Σε τι έγκειται η θανάσιμη επικινδυνότητα του εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό

Βy: Mike Adams

 Ο σοκαριστικός λόγος για τον οποίο το εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer απαιτεί αποθήκευση στους -70C είναι επειδή περιέχει πειραματικά συστατικά νανοτεχνολογίας που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ πριν σε εμβόλια.

(Natural News) Βλέπετε τις αναφορές σε όλες τις ειδήσεις: Το νέο εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer απαιτεί αποθήκευση στους -70C (-94F), το οποίο είναι πολύ πιο κρύο από τον Βόρειο Πόλο. Εάν δεν αποθηκευτεί σε αυτήν τη θερμοκρασία, τα συστατικά του αρχίζουν να διασπώνται και δεν λειτουργεί. Επί του παρόντος, η Pfizer ισχυρίζεται, χωρίς αποδείξεις, ότι το εμβόλιό της είναι «90% αποτελεσματικό». Αλλά αυτός ο ισχυρισμός είναι κάτι παραπάνω από εταιρική προπαγάνδα, που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τις τιμές των μετοχών της μέσω ψευδών ανακοινώσεων.

Γιατί όμως αυτά τα εμβόλια πρέπει πρώτα να διατηρηθούν στους -70C;

Η απάντηση, όπως αποδεικνύεται, είναι επειδή περιέχουν δυνητικά επικίνδυνα συστατικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε εμβόλια.

Όπως εξήγησε το Children’s Health Defense  σε ένα άρθρο της 6ης Αυγούστου«τα εμβόλια mRNA που υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου της Moderna, βασίζονται σε ένα “σύστημα φορέα” που βασίζεται σε νανοσωματίδια και περιέχει μια συνθετική χημική ουσία που ονομάζεται πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG)».

Το CHD συνεχίζει να εξηγεί:

Η χρήση PEG  σε φάρμακα και εμβόλια είναι όλο και πιο αμφιλεγόμενη λόγω της καλά τεκμηριωμένης συχνότητας εμφάνισης ανεπιθύμητων αντιδράσεων που σχετίζονται με PEG, συμπεριλαμβανομένης της απειλητικής για τη ζωή αναφυλαξίας.

Περίπου επτά στους δέκα Αμερικανούς μπορεί ήδη να είναι ευαισθητοποιημένοι στην PEG, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου και αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Εάν ένα εμβόλιο mRNA που περιέχει PEG για τον Covid-19 αποκτήσει έγκριση από το FDA, η αύξηση της έκθεσης σε PEG θα είναι άνευ προηγουμένου – και δυνητικά καταστροφική.

Τα έγγραφα και οι δημοσιεύσεις της Moderna δείχνουν ότι η εταιρεία γνωρίζει καλά τους κινδύνους ασφάλειας που σχετίζονται με την PEG και άλλες πτυχές της τεχνολογίας mRNA της, αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για το κέρδος της.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις θερμοκρασίας εξαιρετικά κρύου για το εμβόλιο κορωνοϊού στο περιοδικό Daily News Brief της 18ης Νοεμβρίου 2020:

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις στο σώμα, οδηγώντας σε σοβαρές αντιδράσεις, νοσηλεία και πιθανώς ΘΑΝΑΤΟ.

Γιατί χρησιμοποιούνται LNP (λιπιδικά νανοσωματίδια) σε αυτά τα εμβόλια; Όπως εξηγεί περαιτέρω η CHD:

Τα LNPs «ενθυλακώνουν τα mRNA κατασκευάσματα για να τα προστατεύσουν από την υποβάθμιση και να προωθήσουν την κυτταρική πρόσληψη» και, επιπλέον, να αναβαθμίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα (μια ιδιότητα που οι επιστήμονες του εμβολίου περιγράφουν εύστοχα ως «εγγενείς επικουρικές ιδιότητες» των LNPs)

Με άλλα λόγια, τα LNP είναι ανοσοενισχυτικά, που σημαίνει ότι έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις στον άνθρωπο, μόλις εγχυθούν. Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να προκληθεί η δημιουργία αντισωμάτων, που στη συνέχεια επιτρέπουν στον κατασκευαστή εμβολίων να ισχυριστεί υψηλά ποσοστά «αποτελεσματικότητας», ακόμη και όταν αυτές οι ίδιες οι ενισχυτικές ουσίες προκαλούν σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Σύμφωνα με πρόσφατες δοκιμές εμβολίων που διενήργησε η Moderna, το 100% των ανθρώπων στην ομάδα δοκιμής εμβολίων υψηλής δόσης εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες.

 Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προετοιμάστηκε για ένα κύμα θανάτων λόγω του εμβολίου.
Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA κορωνοϊού είναι τόσο διαδεδομένες που η Βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αναμένει ένα τεράστιο κύμα «ανεπιθύμητων αντιδράσεων»/παρενεργειών του εμβολίου κορωνοϊού.
Η Βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε μια προσφορά και μια προκήρυξη σύμβασης ανάθεσης, ζητώντας ένα σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που μπορεί να διαχειριστεί την αναμενόμενη πλημμύρα από βλάβες και παρενέργειες του εμβολίου covid-19.
 
Αυτή η προσφορά εξηγεί, με τα ίδια τα λόγια της κυβέρνησης:
 
Το MHRA αναζητά επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να διαχειριστεί τον αναμενόμενο υψηλό όγκο των ανεπιθύμητων αντιδράσεων των εμβολίων Covid-19 (ADRs) και να διασφαλίσει ότι δεν θα λείπει καμία λεπτομέρεια από το κείμενο των αντιδράσεων ADR.
Με άλλα λόγια, γνωρίζουν ήδη ότι αυτά τα εμβόλια θα σκοτώσουν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων.
Ο David Knight παρουσίασε σήμερα έναν Βρετανό πληροφοριοδότη στην εκπομπή του, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα ανοσοενισχυτικά των εμβολίων κορωνοϊού δείχνουν ποσοστό στειρότητας 97% σε γυναίκες που παίρνουν το εμβόλιο.
Αυτό είναι που συμβαίνει όταν αναθέτετε τη σύνθεση των πρωτεϊνών σας σε σατανικές εταιρείες που ακολουθούν μια παγκόσμια ατζέντα αποπληθυσμού:
Οι θάνατοι από το εμβόλιο του Coronavirus θα χαρακτηριστούν ως θάνατοι covid-19 για να συνεχιστεί η απάτη.
Το πιο σημαντικό είναι ότι, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από εμβόλια κορωνοϊού, το ιατρικό κατεστημένο θα κατηγοριοποιήσει όλους αυτούς τους θανάτους ως «θανάτους covid-19» προκειμένου να ισχυριστεί ότι η πανδημία επιδεινώνεται.
Αυτό θα δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κύκλο θανάτων, υστερία των μέσων ενημέρωσης και υποχρεωτικές πολιτικές εμβολίων. Αυτά, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν ακόμη περισσότερα άτομα, τροφοδοτώντας τον ίδιο βρόχο ανατροφοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν και να σκοτωθούν.
Τελικά, τα ίδια τα εμβόλια θα καταλήξουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από τον κορωνοϊό. Και θα έχουμε επιτύχει τον αυταρχικό ιατρικό εφιάλτη του Τζορτζ Όργουελ, όπου η «θεραπεία» διατηρεί την πανδημία επ’ αόριστον, ενώ όλη η απάτη χρησιμοποιείται για να συντρίψει την ανθρώπινη ελευθερία και να εγκλωβίσει τους ανθρώπους στα σπίτια και τα διαμερίσματά τους, σε όλο τον κόσμο.
Αυτό συμβαίνει όταν αφήνετε τις Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) να συνωμοτούν με το βαθύ κράτος για να συντρίψουν την ανθρώπινη ελευθερία και να εργάζονται προς τον τελικό στόχο της μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρώπινης φυλής.
Ο Μπιλ Γκέιτς αναμφίβολα πανηγυρίζει τώρα, ακόμη και πριν αρχίσουν οι μαζικοί θάνατοι.
Εάν θέλετε να επιβιώσετε με όλα αυτά, αντισταθείτε στο εμβόλιο του κορωνοϊού με κάθε κόστος. Αντισταθείτε στη βία του εμβολίου με κάθε μέσο αυτοάμυνας που διαθέτετε, διαφορετικά θα σας σκοτώσουν.
Το εμβόλιο της AstraZeneca, παρεμπιπτόντως, παρασκευάζεται με ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα από έκτρωση αρσενικού μωρού ηλικίας 14 εβδομάδων. Αν λοιπόν εγχυθείτε με αυτό το εμβόλιο, πρόκειται για ιατρικό κανιβαλισμό και υποστηρίζετε την κερδοσκοπική βιομηχανία συλλογής μερών του σώματος του μωρού (δηλαδή τα καταστήματα Planned Parenthood baby chops).

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close