Έβαλαν την “ταφόπλακα” της Μακεδονίας… Έσσεται ήμαρ!

 Καί όμως, αύτοί οί άνωμαλιάρηδες πού ούρλιάζουν σάν ξαναμένες σκύλες .… θέλουν νά μάς πείσουν πώς καλώς ξεπούλησαν τό όνομα τής Μακεδονίας μας καί ότι δέν είναι άνθέλληνες καί προδότες…ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ…

Στις 31 Μαΐου 2018 κατέθεσα μήνυση για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας κατά του Κοτζιά.

Η μήνυση διαβιβάσθηκε από την Δικαιοσύνη στην Βουλή αλλά δεν κινήθηκε ΠΟΤΕ διαδικασία για άρση βουλευτικής ασυλίας ΕΚΕΙΝΟΥ που υπέγραψε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ “συμφωνία”…

Στις 29 Ιανουαρίου 2019 διαβιβάσθηκε από την Δικαιοσύνη στην Βουλή μια άλλη μήνυση για εσχάτη προδοσία όλων των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ της “συμφωνίας”.

Εντελώς “τυχαία” πριν από μερικές ημέρες (όταν κάποιοι θέλησαν να ανοίξουν ξανά τον φάκελλο Novartis) αυτή η μήνυση πήγε εντελώς εκβιαστικά στην ολομέλεια της Βουλής για άρση βουλευτικής ασυλίας.

Είναι προφανές ότι η μήνυση για την προδοσία της Μακεδονίας χρησιμοποιήθηκε για πολιτικό παιχνίδι μεταξύ πολιτικών που ΟΥΔΕΜΙΑ σημασία δίνουν για την υπεράσπιση της Πατρίδας.

Το δια ταύτα είναι ότι την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 σε 219 παρόντες βουλευτές ψήφισαν οι 207 ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Οι 11 (της Ελληνικής Λύσης) ψήφισαν υπέρ της άρσης βουλευτικής ασυλίας και την παραπομπή σε δίκη των βουλευτών που ψήφισαν την “συμφωνία” και ένας δήλωσε “παρών”.

Τα εθνομηδενιστικά “φυντάνια” του ΣΥΡΙΖΑ κατά των οποίων ασκήθηκε η μήνυση έβγαλαν “γλώσσα” Με θράσος ζήτησαν να τηρηθεί το Σύνταγμα (περί βουλευτικής ασυλίας)και να μην αρθεί η ασυλία τους, ενώ οι ίδιοι με την υπογραφή τους έφτυσαν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και παραβίασαν την Συνταγματική Αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ της Νέας Δημοκρατίας και είπε ότι ΚΑΚΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Η ΜΗΝΥΣΗ…

Αποκάλυψε μάλιστα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Βουλής με τον Άρειο Πάγο, ώστε να μην ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό.

Δηλαδή ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ…

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ οι βουλευτές της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25 (πλην Ελληνικής Λύσης) σφράγισαν τον ΤΑΦΟ της Μακεδονίας.

Πιστοποίησαν ότι δεν υφίσταται κανένα ποινικό αδίκημα στην υπογραφή της “συμφωνίας”.

Ψήφισαν ότι ΚΑΝΕΝΑ ποινικό αδίκημα (που προφανώς διαπίστωσε η Δικαιοσύνη κι έστειλε τις μηνύσεις στην Βουλή) δεν πρέπει να σκιάζει τους βουλευτές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς να τους ελέγχει ΚΑΝΕΙΣ.

Μας έφτυσαν ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!

Το όνομα της Μακεδονίας αποτελεί στοιχείο εθνικής κυριαρχίας. Η παραχώρησή του συνιστά εσχάτη προδοσία.

(Γεώργιος Κασιμάτης, Συνταγματολόγος)

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη προσπάθεια αυτονομιστικών κύκλων εντός Ελλάδος για δημιουργία “μακεδονικής” μειονότητας με όχημα την ΓΛΩΣΣΑ.

Τα δώρα του Κοτζιά (γλώσσα και εθνότητα) άρχισαν να τα ξετυλίγουν οι εθνομηδενιστές κολλητοί του…

Ευτυχώς υπάρχουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που δεν λογαριάζουν από “συμφέροντα”.

Υπάρχουν πατριώτες που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην προδοσία, κόντρα στο ρεύμα.

Έστω και ΕΝΑΣ να μείνει υπάρχει ελπίδα να ξεπλυθεί η ντροπή και να δικαστούν ΑΥΤΟΙ που ακρωτηριάζουν την Πατρίδα μας.

Έσσεται ήμαρ…

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος

oxistinneataksi.blogspot.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close