Το Facebook κατέβασε όλα τα Δημοσιεύματα του amazonios.net..Ενόχλησαν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Θελουν την Υποταγη των πολιτων και τον πληρη ελεγχο της ζωης σας με το Τσιπάρισμα.

Όλα σχεδόν τα άρθρα και τα Δημοσιεύματα ΚΑΤΕΒΑΣΕ -ΕΣΒΗΣΕ το facebook της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας από το Κοινωνικό δίκτυο. Μάλιστα μπλοκάρισε το domain name και κανένας πολίτης δεν έχει δικαίωμα να αναρτήσει δημοσίευση μας η να Κοινοποιήσει…

Η ΧΟΥΝΤΑ της Κυβέρνησης και των Νεοταξιτων κτύπησε για να μην μαθαίνει ο λαός την Αλήθεια…

Δηλαδή οτι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ εντολές του Bερολίνου ,Σόρος ,Bill Gates και των υπολοίπων οπαδών της μείωσης πληθυσμού δηλαδή των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ με το ΤΣΙΠΑΚΙ…Όλων αυτών που θέλουν να ελέγξουν πλήρως τους λαούς  να τους αφαιρέσουν τα θεμελιώδη δημοκρατικά Δικαιώματα και να ρυθμίζουν την διάρκεια ζωής των ανθρώπων  με το Τσιπάρισμα και στείρωση.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει τα ELLINIKA XOAXES που ελέγχει υπογείως να κάνουν αυτή την Βρώμικη δουλειά .Αρχικά με χαρακτηρισμό ότι άρθρα είναι Ψευδή επιβάλλοντας την ποινή του περιορισμού της εμφάνισης των αναρτήσεων κάτι που μας επεβλήθη εδώ και τρεις μήνες και όταν κάποιος τους ενοχλήσει πολύ και ξυπνάει το κόσμο πέφτει ΨΑΛΙΔΙ και ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ όλων των άρθρων και απόψεων..

Το amazonios.net συνεχίζει απρόσκοπτα την ενημέρωση  αλλά δεν θα το δείτε στο Κοινωνικό δίκτυο ξανά λόγω της ΦΙΜΩΣΗΣ που αποφάσισε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ με τα ανίψια του και την “Αγία Οικογένεια” αλλά και το υπόλοιπο Πολιτικό σύστημα που ακολουθούν εντολές της Παγκοσμιοποίησης.

Απο τις  17.00 χθες (13/06/20) το απόγευμα  έστελνε στο προσωπικό λογαριασμό του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη  εκατοντάδες μηνύματα ότι κατεβάζει ένα ένα τα δημοσιεύματα μέσω των αναρτήσεων αλλά και όλες τις αναρτήσεις που κοινοποίησαν οι χιλιάδες αναγνωστών μας..Επίσης με το μπλοκάρισμα του ονόματος του site  κανένας πολίτης δεν μπορεί να κοινοποιήσει δημοσίευση μας..Μέχρι αργά χθες το βράδυ ξεσκίσανε τα αρχεία τους που υπάρχει δημοσίευση σε ποιες ομάδες σε ποιους προσωπικούς λογαριασμούς πολιτών σε ολη την Επικράτεια    για να τις σβήσουν όλες.

Τόσο το ΜΙΣΟΣ για να μην διαδοθει η ελεύθερη έκφραση άποψη και να επιβάλουν την ΥΠΟΤΑΓΗ των πολιτών στο βρώμικο σχέδιο τους..Το σχέδιο Κορωνοιός είναι το ΟΠΛΟ για να μειώσουν το πληθυσμό.Και στην Ελλάδα το αποδέχτηκαν τα πολιτικά Καθάρματα..Και ολοταχώς Φτωχοποιούν και διαλύουν την Οικονομία..Οι λίγοι της αυλής των μιασμάτων και των Παρανοϊκών που εκτελουν το σχέδιο είναι αυτοί που τα κονομάνε..

Ενοχλήθηκε η Κυβέρνηση ο Μητσοτάκης ο Πετσας γιατί γράψαμε για  τα εκατομμύρια που μοίρασαν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για να κλείσουν ΦΥΛΑΚΗ το κόσμο…Ενοχλήθηκαν από τα δημοσιεύματα μας και για τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ που είπε ο Μητσοτάκης για το Καλοκαίρι που δεν είναι εποχή άλλα αντίληψη .Και ειδικότερα για  το καλύτερα να μην έρθουν Τουρίστες στην Ελλάδα και πιο πολύ για το video που αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος και ανόητος  είναι για τη Χώρα και το μέλλον των πολιτών.Ενοχλήθηκε για το φόβο που έσπειρε με το να λέει ότι αν έρθουν Τουρίστες  θα συναντήσουν αυστηρά Ιατρικά πρωτοκολλα και θα καταλήξουν σε Νοσοκομεία Κορονωιου..Ενοχλήθηκε γι αυτό το video επειδή παίχθηκε παντού στο διαδίκτυο και του όρμησαν από την αντιπολίτευση αλλά και ο κόσμος του Τουρισμού για το ΛΟΥΚΕΤΟ!!

