Σύψας: «Και το επόμενο καλοκαίρι του 2021 θα ισχύσουν τα μέτρα απαγόρευσης ακόμα και με εμβόλιο»!

Φυλακισμένους και με αλλους ιους για πάντα είναι το σχέδιο τους..Εμβολιασμένος σημαίνει αντικείμενο τους!!

Για πρώτη φορά οι «ειδικοί» μας προετοιμάζουν να δεχθούμε και το καλοκαίρι του… 2021 σε συνθήκες πανδημίας, ακόμα και αν έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού! Και μάλιστα με την λογική ότι όλοι υποχρεωτικά θα πρέπει να εμβολιαστούν!

Συγκεκριμένα ο εκ των «ειδικών», ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας ερωτηθείς από ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με τον πιθανό χρόνο διάθεσης των εμβολίων στην αγορά είπε τα εξής άκρως αποκαλυπτικά: «Τα εμβόλια είναι μια διαδικασία μακροχρόνια, επίπονη και δύσκολη. Στόχος μη εφικτός τον επόμενο χρόνο ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού».

Και εν συνεχεία ρίχνει την… βόμβα: «Ακόμη και το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε συνθήκες ανάλογες με το φετινό».

Δηλαδή αυτό που συμβαίνει σήμερα με τους περιορισμούς στην ζωή των ανθρώπων, στην ψυχαγωγία τους, την επαφή τους, τα ταξίδια τους, γενικά όλες τις «αλυσίδες» με τις οποίες έχουν ζώσει σήμερα τους ανθρώπους θα ισχύσει όλο τον επόμενο χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι, ακόμα και με εμβόλιο!

Δηλαδή και το εμβόλιο να έρθει ή θα πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός ή θα συνεχιστούν όλα τα μέτρα διακοπής της φυσιολογικής ζωής των ανθρώπων και επιβολής σειράς περιορισμών που είναι στο όριο της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, ο Σύψας είπε πως υπάρχουν δύο σενάρια: Το ένα να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία με μαθητές και δασκάλους να φορούν μάσκα και το χειρότερο σενάριο, δηλαδή να λειτουργήσουν τα σχολεία όπως τον προηγούμενο Απρίλιο, μέρα παρά μέρα και εξ αποστάσεως.

Δηλαδή ή τα παιδιά θα πηγαίνουν με μάσκες στο σχολείο ή για έναν ολόκληρο χρόνο θα κάνουν μάθημα από το κρεβάτι τους, το σαλόνι τους ή το γραφείο του σπιτιού τους!

Με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνο για το επίπεδο εκπαίδευσής τους, αλλά και για το επίπεδο κοινωνικοποίησής τους.

Παρόλο που ο Σύψας παραδέχεται αυτό που ξέρουν όλοι: «Συγκριτικά με άλλες χώρες η Ελλάδα είναι από τις πιο ασφαλείς στον κόσμο».

Φανταστείτε και να μην ήταν ασφαλής χώρα (για λόγους που ελάχιστη σχέση έχουν με τα μέτρα που λαμβάνονται) τι θα γινόταν.

Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο «Αν επιδεινωθεί η κατάσταση έπονται νέα μέτρα, δηλαδή θα κλείνουν τα μπαρ στις 11 ή 12 το βράδυ και θα κατέβει το πλαφόν των καλεσμένων στο γάμο και άλλο».

Και παραδέχθηκε ακόμα ότι «υπάρχει μια πολύ ρευστή ισορροπία ανάμεσα στην οικονομική λειτουργία των επιχειρήσεων και τη δημόσια υγεία. Τα αεροπλάνα που έχουν 100% πληρότητα, η πληρότητά τους έπρεπε να είναι 30%- 40%»!

Και τότε γιατί δέχεται η κυβέρνηση 100% πληρότητα στα αεροσκάφη; Αυτό δεν είναι πηγή μόλυνσης, αν πιστέψουμε αυτά που λένε οι εγχώριοι «ειδικοί»;

Τέλος, καταλήγει με την επωδό «Καλούμε τους πολίτες να απομακρύνεται ο ένας από τον άλλο και να φορούν συνεχώς την μάσκα»…

pronews.gr

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

 1. “και επιβολής σειράς περιορισμών που είναι στο όριο της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.”: Δηλαδή για να είναι πέρα από το όριο, τι θα έπρεπε να κάνουν; Να μας εκτελούν στο δρόμο;

  “Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο «Αν επιδεινωθεί η κατάσταση έπονται νέα μέτρα, δηλαδή θα κλείνουν τα μπαρ στις 11 ή 12 το βράδυ”: Αυτό κέρδος θα είναι. Ο κύριος σήψας μπορεί να μην το ξέρει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ανοίγουν καθόλου.

  “θα κατέβει το πλαφόν των καλεσμένων στο γάμο και άλλο».”: Άραγε θα συνεχίσει να επιτρέπεται να παρίστανται ο γαμπρός, η νύφη κι ο παπάς, ή θα κατέβει ακόμη πιο κάτω το πλαφόν;

  Όνομα και πράμα τελικά ο γιατρός.

 2. Ο Σκύψας που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του βρήκε ευκαιρία να μας πει ότι υπάρχει. Σκύψα κόψε την σαχλαμάρα σου και αρκέσου στην ανωνυμία σου. Εξάλλου και αυτά που λένε οι εγχώριοι “επιστήμονες” είναι αντιγραφή των όσων λένε οι ξένοι πληρωμένοι γιατροί.

 3. Μεχρι τα μεσα του καλοκαιριου του 2021 θα εχει καρεκλα εξουσιας… μετα θα καθεται σε καρεκλα δικαστηριου!
  Παμε στοιχημα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button