Στο Τιμόνι του Ζάναντου η ΝΔ κουκουλώνει σκάνδαλα του Αντίοχου κατα Δημοσίου συμφέροντος και Ιδιωτων στη Κέρκυρα.

Διαφθορά απόκρυψη κουκουλώματα σε Υπουργεία Ναυτιλίας ,Τουρισμού και Λιμεναρχειο Κέρκυρας.

Η Κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας ήρθε και αυτή με την σειρά της να κουκουλώσει σκάνδαλα Ιδιωτών στην Ναυτιλία και τον Τουρισμό.Ενα χρόνο τώρα και παρά τις αρχικές εντολές του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Υπουργείου Τουρισμού δεν έχουν απαντήσει σε τεκμηριωμένες και καραμπινάτες υποθέσεις στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα ο Πλοιοκτήτης του Ζάναντου που παίρνει τους διαγωνισμούς σαν τα κουφέτα δεν πληρεί τους όρους των Διαγωνισμών και εισπράτει την Κρατική επιχορήγηση για την γραμμή Κέρκυρα Διαπόντια ενώ το γκαράζ του πλοίου έχει λιγότερα τετραγωνικά από την σχετική προκήρυξη.

Το Γραφείο του έχει και δυο υδροπτέρυγα που τα δρομολογεί στους Παξούς και ενώ κατατέθηκε Φάκελος σε δυο Υπουργεία Τουρισμού και Ναυτιλίας  με πλήρη αποδεικτικό υλικό σε ρεπορτάζ της εφημερίδας μας amazonios.net που αποκαλύπτεται ότι γδέρνει τους Τουρίστες εισπράττοντας παραπάνω χρήματα σε κάθε Τουρίστα στα εισιτήρια και Κλέβει τους ξένους επισκέπτες του νησιού δεν έχουν προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων για αυτά τα σκάνδαλα.

Απο την άλλη ο Κυβερνητικός Βουλευτής κ.Στέφανος Γκίκας κάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα όπως και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  κ.Ρόδη Κράτσα.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ.Μερόπη Υδραίου δεν την ενδιαφέρει που για τρώει την Επιχορήγηση ο Αντίοχος το πλοίο της γραμμής στα Διαπόντια που είναι Δήμαρχος δεν  εξυπηρετεί τους κατοίκους τους Τουρίστες? Δεν ενδιαφέρει την Δήμαρχο των Διαποντίων  η συμπεριφορά του πλοιοκτήτη που δεν κόβει αποδείξεις για το ισοδύναμο και τραβάει αυτιά για τις προμήθειες των επιχειρήσεων και των Δημοτών της??? Δεν ενδιαφέρει την κ.Υδραίου που το πλοίο δεν εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια με ανυπολόγιστες συνέπειες και το δρομολογεί με την ανοχή του Λιμεναρχείου προς Παξούς κάθε που έχει βλάβη το υδροπτέρυγο του??

Όλοι μα όλοι ΤΟΥΜΠΕΚΙ η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας η Περιφερειάρχης κ Κράτσα ο Κυβερνητικός Βουλευτής κ Γκικας  …Αυτή είναι η αποστολή σας προς τους Κερκυραίους? Αυτή είναι η Τουριστική πολιτική σας να αφήνετε να ΚΛΕΒΕΙ τους Τουρίστες ο Αντίοχος  σε βάρος του Τουρισμού? Τα συγκοινωνούντα δοχεία ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ της πολιτικής στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας καλά κρατούν.Για να δούμε τι θα κάνουν οι Υπουργοί του Ναυτιλίας και Τουρισμού μετά από αυτό το δημοσίευμα…Ποιος έχει τα παντελόνια να εφαρμόσει τα νόμιμα? Κύριε Πλακιωτάκη Κύριε Θεοχάρη κυρία Γκερέκου τι θα κάνετε?

