Ο Κούλης κτυπά τους ανω των 60 με ανάρτηση των προστίμων και καίει τα σπίτια μας με αυξήσεις στο ρεύμα & τρόφιμα

Διέλυσαν την οικονομία με Λοκ Νταουν και περιοριστικά μέτρα.. Αποδείχθηκε ότι τα μέτρα που θεσπίστηκαν είχαν πολιτικά και όχι επιστημονικά κριτήρια..Χρησιμοποιήθηκαν Γιατροι για να στήσουν την Πλανδημια..Οι 1000 και πάνω μελέτες στο κοσμο που δημοσιεύτηκαν απέδειξαν οτι τα σκευάσματα τους σκοτώνουν …Εφάρμοσαν μείωση πληθυσμού και ελέγχου..

Κάλυψαν με ακαταδίωκτο τους υπεύθυνους νομίζοντας οτι δεν θα δικαστούν για εγκλήματα κατα των πολιτών. Δίχασαν τους πολίτες και τα σκευάσματα τους δεν παρείχαν καμία προστασία αντίθετα ειναι επικίνδυνα..Οι ανεμβολίαστοι στοχοποιήθηκαν οι Υγειονομικοί πετάχθηκαν στους δρόμους βάναυσα αλλά και οι εμβολιασμένοι εξαπατήθηκαν. Χτύπησαν τη νεα γενιά..Είναι αδίστακτοι…

Διέλυσαν καθε Οικογενειακό προυπολογισμό…Φτωχοποίησαν τους πολίτες ..και το μίσος τους συνεχίζεται ..Τωρα χτυπάνε τους 60 και ανω με ανάρτηση των προστίμων ..Για ολους ΚΑΙΝΕ τα Σπίτια μας με τρελές αυξήσεις στο ρεύμα και τα τρόφιμα..για να κλείσουν ολα τα ΣΠΙΤΙΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ..

Η Πολιτική ΣΥΜΜΟΡΙΑ του ΚΟΥΛΗ και των συνεργαζόμενων κομμάτων χτυπάνε αλύπητα την ωρα που αλλες Κυβερνήσεις αίρουν ολα τα μετρα και καταργούν τα πιστοποιητικά ψεύδους  ελευθερίας..

Είμαστε  στόν τρίτο χρόνο των Βασανιστηρίων που όλες οι Κυβερνήσεις παντού στον Πλανήτη με ελάχιστες εξαιρέσεις, εφάρμοσαν με πρωτοφανή βιαιότητα καταστολή της Αξιοπρέπειας των Ανθρώπων μετατρέποντας  τους σε κατάσταση ΔΟΥΛΕΙΑΣ…

Τωρα που δίνουν  κάποια δικαιωματα πισω μην πιστέψετε οτι θα ειναι για πάντα..Παίζουν την Χύτρα που κανει εξαέρωση και είναι έτοιμοι απο Σεπτέμβρη οπως δηλώνουν να μας ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ..

Εάν μετά απο όλα αυτά τα Εγκλήματα σε βάρος μας  οι πολίτες  θεωρήσουν πως τελειώσαμε και χαριστούν σε αυτα τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  και  πούν  ελα δεν βαριέσαι “εκαναν λάθος” και “ότι έγινε έγινε”  θα επανέλθουν για το τελικό σκοπό τους που ειναι η ΕΞΟΝΤΩΣΗ μας…Πρέπει να πάρει την εξουσία ο ΛΑΟΣ και να δικάσει  την Βρώμικη και απάνθρωπη αυτη Εξουσία ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ τούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που διέλυσαν τη ζωή μας.

Η συνεργασία των φορέων που θα έπρεπε να προστατεύσουν τους πολίτες  ειναι ολοφάνερη..Και ομως πολλοί Έλληνες δείχνουν Ραγιαδισμό ακομα..Ενωθείτε με ολους αυτούς που βρίσκονται στους δρόμους και αγωνίζονται…

Ανοίξτε το δρόμο για την απελευθέρωση …..το κονβοι των Ελλήνων πρέπει να σχηματιστεί και να τελειώσει αυτή η Τυραννία.Να μην χαθεί η νεα γενιά…με μαθηματική ακρίβεια θα επανέλθουν χωρις τύψεις δημιουργώντας άλλη αφορμή η αιτία  και τότε όλα θα έχουν χαθεί.

popolaros

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Eπιστημονικά απεδείχθη οτι δεν ηθελαν να μας σώσουν αλλα να μας σκοτώσουν .Πανω απο 1000 μελετες (Link)

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button