Η φρικαλέα κατάσταση που ζουμε ..Πως μειώνουν το πληθυσμό και η πολλαπλή επίθεση – Σφαγή!!

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

H Eνωση των Παρανοικων Μασόνων κ.α εφερε αυτη την ΦΡΙΚΑΛΕΑ κατάσταση που ζουμε με πολλαπλές επιθεσεις..Μπόλια που σκοτώνουν ελέγχουν και μετατρέπουν τους ανθρώπους σε Ζομπι…με ημερομηνία λήξης..

Κανεις δεν γλυτώνει απο το ενέσιμο βιολογικό τους οπλο. Στο Τραπέζι μας εχουν ριξει οργανωμένα  πολλαπλές επιθέσεις οπως την ακρίβεια στα ειδη διατροφής στα καύσιμα στην μετακίνηση μας την ελλειψη προϊόντων διατροφής μας και τους ακούμε να μας προτείνουν να τρώνε έντομα σκουλήκια λες και ζουμε ταινια επιστημονικής Φαντασίας

Η ΛΥΚΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση το ενέκρινε ως τροφή των πολιτων προκειμένου να αντέξουμε στην μειωση της Γεωργικής Παραγωγής που προκάλεσαν οι Κυρώσεις που επέβαλαν στη Ρωσία. Και οι Έλληνες είναι ακόμη στο καναπέ τους..Το ρεύμα το έφθασαν στα υψη για να μην μπορεί κανένας να το εχει..

Στην κοσμάρα τους οι περισσότεροι εχουν αφήσει Παρανοικούς να εφαρμόζουν ΜΕΙΩΣΗ Πληθυσμού και μετατροπή μας σε σκλάβους που θα τους χρησιμοποιούν μεχρι τα 50 και μετα θα τους θανατώνουν..Οι Ελληνες άφησαν αυτα τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ να ελέγχουν τη ζωή μας να εχουν καταργήσει τα Δημοκρατικά μας Δικαιώματα ενω διαβάζουν δημοσιεύματα για τις συναντήσεις τους τα οργανωμένα σχέδια εξόντωσης μας στις στοες και για τις ατζέντες που εφαρμόζουν ..Ακόμη και τωρα που βλέπουν τα αποτέλεσμα τους συνεχίζουν να τους ανέχονται…Ακομη και οταν χάνονται ζωές απο τα Βιολογικά τους οπλα σκύβουν τα κεφαλια τους..και μας ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ απο τους εμβολιο-θανατους ως Γένος ..Είστε άξιοι του ΤΕΛΟΥΣ σας

Ανέχεσται αυτά τα δηλητήρια να τα χωνετε στο σωμα σας ακομη και των παιδιων σας..Να χωνετε υπερβολικές ποσότητες αλουμινίου και βαρεων μετάλλων υδραργύρου μολύβδου και εντολέων mrna που αλλάζουν τον γενετικο σας κώδικα και προκαλούν θρομβώσεις και αλλες παρενέργειες ..Ανεχεσαι την στειρότητα στα παιδια σου και να πεθαίνουν νωρίτερα. Ανέχεσαι την καταστροφή σου και την ευθανασία σου..Τρέχεις να κάνεις οσες πιο πολλές δόσεις για να φυγεις πιο γρηγορα και να σακατεύεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα..

Σαν κοτόπουλα πέφτουν οι Έλληνες και δέχονται θανάτους απο άγνωστη αιτία!!! Γίνονται αυτόχειρες χωρις εγκεφαλική λειτουργία

Η ΣΦΑΓΗ χωρις να αποτυπώνεται η πλήρης εικόνα μεχρι Απρίλιο του 22 δείχνει αύξηση θανάτων 1000% στη Ευρωπαική Βαση Δεδομένων της EudraVigilance.

Ολα αυτά τα Παρανοϊκά Καθάρματα ελέγχουν τις Κυβερνήσεις  που υπακούν στις εντολές τους εχουν το κοσμο υπο κατοχή με εξαγορασμένα Μέσα Εξαπάτησης και Τρομοκρατίας Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης επίσης ελεγχόμενα και με τα Ανθελληνικά Xoaxis πληρώνοντας διάφορους Λεχρίτες να το παίζουν Μπάτσοι του διαδικτύου ώστε να ελέγχουν ολες τις Φωνές της Αλήθειας που είναι εναντίον τους..

Να τιμωρούν με μπλοκάρισμα όπως κάνουν και στον ιδιο η να καταργούν λογαριασμούς ενω γνωρίζουν οτι εκτελείται Πρόγραμμα ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ πληθυσμού  που επιβεβαιώνουν χιλιάδες Ιατρικές Μελέτες .Οι Επιστήμονες αυτοί δεν τα αρπαξαν απο τις Φαρμακομαφίες..και τις πουλημένες Κυβερνήσεις τους..

 Ζωντανοί και ελεύθεροι θα μείνουν οσοι δεν δεχθούν αυτες τις παρανοικές ατζέντες 21 και 30….και οσο το Θανατικό θα συνεχίζει απο τα βιολογικά τους οπλα τοσο πιο κοντά στην απελευθέρωση είμαστε ..Οσο κοντοζυγώνει και η Παγκόσμια Στρατιωτική εμπλοκή ολα παίζουν και ολα γίνονται …

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη..

ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΚΕΎΑΣΜΑ (ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ), ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

H Χούντα του Κουλη και τα παρακλάδια της περιορίζουν την Κοινοποίηση για τις Δολοφονίες απο το Facebook

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button