Ο Γεωργιάδης κάρφωσε το Φασίστα Μητσοτάκη για το κλείσιμο των επιχειρήσεων.(Video)

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ Γεωργιάδης με δηλώσεις ΚΑΡΦΩΣΕ τον ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην εκπομπή του Αυτιά λέγοντας δεν μπορείς να κλείνεις το κοσμο μεσα και τις επιχειρήσεις συνέχεια και να στείλεις τον κοσμο στο ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ!! Αντιλαμβάνομαι οτι πρέπει να λειτουργεί η Οικονομία. Κίνδυνος δεν υπάρχει μόνο απο τον Covid αλλα και απο την ψυχολογία του Φυλακισμένου..Κίνδυνος υπάρχει και απο τα ψυχικά νοσήματα που προκαλεί η Φυλάκιση και το κλείσιμο της Οικονομίας..

Και στις υπόλοιπες Χώρες το Λιανικό εμπόριο εχει ανοίξει..Ομως κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή ειναι και τα δράματα απο την Χρεοκοπία.. Πρέπει οι Γιατροί μας να ξέρουν οτι υπάρχουν και αυτές οι διαστάσεις στην Ζωή!!!

Οταν ο Γεωργιάδης παίρνει μηνύματα απο τους πολίτες παντα προσπαθεί να εξασφαλίσει την εκλογή του..Και το μήνυμα που ερχεται ειναι οτι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ θα πέσει με κρότο…ΔΙΑΛΥΣΑΝ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ την μεσαία ταξη και τις Οικογένειες…Ο Γεωργιάδης κάρφωσε Μητσοτάκη και τους “τηλεοπτικούς” Λοιμωξιολόγους στην εκπομπή του Γ.Αυτιά κάνοντας τον Δημοσιογράφο να τεντώσει τα αυτιά του!!

Και ολα αυτα για μια προγραμματισμένη ΑΠΑΤΗ που τωρα εκτελουν για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και της μείωσης του..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ COVID ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ  ΤΑ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ..Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ!!

ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button