Τα εμβόλια προκαλούν επιδημία αυτοάνοσων παθήσεων στα παιδιά και παιδίατροι που αγνοούν τις βλάβες(2 Video)

Δειτε οσα δεν θα σας δείξουν ποτε τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Μέσα Εξαπάτησης

Τα εμβόλια προκαλούν επιδημία αυτοάνοσων Παθησεων στα παιδια….ΔΕΙΤΕ και ακούστε απόσπασμα με μεταγλώττιση της κατάθεσης του Παιδίατρου Larry Palevsky στην επιτροπή Δημόσιας Υγείας του Connecticut (Κονεκτικατ)  στις Ηνωμένες πολιτείες (ΗΠΑ) στις 19/02/2020..

AYTA ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ…….ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ …ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Οι Παιδίατροι αγνοούν τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια η κανουν πως δεν ξερουν…Δειτε στο επόμενο video την Κατάθεση Γιατρου στο ΚΟΓΚΡΕΣΟ  που καθως και την Κατάθεση στην Εκπαιδευτική Επιτροπή του ΚΟΓΚΡΕΣΟ  δηλώνει πως τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές ζημιές στη υγεία των παιδιών, οι παιδίατροι δεν γνωρίζουν για τα εμβόλια, και στην ιατρική σχολή διδάσκουν: «Μην μιλάτε για δυσμενείς επιδράσεις των εμβολίων. Θα φοβίσετε τον κόσμο». Δηλαδή μια ιατρική κουλτούρα υποκρισίας.

Στη συνέχεια του video ο Dr Alvin  Moss, παθολόγος, νεφρολόγος και επί 25 χρόνια καθηγητής ιατρικής ηθικής στην Ιατρική Σχολή της Δυτικής Βιργινίας, καταθέτει στην Εκπαιδευτική Επιτροπή του Κογκρέσου σχετικά με τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια και την άγνοια των παιδιάτρων σχετικά με αυτές.

*Τα video ειναι απο το odysee.com  και ανεβασμένα απο τον δικο μας server για να μην μπορούν να τα κατεβάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Τα εμβόλια προκαλούν αλλοίωση του γονιδίου ..Video με παραμορφωμένα μωρά με πολλαπλά ακρα ενα μάτι ουρά δέρμα ζώου και τρίχες!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button