Ρεζιλίκια στους Ι.Ναούς που τα αποδέχεται η Ι.Σ και ο Ιερώνυμος

Αποδέχθηκαν τις εκκλησίες ως Καφενεία!!! Σε χώρους Τρόμου και όχι Πίστεως οι εκκλησίες

Άνοιξαν οι εκκλησίες και η Ιεραρχία δέχθηκε το ξεφτίλισμα τους…Για δες αυτούς που αποδέχθηκαν την Πίστη στον Χριστό και τα θαύματα του πως αποδέχθηκαν  τα μέτρα των Άθεων για τις εκκλησίες..Η εικόνα που παρουσίασαν οι οίκοι του Θεού ήταν προσβλητική γιατί η εκκλησία δεν έχει σχέση με την επιστήμη .Είναι σαν να αποδέχεσαι ότι τα θαύματα και η αιώνια ζωή είναι ΜΟΥΦΑ!!!

Ούτε τα καφενεία δεν έχουν τέτοια όψη!! Δείτε Φωτογραφίες από το διασυρμό που αποδεχθηκε ο Ιερώνυμος και η παρέα του..

Και κάτι πιστοί που παραλίγο να φορέσουν πανοπλία η Κράνη λες και πάνε σε εκστρατεία..Ολες οι εκκλησίες είχαν Φουσκωτούς να επιβάλλουν τα μέτρα των Άθεων..Λες και πήγαινες σε νυκτερινά μπαρ και τσεκάριζαν αν έχεις προφυλακτικά μαζί σου!!  Αλλα τι να πεις όταν η εκκλησία εφαρμόζει Μασονικά κόλπα???

Αν πιστεύουμε ότι εν ώρα Θείας Λειτουργίας μπορούν να μεταδοθούν ιοί και μικρόβια τότε είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων προσβάλλοντας το μυστήριο και τη θρησκευτική πίστη μας. Η θρησκευτική πίστη ξεπερνά την επιστήμη και δεν μπορεί να συνδέεται με αυτή. Η χρήση μάσκας μέσα στον Οίκο του Θεού είναι κατά την γνώμη μας απαράδεκτη όπως και η απαγόρευση του ασπασμού των Ιερών Εικόνων. Τι σημαίνει κάνουμε μια υπόκλιση μπροστά στην Αγία και Ιερά Εικόνα που ΜΟΝΟ Ευλογία μπορεί να μας μεταδώσει και δεν την προσκυνούμε…δεν μπορούμε να το καταλάβουμε!!!!Τα μέτρα αυτά δεν συνάδουν με την Ορθόδοξη Πίστη…

Το Αυτοδιοίκητο στην εκκλησία το ξέχασαν και δέχθηκαν τις εντολές των Αντίχριστων!!!

Από που θα αρχίσει η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αν όχι από την εκκλησία  ΑΝΙΚΑΝΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ??? Έχετε καθίσει σαν τις Κότες στους Παρανοϊκούς της Κυβέρνησης που εκτελούν εντολές της Νέας Τάξης.

Άλλαξαν την Θρησκεία και ο Οίκος του Θεού έγινε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ!!!

ΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ…Στην εκκλησία και κάτω από τη στέγη του Θεού να φοβούνται τον αόρατο ιό

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button