Καθηγήτρια του ΜΙΤ Stephanie Seneff:«Θα εχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα Επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mrna»(video)

 Γιατί ανησυχεί για αυτοάνοσα νοσήματα και για την ασθένεια CJD..Κρίσιμα ερωτήματα θέτει η καθηγήτρια του ΜΙΤ Stephanie Seneff  αναφορικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων για τον κορωνοϊό, κυρίως εκείνων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA δηλαδή της Pfizer και της Moderna.

Σε εργασία που συνέταξε από κοινού με τον καθηγητή Dr. Greg Nigh  και με τίτλο με τίτλο: «Χειρότερα και από ασθένεια; Αναθεωρώντας κάποιες πιθανές ανεπιθύμητες  επιπτώσεις των εμβολίων  mRNA για τον COVD-19»   η Seneff κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου» καθώς βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα εμβόλια αυτά να προκαλέσουν τα επόμενα 10 με 15 χρόνια ένα κύμα αυτοάνοσων και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στα χρόνια που έρχονται».Η Dr. Seneff αναφέρει πως τα εμβόλια mRNA θα προκαλέσουν μελλοντικά συμπτώματα σε όσους τα έχουν λέβει παρόμοια με αυτά του Πάρκινσον.

Όπως λέει:  «Αυτοί που ισχυρίζονται ότι το mRΝΑ δεν εμπλέκεται με το DNA κάνουν λάθος.Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού και παραμένει στον οργανισμό και αφότου ο ιός έχει φύγει από τον οργανισμό. «Μεταξύ των πιθανοτήτων που προβλέπει η καθηγήτρια του ΜΙΤ είναι μια αύξηση στην ασθένεια Creutzfeldt-Jacob (CJD) παρόμοια με αυτών των «τρελών αγελάδων».

«Υπάρχει μια επιδημία της νόσου του Alzheimer η οποία προσβάλλει όλο και περισσότερα άτομα νέας ηλικίας. Η απρόσεκτή και τυχαία εφαρμογή των εμβολίων θα ενισχύσει την τάση αυτή» αναφέρει μεταξύ άλλων τονίζοντας ιδιαίτερα τους κινδύνους από την  πρωτεΐνη–ακίδα που περιέχουν τα εμβόλια. .

ksipnistere.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Τ’ αόρατα θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου….Ο Φρέντυ ο Αμερικάνος: μετά τον εμβολιασμό με Moderna πάσχει από συχνές επιληπτικές κρίσεις, καρδιακά κι εγκεφαλικά επεισόδια,παραλυσία,δερματικές αιμορραγίες κ.α ”Whyyyyyy… Moderna thank you”!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ.

  https://dimpenews.com/2021/07/04/%cf%84-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%81%cf%85%cf%87%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%bf/
  .
  https://twitter.com/FredPye5/

  .

 2. Ακριβως όπως στη Χούντα και την Κατοχή οι πολιτες μαθαιναν τις ειδησεις από το εξωτερικό ετσι και σήμερα μαθαίνουμε τι συμβαίνει στη χώρα από το εξωτερικό.
  Η γαλλική Liberation γράφει ότι ο Καραιβαζ ερευνούσε υποθέσεις μελών της κυβέρνησης

  .
  https://twitter.com/Marka149133376/status/1411574109830631424

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button