Εκδόθηκε ΚΥΑ για να μας φυλακίζουν οποιος βγαίνει θετικός. Ο Χαρδαλιάς ρυθμιστής Μπόγιας!!!

Όταν σας τα λέγαμε οτι με τον Νόμο 4682/20 θα μας φυλακίζουν …..δεν το πίστεψαν κάποια πρόβατα… Τώρα σε συνέχεια του Φασιστικού Νόμου εξέδωσαν στις 26/09/20 ΚΥΑ στην οποία αναφέρουν ρητά οτι:

1. Τον προσωρινό περιορισμό για δεκατέσσερις (14) ημέρες, επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, των ακόλουθων κατηγοριών: α) προσώπων που στερούνται μόνιμης κατοικίας στην ελληνική επικράτεια, β) προσώπων που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας και γ) προσώπων που ανήκουν σε πολυπληθείς οικογένειες και δεν έχουν τη δυνατότητα απομόνωσής τους,τα οποία είναι ασυμπτωματικά και δεν χρήζουν εισαγωγής ή περαιτέρω νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στην ελληνική Επικράτεια, κατά τα αναφερόμενα στην από 25.9.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού  COVID-19.

2. Το μέτρο της παρ. 1 υλοποιείται σε χώρους φιλοξενίας (καταλύματα απομόνωσης), οι οποίοι ορίζονται με
πράξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και λειτουργούν υπό την εποπτεία και μέριμνα αυτής. Την υγειονομική παρακολούθηση των ανωτέρω συντονίζει και επιμελείται το Υπουργείο Υγείας με τη σύμπραξη του ΕΟΔΥ.

 
3. Τα αρμόδια όργανα δύνανται, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, να ορίζουν ως χώρο επιβολής του μέτρου της παρ. 1 των επιβεβαιωμένων (ασυμπτωματικών ή με ήπια συμπτώματα) κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και οποιονδήποτε άλλον εκ των προβλεπόμενων χώρων της περ. ε’ της παρ. 2 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 42), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1
του ν. 4682/2020 (Α’ 76).

4. Για την εφαρμογή του περιορισμού της παρ. 1 ο θεράπων ιατρός εκδίδει εξιτήριο, συντάσσοντας σχετικές
οδηγίες για το επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορωνοϊού COVID-19, που δεν χρήζει εισαγωγής σε δημόσιο
νοσοκομείο ή περαιτέρω νοσηλείας και εφόσον εμπίπτει στις κατηγορίες επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων
της παρ. 1 ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β), το
οποίο αναλαμβάνει το συντονισμό της μεταφοράς του επιβεβαιωμένου θετικού (ασυμπτωματικού ή με ήπια
συμπτώματα) κρούσματος σε κατάλυμα απομόνωσης. 

5. Στα πρόσωπα που παραβιάζουν το μέτρο της παρούσας, χωρίς να θίγονται οι προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις, επιβάλλεται για κάθε παράβαση, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής κατά την έννοια της
περ. (α) της παρ. 1 του άρθρου εικοστού τρίτου της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 64)
και διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Υποχρεωτικός περιορισμός σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που μπορεί να είναι ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ,ΧΟΤ ΣΠΟΤ κ.α Ιδιωτικές Δομες!!!

Η κατάπτυστη απόφαση μιλά αρχικά για άτομα που δεν έχουν στέγη αλλά αναφέρεται και πολυπληθείς οικογένειες που δεν έχουν ορίσει τι εννοούν και από πόσα μέλη μια οικογένεια θα χαρακτηρίζεται πολυπληθής!!

Ακόμη και ασυμπτωματικούς θα μπορούν να ΑΡΠΑΖΟΥΝ …Δηλαδή Υγιείς πολίτες!!!

Με νεα ΚΥΑ θα το γράψουν ευθέως τώρα που ανεβάζουν τεχνητά και μαιμουδιάρικα τα κρούσματα με διαγνωστικά που βγάζουν θετικούς ολες τις απλές γρίπες και ενώ υπάρχει το εγγραφο του Αιματολογικού ότι δεν έχουν αντιδραστήρια για να κάνουν μοριακούς ελέγχους απο 01/09/20!!!

Αλλωστε ο Νόμος 4862 δεν ξεχωρίζει κανενα Ελληνα πολίτη μικρό η μεγάλο και θα αρχίσουν τις ΑΡΠΑΓΕΣ πολιτών που θα βγάζουν θετικούς σε Υπηρεσίες Σχολεία ,Ιδρύματα, επιχειρήσεις και στο δρόμο!!!

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή ο Χαρδαλιάς, θα αποφασίζει ποιες δομές θα είναι αυτές οι Φυλακές, οι οποίες θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του. Ο Χαρδαλιάς θα εχει το ΡΟΛΟ του ΜΠΟΓΙΑ!!!

Οπως διαβάσατε στην ΚΥΑ θα έχουμε και Θεράποντα Ιατρό ΔΙΚΟ τους!!! Ο “θεράπων ιατρός” του συστήματος και της Κυβέρνησης σε μία παντελώς αόριστη περιγραφή της παραγράφου 4 του άρθρου της ΚΥΑ μας λέει ότι  θα δίνει οδηγίες για το επιβεβαιωμένο “κρούσμα” που θα χρήζει νοσηλείας ή οχι η περαιτέρω νοσηλείας και θα ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο θα αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς μας  απο το ΕΚΑΒ  ή του παιδιού σας ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ  σε “κατάλυμα απομόνωσης” που θα έχει ορίσει ο Χαρδαλιάς.

Και αν αρνηθείς φυσικά θα υπάρχει συνδρομή της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!! Η  Κυβέρνηση σαφώς  εκτελεί τις εντολές σχέδιο για Υποταγή των πολτών και μείωση του πληθυσμού με μια σειρά εμβολίων για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού..

Η Μοναδική δήθεν Πανδημία που αντιμετωπίζεται με Μπάτσους και οχι απο Γιατρούς και με την σύμφωνη γνώμη των πολιτών για κάθε Ιατρική Πράξη παραβιάζοντας το Σύνταγμα..

Οσο τους αφήνετε τόσο πιο βαθιά θα σας χώνουν και θα σας σπρώχνουν προς την ελεγχόμενη Δολοφονίας σας.Με μια απλή μορφή γρίπης τρομοκρατούν!! Μια ενορχηστρωμένη ΑΠΑΤΗ για τον απόλυτο ελεγχο και μείωση του πληθυσμού που εκτελουν αργυρώνητα ΜΜΕ και το Βρώμικο Πολιτικό σύστημα .

Τώρα θα δούμε αν λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας…Η πληρωμένη τηλεόραση φυσικά δεν σου ειπε για τον Νόμο ούτε για την ΚΥΑ.. Ξεκινούν με άστεγους και μετά θα εφαρμόσουν ολα αυτά του Νόμου 4682/20  σε ολους μας..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΥΑ

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button