Η απάτη με την Πανδημία…Δια της βίας Μαζικός εμβολιασμός για να μειωθεί ο πληθυσμός!!

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Από το Καλοκαίρι του 19 ξεκίνησε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να ετοιμάζει το έδαφος για το υποχρεωτικό εμβολιασμό πριν καν φανεί ο Κορωνοιός…Ήξερε είχαν πάρει τις αποφάσεις τους οι οπαδοί μείωσης πληθυσμού και γενικού ελέγχου της ανθρωπότητας.

Eπτά μήνες πριν την εμφάνιση του Κορωνοιού  στην Κίνα, ψηφίστηκε από την βουλή των Ελλήνων στις 11 Ιουνίου 2019 όπου στο άρθρο 285 προβλέπονται αυστηρές ποινές για την μη συμμόρφωση σε κρατικές διατάξεις σε περίπτωση κινδύνου από μεταδοτικές ασθένειες..

19 Οκτωβρίου ο Bill Gates ανακοινώνει στο event 201 στις ΗΠΑ οτι θα σκοτώσουν εκατομμύρια  πολίτες με τον Κορωνοιό παρουσία όλων των μεγάλων Φαρμακευτικών εταιριών ,Χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και όλης της τσέτας των Δολοφόνων με το Τσιπάκι.

Στην Ελλάδα με την εμφάνιση του Κορωνοιού άρχισε η πλύση εγκεφάλου απο τα πληρωμένα-και στρατευμένα Μέσα Εξαπάτησης μαζι με τους πληρωμένους με Τσουβάλια χρήματος από τις Φαρμακευτικές εταιρείες Λοιμωξιολόγους Τσιόρδα ,Συψα κ.α

Η Παγκόσμια Δικτατορια με όπλο τον Κορωνιό επιβάλει την Φτωχοποίηση με το Λοκ Νταουν. Στις 25/02/20 εκδίδει ο Μητσοτάκης Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου ΦΕΚ αριθμός φύλλου 42 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό .Στις 11/03/20   γίνεται Νόμος Νόμος 4675/2020 – ΦΕΚ Τεύχος A 54/11.03.2020!!! Το σάπιο κουβάρι της απάτης ξετυλίχθηκε …Η Πανδημία που μολύνει όλα τα Εθνη ενεργοποιήθηκε.

Τα πρόβατα περιμένουν να σωθούν με το επερχόμενο εμβόλιο και δεν πήραν χαμπάρι την Συνωμοσία κατά των πολιτών που είναι ολοφάνερη. Το 70 % που θα κάνουν το εμβόλιο θα πεθάνουν. Αυτό το λένε αυτοί που σχεδίασαν αυτή την απάτη-συνωμοσία. Όλα κατασκευασμενα για τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας και η Κυβέρνηση της Ελλάδας με την αντιπολίτευση δέχθηκαν το καθοδηγητήριο και εκτελουν τις παρανοϊκές εντολές των οπαδών της μείωσης πληθυσμού και πλήρους ελέγχουν των πολιτών. Με φόβο και τρόμο που έσπειραν πέρασαν στην ΥΠΟΤΑΓΗ των πολιτών της Χώρας.

Η κατασκευασμενη χούντα διατάσσει απαγορεύει και καταργεί όλα τα θεμελιώδη Δημοκρατικά δικαιώματα μας..

Τώρα πάμε ολοταχώς για τον Μαζικό εμβολιασμό και στην ψηφιοποίηση των πάντων .Απο Σεπτέμβρη και μετά θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο βγάζοντας ακόμη και στρατό για να υλοποιήσουν την πλήρη υποταγή όλων μας στη συνωμοσία τους.

Ήρθε η ωρα για να κτυπήσει  το καμπανάκι τού τελευταίου γύρου. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το χάραγμα τής αποκάλυψης τού Ιωάννη τού Θεολόγου.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τούς υπηρέτες τού διαβόλου. Οι Άγιοι τής εποχής μας μας διαβεβαιώνουν ότι όταν έρθει το πλήρωμα τού χρόνου ο Κύριος θα μιλήσει όπως αυτός ξέρει…
Τίποτα από το ψέμα δεν θα μπορεί να σταθεί. Θα πονέσει η ανθρωπότητα αλλά θα αλλάξουν όλα και αυτό έχει σημασία.

Τα γεγονότα θα είναι ραγδαία….Καλό καλοκαίρι.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Υ.Γ Δείτε και αυτό το video  για την ψηφιακή ταυτοποίηση και το μαζικό εμβολιασμό που θέλει ο Bill Gates ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button