Ενοχλήθηκε για το video που τον δείχνει να διαφημίζει το εμβόλιο δολοφόνος του Bill Gates.Ενοχληθηκε απο την Κοινη εκπομπη του Ραδιοφώνου μας με τον Δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.Ενοχλήθηκε για την αποκάλυψη στη Λάρισα που βγήκαν από Κυβερνητικά Ιερατεία θετικοί 36 κάτοικοι και στη συνέχεια αρνητικοί στο ΙΑΣΩ και αποδείχθηκε η ΑΠΑΤΗ τους για τα κρούσματα και για πολλά άλλα δημοσιεύματα για τους Χαρδαλιο-Τσιόρδες  και για την Γενοκτονία των Ελληνων που εφαρμόζουν με την αλλοίωση πληθυσμού με λαθροεισβολείς  κ.λ.π Το ότι ενοχλήθηκε μας το επιβεβαίωσε τρίτο πρόσωπο Κυβερνητικό…

Ξέρει ότι είναι λίγοι Δημοσιογράφοι στην Ελλάδα μετρημένοι στα Δάκτυλα που του βγάζουν τα άπλυτα στη Φόρα..Ξέρει ότι δεν πήραμε ένα ευρώ για να διαφημίσουμε το Μένουμε σπίτι Μένουμε ασφαλείς για να φυλακιστούν οι πολίτες και δεν είμαστε στη λίστα με τα 70 εκατομμύρια που σκόρπισε και θα συνεχίσει να μοιράζει για να ολοκληρώσει τις εντολές Σορος ,Bill Gates , Βερολίνου και άλλων κάνοντας το Σύνταγμα ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.

Ραντεβού κύριοι της Κυβέρνησης και όσων ακολουθείτε τις εντολές μείωσης του πληθυσμού και την αρπαγή κάθε Δημοκρατικου Δικαιώματος στα ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…Αυτα που κανετε  θα τα πληρώσετε σύντομα..Οι Σερίφηδες του διαδυκτιου (XOAXES) έχουν από παλιά σχέση με Μητσοτάκη  .Μέχρι και ο Μόσιαλος πέρασε από το όργανο που ελέγχουν και κατεβάζουν η χαρακτηρίζουν ψευδή χιλιάδες αναρτήσεις από χιλιάδες πολίτες. Ενα όργανο της Κυβέρνησης και της Νέας Τάξης χωρίς καμιά Νομική υπόσταση που δικάζει ερήμην και κατ εντολήν.Στην ουσία καταδίκασε μια Δημοσιογραφική Ηλεκτρονική Εφημερίδα (site) να μην μπορεί να εμφανίσει τις απόψεις-άρθρα-ειδήσεις γιατί ενόχλησε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Eυχαριστούμε όλους τους Πολίτες που μας διάβαζαν μέσω του Κοινωνικού δικτύου. Ένα δίκτυο που κάθε άλλο είναι Κοινωνικό αφού έχει μετατραπεί σε όργανο χειραγώγησης. Θα χρειαστεί για να διαδοθει η αλήθεια να πατάτε την ηλεκτρονική διεύθυνση μας amazonios.net…όσο και το διαδίκτυο θα είναι όρθιο γιατί όταν πέσει αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για όλα αυτά τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ που θέλουν να μειώσουν το πληθυσμό με το σχέδιο Κορωνοιός η άλλους ιούς που θα ρίξουν για να μετατρέψουν τους Λαούς σε ρομποτάκια..και  θα αποφασίζουν πότε τελειώνει η μπαταρία τους.

Έχετε υπόψη σας ότι μας τιμώρησαν και δεν μπορούμε πλέον να κοινοποιήσουμε τίποτα στο Facebook.

Μονο εδώ  στο site μας ελεύθερα και δυνατά.

Καλή Απελευθέρωση..

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

amazonios.net

Y.Γ Δείτε φωτο  από το ΧΕΡΙ της ΧΟΥΝΤΑΣ να κατεβάζει ολα τα Άρθρα μας ..

Ένα ένα κατέβασαν και έσβησαν κάθε ανάρτηση από το amazonios.net στέλνοντας τα μηνύματα στη Φωτό.

Εδω βλέπετε το μπλοκάρισμα που ισχύει σε όλους τους Ελληνες για το site amazonios.net .Κανένας δεν μπορεί να κοινοποιήσει την Ηλεκτρονική Εφημερίδα ..με την ΧΟΥΝΤΙΚΗ απόφαση που έσπρωξε  το ενοχλημένο κανάλι του ΜΑΞΙΜΟΥ!! Η δημοσίευση σας δεν κοινοποιήθηκε γιατί παραβιάζεται τους Όρους της Κοινότητας!!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Και σε μένα μπλόκαρε μια ανάρτηση που είχα κάνει. Μου είναι αδιάφορο το συγκεκριμένο μέσον. Μάλιστα προτείνω να συννενοηθουμε να κλείσουμε όλοι μαζί τους λογαριασμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close