Ο Βουλευτής Κέρκυρας κ.Στ.Γκίκας κυκλοφορεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα με το Ζάναντου (Φωτό στη γέφυρα του πλοίου) το Υπουργείο Ναυτιλίας ,το Υπουργείο Τουρισμού  το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας καθώς οι αρμόδιοι αξιωματικοί που ανέλαβαν τις έρευνες  για αυτά τα σκάνδαλα τα εχουν ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ και ο Πλοιοκτήτης κ.Αντίοχος συνεχίζει να εισπράτει την επιχορήγηση και να εχει δρομολογογημένα τα Δελφίνια του παρά το ΚΛΕΨΙΜΟ των Τουριστών καθώς και το Τουριστικό του γραφείο χωρις να έχει υποστεί καμία τιμωρία..

Το ποιος είναι ο κ Αντίοχος που συνεργάζεται με την Νέα Δημοκρατία τον Στέφανο Γκίκα την Περιφερειάρχη κ Ρόδη Κράτσα και έχει μετατρέψει το Λιμεναρχείο και τα Υπουργεία σε προέκταση του Τουριστικού του γραφείου η Κέρκυρα γνωρίζει από πολλές υποθέσεις που απασχόλησαν τα Μέσα Ενημέρωσης. Όπως και  από την υπόθεση με τα λεωφορεία από την TUI τον κ Παπαθανάση και τα λίγα εκατομμύρια που χρωστά στην εταιρεία που εξαπάτησε και πήρε προκαταβολές  και αγύριστες φορτώνοντας πολλά από αυτά στην πρώην σύζυγο του.

Απειλές κατά της ζωής Δημοσιογράφων μας  και απαγόρευση να ταξιδεύουμε με το Ζάναντου τα είχαμε δημοσιεύσει και οι Δικογραφίες σέρνονται στην Εισαγγελία Κέρκυρας..Όπως και άλλες Δικογραφίες..που έχουν σχέση με το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ αλλά και  ΙΔΙΩΤΙΚΑ..

Πάμε μια μια στις υποθέσεις αυτές. Σήμερα θα ξετυλίξουμε την ΑΠΑΤΗ που έχει κάνει στον κ Ευάγγελο Σαρρή κατοίκου Σαλαμίνας.Θα πάμε στην δεύτερη γιατί η πρώτη έκλεισε με ζημιά για τον κ.Σαρρή.

Τον Νοέμβριο του 2007 Αντίοχος και Σαρρής σύστησαν την Ναυτική εταιρεία Νήσος Παξών.Στην εταιρεία αυτή ανήκε το Υδροπτέρυγο ΙΛΙΔΑ Ν.Π 9940 (Φωτό αριστερά) το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα Παξοί.Στις 10 Μαρτίου του 2010 το πλοίο-υδροπτέρυγο ενω ήταν δεμένο στο Λιμάνι της Κέρκυρας ΚΑΗΚΕ !!! Το πλοίο ήταν ασφαλισμένο στην ΑΧΑ ΑΕΓΑ και η Ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΤΙΟΧΟΥ -ΣΑΡΡΗ εισέπραξε αποζημίωση 350.000 ευρώ και 120.000 ευρώ στη συνέχεια από την πώληση του όπως ήταν καμένο με αγοραστή τον κ.Κουφάκη Γιώργο κάτοικο Πειραιά.

Εκπρόσωπος την χρονική αυτή στιγμή ήταν η πρώην σύζυγος του Αντίοχου κ.Ιωάννα Βλαχοπούλου. Ο Αντίοχος χωρις να την ενημερώσει αυτήν και τον κ Σαρρή άρπαξε τα 350 εκ και τα 120 εκ ήτοι σύνολο 470.000 ευρώ .Υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό και δεν απέδωσε τα ποσοστά στον κ.Σαρρή και την πρώην σύζυγο του.

