Τα πρόβατα δεν ξύπνησαν..Tο παραμύθι με όπλο τον Κορωνοιό συνεχίζεται..

Μας πάνε φουλ για αναζωπύρωση του παραμυθιού με τον Κορωνοιό…Μια Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές πλήρους ελέγχου του πληθυσμού και λίγο πριν παρουσιάσουν το εμβόλιο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ άρχισε και πάλι τις απαγορεύσεις ..στα πανηγύρια στην  είσοδο Τουριστών και τα γνωστά..κόλπα..

Στο Μετρό είναι ο ένας πάνω στον άλλο το ίδιο και Λεωφορεία αλλά η θέση δίπλα  με Χ για να μένει άδεια. Κάποιες θέσεις κενές και όρθιοι σαν σαρδέλες!!!Στα αεροπλάνα κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο..Στα πανηγύρια ο κίνδυνος και στις εκκλησίες.. για να χτυπήσουν το Πάσχα του Καλοκαιριού και τον Χριστιανισμό. Προσπαθούν να μας αποκόψουν από την Θρησκεία μας από παραδόσεις αιώνων Κοινωνικές σχέσεις συναναστροφές τις παρέες μας τις επαφές μας.Μας αλλάζουν τον τρόπο ζωής μας. Το σχέδιο τρομοκράτησης συνεχιζεται παρουσιάζοντας θετικά τεστ σε υγιείς ανθρώπους..Είναι ασυμπτωματικοί μας λένε ..Είκοσι άτομα σε 11 εκ Ελληνες προκαλεί τρόμο? Για τον Μητσοτάκη Τσιορδα κλπ Ναι!! Νεκρός απο τον ιό ? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Σιγα σιγά όποιος πεθαινει από άλλα νοσήματα θα τον παρουσιάζουν οτι πέθανε απο Κορωνοιό συνεχίζοντας την αμαρτωλή ιστορία των προηγούμενων μηνών  για να αρχίσουν ξανά μεγαλύτερες απαγορεύσεις..Απο 15 Αυγούστου και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή της ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ κατά των πολιτών … Μας προετοιμάζουν για το “νέο κύμα της πανδημίας” το οποίο  στηρίζεται στη “ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19”.Τα fake news των κρουσμάτων είναι εμφανή..Τα αποτέλεσμα των  “θετικών τεστ” τα χρεώνουν στον Covid-19, ενώ ανιχνεύονται  όλοι οι ιοί  της οικογένειας των κορωνοϊών. Χωρίς κάποιος να έχει οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού βαπτίζεται κρούσμα!!!

Το δούλεμα συνεχίζεται και μετά αναλαμβάνουν τα Μέσα Εξαπάτησης να διογκώνουν τα δηθεν κρούσματα για να παίρνουν περιοριστικά μέτρα και να τρομοκρατούν το πλήθος.Η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ του ΑΙΩΝΑ είναι παράλληλα η μεγαλύτερη ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ εναντίον των Ελλήνων..Θα ακολουθήσει το ΕΓΚΛΗΜΑ του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού της υποχρεωτικής Νοσηλείας και Φαρμακευτικής Αγωγής..

Θέλουν τον πλήρη ελεγχο και τρέχουν το Εμβόλιο για να ξεκινήσει ο Μαζικός εμβολιασμός ώστε με πρόφαση οτι θα σωθείς να πεθάνουν το 70% του πληθυσμού. Γι αυτό και ο Νόμος για υποχρεωτικό εμβολιασμό..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κορωνοιός…Η Συνωμοσία για μείωση του πληθυσμού που εκτελεί και ο Μητσοτάκης.

 

Η απάτη με την Πανδημία…Δια της βίας Μαζικός εμβολιασμός για να μειωθεί ο πληθυσμός!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button