Διώξε τον Φόβο..Δες την ΑΠΑΤΗ..Η ελευθερία σου από το Σατανικό σχέδιο..

Η επιστροφή στην Κανονικότητα δεν θα έρθει αν συνεχίζουμε να είμαστε χωρισμένοι σε στρατόπεδα .Ο Διχασμός που πέτυχε η Κυβέρνηση υλοποιεί το δικο της σχέδιο στον απόλυτο ελεγχο του πληθυσμού. Σε ενα ολοι μας είμαστε σύμφωνοι. Οτι θέλουμε την ελευθερία μας και την ησυχία μας. Θέλουμε την ζωή μας πίσω.

Την θηλιά στο λαιμό μας την βάζει ο Διχασμός  και ο Φόβος που διώχνει την λογική σκέψη. Ο Φόβος και ο Τρόμος που βγάζει η πληρωμένη Τηλεόραση δημιουργεί πολίτες ψυχικά και εγκεφαλικά διαταραγμένους οι οποίοι επιτίθενται σε αυτούς που έχουν αντίθετη και τεκμηριωμένη άποψη καθώς έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου.

Ο ιός βγαίνει απο την Τηλεόραση…Και ομως κάθονται διασωληνωμένοι και την παρακολουθούν. Δεν αντιλαμβάνονται στο ελάχιστο οτι οι ιδιοι θα υποστούν τις σκληρές συνέπειες του εγκλεισμού και της χειραγώγησης μας με τον τρομο που σπέρνει η Κυβέρνηση και σχεδόν ολο το πολιτικό σύστημα.

Μας περιορίζουν κάθε μερα και περισσότερο μας διαλύουν οικονομικά και μας φέρνουν στο ΜΕΓΙΣΤΟ οριο της αντοχής μας.Αυτο είναι το σχέδιο τους μεχρι να μας τρυπήσουν με την σύριγγα..

Οσο εμεις χωριζόμαστε σε στρατόπεδα προβάτων και συνομωσιολόγων και κατηγορούμε ο ενας τον αλλον οτι είναι στην λάθος μεριά με υστερία και επιθετικότητα τόσο παίζουμε το παιχνίδι τους…

Κοινός στόχος πρέπει να ειναι η ελευθερία μας .Το σχέδιο τους δεν την εχει..Διώξτε τον φόβο και θα δείτε οτι ολα τα μέτρα που παίρνουν είναι τα ιδια σε ολες τις Χώρες..Σου πέρασαν το Φίμωτρο-μάσκα οχι για τον ιό αλλά γιατί σε θέλουν υποταγμένο χωρίς να μπορείς να έχεις φωνή. Σου απαγορεύουν τον διάλογο την επαφή  σε φιμώνουν δεν σε αφηνουν να πλησιάσεις συνάθρωπο σου με τους περιορισμούς και την απόσταση. Στιγματίζουν την αντίθετη άποψη. Τα Αστυνομικά- Στρατιωτικά  μετρα  αποφασίζονται και εκτελούνται χωρις τεκμηρίωση με ΠΝΠ με απίστευτη σκληρότητα και αναλγησία.Σε αντιμετωπίζουν ως άρρωστο “λεπρο” ως Τρομοκράτη. Τα μέτρα είναι ξαφνικά αιφνιδιαστικά και βασανιστικά. Βιάζουν την Κοινή Λογική και διαστρέφουν τις εννοιες.

Πριν το πρώτο ΚΛΕΙΣΙΜΟ-ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ  και πριν την κήρυξη της Πανδημίας στις 11/03/20 ψήφισαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας (25/02/20) και τις υποχρεωτικές Ιατρικές Πράξεις. Και στο πρώτο 13/03/20  και το δεύτερο Λοκ Ντάουν (Νοέμβριος 2020)  ανακοινώνουν Θετικά Τεστ απο διαγνωστικά που δεν ξεχωρίζουν τον covid απο τις άλλες απλές γρίπες όπως επιβεβαίωσε και το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ Σωτήρης Τσιόρδας και επιπλέον δήλωσε οτι κατέγραφαν ολους τους Θανάτους ως covid 19 .

Στις 27/02/20 απαγόρευσαν σε ολα τα Νοσοκομεία και το Ιατρικό προσωπικό να μιλούν σε Μέσα Ενημέρωσης και Δημοσιογράφους εκτός από τα πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης. Απαγόρευσαν τις Νεκροψίες. Εαν όλα αυτά δεν τεκμηριώνουν ΑΠΑΤΗ τι είναι? Επιπροσθέτως και το Τεστ PCR είναι αναξιόπιστο και εκδόθηκε και απόφαση στο Δικαστήριο της Λισαβόνας. Και με την απάτη αυτή των ψευδών κρουσμάτων περιορίζουν την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών και έκλεισαν τις επιχειρήσεις των πολιτών με συνέπεια την Διάλυση της Οικονομίας και του κάθε Οικογενειακού προϋπολογισμού με πλαστή εικόνα και με προπαγάνδα Τρόμου απο τα πληρωμένα Μέσα ενημέρωσης.

Η Χούντα που μας κυβερνά εκτελεί εντολές καρμπόν Παγκόσμια κατά των πολιτών. Η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί και σε καταδικάζουν για Αντισυνταγματικα μέτρα που προσβάλουν την ανθρώπινη αξία καταργώντας τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων του Συντάγματος. Φασιστικά σου περιορίζουν την ελευθερία σου και σου διαλύουν την επιχείρηση σου.Η Αστυνομία εκτελεί Αντισυνταγματικικούς Νόμους. Η Εκκλησία πουλήθηκε σε αυτά τα Ψυχοπαθή και Παρανοικά πιόνια  της δήθεν Κυβέρνησης που εκτελεί τις εντολές της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας.

Η Ελευθερία σου είναι το κοινό που ενώνει ολους τους Έλληνες..Ποτέ δεν θα έρθει η κανονικότητα οσο αυτο το Πολιτικό σύστημα είναι στην εξουσία.. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω οτι έντεκα (11) εκατομμύρια  Έλληνες έχουν σκύψει το κεφάλι απέναντι σε 300 και τα παπαγαλάκια τους..

Κόψε την διασωλήνωση απο τα Μέσα Εξαπάτησης διώξε το Φόβο να επιστρέψει η Λογική και ενώσου για την Ελευθερία σου…Τότε μόνο θα βρεις την λύση απο το Σατανικό σχέδιο τους.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Υ.Γ Δες και το παρακάτω video με τον  και πάρε τροφή για σκέψη ..και σήκωσε το κεφάλι..

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Δικαστήριο Πορτογαλίας «Αναξιόπιστα» τα τεστ PCR για τον κορωνοϊό και «παράνομη» η καραντίνα

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close