Για την υπόθεση αυτή κατατέθηκε Μήνυση από τον κ.Ευάγγελο Σαρρή στις 03 Μάιου του 2018 και μέχρι σήμερα δυο χρόνια μετά η Δικαιοσύνη στην Κέρκυρα  δεν  προχώρησε την υπόθεση..και μπορεί να την έθεσαν και στο Αρχείο.

Κατα περίεργο τρόπο κάποιες υποθέσεις του Αντίοχου δεν φθάνουν στο ακροατήριο και τίθονται στο Αρχείο η τον απαλλάσσουν ενω τα στοιχεία είναι ατράνταχτα όπως στη Περίπτωση Τουριστικού επιχειρηματία απο την Ρόδο που όπως μας δήλωσε του “έφαγε” 1.200.000 με τα λεοφωρεία και τελικά βγήκε λάδι ο Αντίοχος σε αυτή την Υπόθεση.Ο Κάτοικος της Ρόδου έπαθε εγκεφαλικό και ζει με πρόβλημα..

Με αυτόν τον Αντίοχο συνεργάζεται η ΝΔ στην Κέρκυρα και παραβιάζοντας στους  Διαγωνισμούς όρους και προϋποθέσεις  καλύπτοντας  το ΚΛΕΨΙΜΟ στους Τουρίστες Κουκουλώνοντας την υπόθεση του Γκαράζ στο Ζάναντου και χορηγώντας του επιχορηγήσεις εκατομμυριων.

Και ενώ ξέρουν όλοι τους τι εστι Αντίοχος το πιο αστείο των υποθέσεων ήταν και η ένωση των Ιονίων Νήσων με ένα από τα πλοία του που ήθελε και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η κ.Κράτσα..Του έδωσαν με  απ απευθείας ανάθεση την  δρομολόγηση του πλοίου  να πηγαίνει άδειος στα νησιά του Ιονίου για να εισπράτει χιλιάδες ευρω.

Κύριε βουλευτά της ΝΔ ΓΚΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ και κυρία Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ οφείλετε να αλλάξετε στάση και να ζητήσετε την τάχιστη εξέταση όλων αυτών των υποθέσεων άμεσα..Δεν γίνεται να παίζεται την ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ..Τα στελέχη της ΝΔ το Υπουργείο Τουρισμού το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Λιμεναρχείο Κέρκυρας έχουν μετατραπεί σε ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ του Αντίοχου…Και η Δικαιοσύνη του ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ…Μέχρι πότε?

Διαβάστε εδώ στους δυο συνδέσμους που ακολουθούν (Πατήστε επάνω) πως εξαπάτησε με την ΑΝΟΧΗ  των Αρχών για να παίρνει τους Διαγωνισμούς με το Ζάναντου στα Διαπόντια νησιά και πως κλέβει τους Τουρίστες εισπράττοντας παραπάνω χρήματα στα εισιτήρια για Παξούς.

1.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το JOY Cruisis και ο πλοιοκτήτης Αντίοχος γδέρνουν τους Τουρίστες και τα κονομάνε.

2.Κάτω από 70 τμ το γκαράζ του Ζάναντου..Εντολή έρευνας και από Υπ.Τουρισμού.

Ακολουθούν σχετικές δημοσιεύσεις ολόκληρη η μήνυση του κ Σαρρή καθώς και ΗΧΗΤΙΚΟ video  με τον ζημιωθέντα κ.Σαρρή.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO: Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ 470.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙ ΙΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Κ ΣΑΡΡΗ ΚΑΤΑ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΟΧΟΥ.

 

 

ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 70 ΤΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΛΩΝ ΣΤΑ ΥΔΡΟΠΤΕΡΥΓΑ

 ΕΔΩ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 1 & 2

1. Άρχισαν τα όργανα για την εξαπάτηση με τα 70 τμ του Ζαναντου και το κλέψιμο τουριστών

 

2. Κάτω από 70 τμ το γκαράζ του Ζάναντου..Εντολή έρευνας και από Υπ.Τουρισμού.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button