Σε σφραγίζουν στο μέτωπο χωρις να το καταλάβεις με την νεα Ταυτότητα.

Η αφαίρεση της φωτογράφησης απο τους επαγγελματίες δεν είναι τυχαία. Εχουμε δυο παραδείγματα που εχουν τα ιδια συμπτώματα…Σύμφωνα με  πληροφορίες  απο το Αγιο Ορος έχουν καταγραφές  περιπτώσεων σφράγισης. Γυναίκα που πήγε να εκδώσει τη νεα ταυτότητα την σκανάρισαν μεσα στο Αστυνομικό Τμήμα..

Στη συνέχεια κατα τη διάρκεια της Φωτογράφησης με ειδική μηχανή την σφράγισαν οπως κατάλαβε εκ των υστέρων..

Κατα τη διάρκεια της Ψηφιακής  Φωτογράφησης τις εθεσαν δυο λάστιχα στο πρόσωπο για να μενει σταθερό οπως της είπαν..

Η Γυναίκα ένοιωσε ενα κάψιμο στο μέτωπο και πήγε σε Γιατρό να δει τι ειναι..Εκει διαπίστωσε οτι είναι σκαναρισμένη με το γραμμικό κώδικα…αλλα αυτό δεν φαινόταν εξωτερικά..

Μια 2η περίπτωση δημοσιεύεται στο διαδίκτυο στη σελίδα ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ γυναίκα που πέρασε απο βιομετρικές διαδικασίες ταυτοποίησης και ακολούθως με λειζερ φωτογράφηση αισθάνθηκε μετα 18 ωρες ελαφρυ κάψιμο στο μέτωπο ..Το εψαξε στη συνέχεια για να δει τι συμβαίνει και σε εργαστήριο τεχνολογίας υψηλής εξειδίκευσης ρίχνοντας πάνω της υψηλή δέσμη ακτινοβολίας ειδαν να διαγράφεται ενας σειριακός αριθμός γραμμωτού κώδικα ιδιος με αυτον που αναγραφόταν στην νεα της βιομετρική ταυτότητα.

Το εργαστήριο της απάντησε επίσης οτι αυτό είναι  μια ισοτοπική σήμανση είναι ηλεκτρικά αγώγιμα νανοσωματίδια.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

5 Comments

  1. Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΗΓΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ.

    1. … ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ Ή ΜΟΝΗ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button