Προγραμματισμένη η “Επίθεση” στην Θεσσαλία (Video)

ΜΕ το υπερόπλο HARRP και με τον ΠΡΟΦΗΤΗ Μητσοτάκη που ενέταξε κονδύλι 275 εκ ευρω  για Φυσικές Καταστροφές μονο για την Περιφέρεια της Θεσσαλίας απο 24/02/23 και επτά μήνες μετα έπεσε ο Κατακλυσμός η Υβριδική Καταιγίδα..
Δειτε τον Κ.Μητσοκάκη για να δικαιολογήσει την επίθεση στο Κάμπο να μιλα για ΑΝΑΠΟΔΙΑ… να στέλνει τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώσει τους πλημμυροπαθείς και τον Περιφερειάρχη κ.Αγοραστό να ομολογεί οτι έδωσε εντολή να ρίξουν ολα τα Φράγματα ..
ΕΤΣΙ ΕΠΝΙΞΑΝ τους πολίτες στη Θεσσαλία…
Η καταγγελία πολίτη για απειλές στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Καρδίτσας κ.Νούσια να μην ανοίξει το αντλιοστάσιο να φύγουν τα Νερα..
Δεν θέλουν να φανερωθεί ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ πληθυσμός.. Θέλουν να διώξουν τους κατοίκους απο τα Χωριά τους και τα Χωράφια τους.Σκοπός του Μητσοτάκη είναι η ΒΙΑΙΗ αλλαγή χρήσης γης εξάλειψης και μετακίνησης του Τοπικού πληθυσμού που τους είναι εμπόδιο στις ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ τους..
Πληροφορίες αναφέρουν οτι θα προτιμήσει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να κυρήξει την Περιοχή η περιοχές του Κάμπου επικίνδυνες -Μολυσμένες ετσι ωστε να θάψει τους Νεκρούς και τα νεκρά ζωα στα σπίτια και στη λάσπη με επιχωμάτωση..Ολα δήθεν για την ασφάλεια και την προστασία της Υγείας των κατοίκων. Για να μην βγει ποτε ο ακριβής αριθμός των θυμάτων..
Εικόνες φρίκης απο δεκάδες video στην καταγραφή της εκπομπής μας απο τους πολίτες που κατέστρεψαν .Εκατομμύρια για εργα που δεν βοήθησαν..Που πήγαν??
Επίθεση πολιτών στον Περιφερειάρχη Αγοραστό…Εαν ο Ελληνας δεν ξυπνήσει θα βυθιστεί ολη η Χώρα…Θα μας μετατρέψουν σε σκλάβους.
Στην Κεντρική Φωτογραφία η σύσκεψη στο Δημαρχείο Βόλου ..Μετα το πένθιμο υφος στην Συνέντευξη και την δικαιολογία της Αναποδιάς  ο Πρωθυπουργός γελάει μαζί με τους υπεύθυνους που δήθεν θα δώσουν λύσεις…Επίσης Φωτο απο το Φυλλάδιο της ΝΔ με φόντο το κονδύλι των 275 εκ ευρω για Φυσικές Καταστροφές…Προφήτης ο Κυριάκος!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ εκπομπή μας απο το amazonios TV σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button