Μην φοβάσαι αυτούς που σε φοβούνται…

Πόσο ακόμη θα αντέξεις να είσαι σε μια Φυλακή χωρίς Κάγκελα? Πόσο ακόμη θα λειτουργείς σαν πρόβατο με σταβλάρχη το Πουλημένο Πολιτικό σύστημα? Αυτό που εκτελεί εντολές μετά το χρηματοδοτούμενο-κατασκευασμένο πρόγραμμα τους και το ρίξιμο του ιού…Όλα ήταν σχεδιασμένα για τον πλήρη ελεγχο σου και το τσιπάρισμα για να είσαι ΣΚΛΑΒΟΣ της Νέας Τάξης…

Η τύφλωση δείχνει να είναι προσωρινή διότι τα γεγονότα θα βγάλουν έξω το κόσμο…Ήδη σε κάποιες Χώρες αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι ΧΟΝΤΡΟ παιχνίδι παίζουν οι Κυβερνήσεις τους που ακολουθούν τις εντολές ενός Δολοφονικού σχεδίου…

Νομίζεις ότι θα γίνει επανεκκίνηση της Οικονομίας με πέντε τραπέζια στις καφετέριες σουβλατζιδικα και εστιατόρια? Νομίζεις ότι θα ταξιδέψουν Τουρίστες?

Δεν καταλαβαινεις δεν βλέπεις την κοροϊδία να κυκλοφορούν οι Αρχιφύλακες Τσιόρδας και Χαρδαλιάς χωρίς μάσκες χωρίς να κρατούν αποστάσεις ..Οι μάσκες τους έπεσαν…Δεν βλέπεις ότι είναι ανώτερη η Πρωτοψάλτη από τον Επιτάφιο και κάνει περιφορά και περνά μπροστά από το Κούλη και μαζεύονται η Σάρα και η Μάρα και το κακό συναπάντημα ..Το φορτηγάκι που μετέφερε την εικόνα της Παναγίας κολλάει ιό ενώ το φορτηγάκι της Πρωτοψάλτη τον σκοτώνει!!

Ιερώνυμε δεν αφήνεις τις επιστολές για να ανοίξουν τις εκκλησίες  κατά μέρος ..Έχεις η δεν έχεις το αυτοδιοίκητο..Τι περιμένεις κι άλλα 30 Αργύρια που πήρες για να τις κλείσεις το Πάσχα?

Μέχρι και στους τίτλους κάτω από τα Μασόνια που ανακοινώνουν μονομερές Νεκρολόγιο γράφουν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων.Τι συμβαίνει και έχετε κολλήσει και περιμένετε το καθημερινό θέατρο των εξη? Τι θα σας πουν αυτά τα Μασόνια που παίζουν και λίγο Μάρθα Βούρτση … Κάντε υπομονή?

Ναι!! Μέχρι να έρθουν οι εισβολείς που περιμένουν στα hot spots να μας αντικαταστήσουν και να πέσει πείνα. Περιμένεις σαν το προβατάκι  μέχρι να έρθει το “σωτήριο” εμβόλιο τους να γίνεις το ρομποτάκι τους!!!

Αν δεν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ θα μας πεθάνουν με το εμβόλιο και το Τσιπάρισμα .Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία των Κρατών ψήφισαν  νέους ποινικούς νόμους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και  όπως πάντα, χωρίς καμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν!!!

Στην Ελλάδα Θεοδωρικάκος  ,Αδ.Γεωργιάδης,Ηλ.Μόσιαλος,Ευαγγελάτος κ.α άρχισαν να μας λένε ότι θα εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός!! Αυτός είναι ο στόχος τους να μας Καταστρέψουν. .Το μέγεθος της απάτης είναι Παγκόσμιο .Όλα τα είχαν προγραμματίσει και είχαν διαρρεύσει αυτά τα σχέδια τους…Οι ελάχιστοι γινόμαστε πολλοί ..Η αφύπνιση προχώρησε και μας Φοβούνται..Μην φοβάσαι λοιπόν αυτούς μας φοβούνται..Μην φοβάστε αυτούς τους Παρανοϊκούς τους Ψυχοπαθείς τους άψυχους τους άθεους ..Δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Ο κόσμος ξυπνάει..Έχουν δημοσιευτεί αρκετά αποδεικτικά στοιχεία έγγραφα , δηλώσεις video κ.α στο site μας που αποδεικνύουν το μέγεθος της Εγκληματικής απάτης κατά της ανθρωπότητας.

Μας Κυβερνούν διεφθαρμένες εξουσίες ψυχασθενών και παρανοϊκών …Μην τσιμπάτε στο τρόμο που μεταδίδουν από τα στρατευμένα και πληρωμένα τις τελευταίες μέρες με 41 εκ ευρώ Μέσα Μαζικής εξαπάτησης.

Η Χώρα πρέπει να καθαρίσει από τα Μασόνια και τους Εισβολείς και να μείνει ο καθαρός Ελληνας .Έχουν σκόπιμα αλλοιώσει το πληθυσμό ..

Ήδη ετοιμάζονται κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και όσο η Πείνα χτυπάει κάθε σπίτι  &  κάθε επιχείρηση που έκλεισαν τόσο η ΟΡΓΗ και η αγανάκτηση θα γεννήσει την ΕΞΕΡΓΕΣΗ των Ελλήνων..

Και τότε θα τρέχουν να γλυτώσουν από το Τσουνάμι που θα ξεσπάσει..από την Προδοσία τους από το Ξεπούλημα της Χώρας από την παράδοση του πλούτου και την Γενοκτονία που μας έχουν καταδικάσει.

Βγείτε από την αόρατη φυλακή σας .Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας

Αρθρο του δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close