having-mrna-gene-modification-aka.html
  1150 circumstances !!!! HUMANS WHO DIED IN GREECE AFTER GETTING THE SO CALLED VACCINE
  https://rumble.com/v1vukw6-1150-circumstances-humans-who-died-in-greece-after-getting-the-so-called-va.html

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ Ή ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ. ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ 1: https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V ΒΙΝΤΕΟ 2: https://www.brighteon.com/2282d5bb-37a1-495b-b219-1bf49f92127a ΒΙΝΤΕΟ 3: https://www.brighteon.com/f9f80b62-b91c-439e-81fc-623da719cc77 ΒΙΝΤΕΟ 4: https://www.brighteon.com/7ebbc7a4-428e-4301-84db-995362c721cb ΒΙΝΤΕΟ 5: https://www.brighteon.com/da59989b-493e-48c9-9972-ff5bd1ebecf6 ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ: https://ibb.co/album/N69365 Ενας στους 72 ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΎΕΙ https://newtube.app/user/IoannisKomninos/aoZJm4U

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button