Τραυματισμοί, συλλήψεις και πρόστιμα γιατι πηγαν εκκλησία παρα την απαγόρευση!!

Ο Διωγμός των Χριστιανών συνεχίζεται..Ο συνήθης “Ρουφιανος” ειδοποίησε την Αστυνομία οτι σε εκκλησία (Ριζά) της Χαλκιδικής εχει δυο πιστούς μεσα..Η Αστυνομια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εσπευσε να συλλάβει τους “εγγκηματίες” πιστούς που έσπασαν τα περιοριστικά μέτρα ..

Συγκεκριμένα, στο ναό εκτός του ιερέα, του ψάλτη και του νεωκόρου, βρίσκονταν δύο πιστοί. Στη θέα των ενστόλων επικράτησε ένταση η οποία ξέφυγε εκτός ορίων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας εκ των ανθρώπων του ναού, καταφέρθηκε έντονα λεκτικά κατά των αστυνομικών. Μάλιστα, υπήρξε σωματική αντιπαράθεση και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το άτομο που επιτέθηκε στους αστυνομικούς, και ο οποίος είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του ιερέα, συνελήφθη. Ενας εκ των δύο πιστών προσπάθησε να παρέμβει ώστε να μην του περαστούν οι χειροπέδες και τραυματίστηκε ελαφρά.

Στους δύο πιστούς που βρίσκονταν εντός του ναού επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ και στον ιερέα πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μέτρα που εφαρμόζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη η  τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών ή κάθε είδους θρησκευτικής τελετής πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό/ούς λειτουργό/ούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων.

Πληροφορία απο thes.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button