Πουλήθηκε παράνομα η μιση Ζάκυνθος μετα τις επαφές της Ροδης Κράτσας με Καταριανούς για επένδυση!!

Μεταβιβάστηκε Περιουσία της π.Νομαρχίας δηλαδή της ΠΙΝ της εκκλησίας και κατοίκων και η Κράτσα δεν εκανε ενέργεια ως όφειλε

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ  ΤΗΣ ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ  ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε

Οι επαφές της Ρόδης Κράτσας με το Κατάρ τον Εμίρη αλλά και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Χώρας αυτής  για την επένδυση στη Ζάκυνθο ειχαν ξεκινήσει προτού αναλάβει την Περιφέρεια τότε που ήταν  εισηγήτρια για την επενδυτικότητα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Οι επαφές αυτές το νταραβέρι ειχε δρομολογηθεί καιρό πριν  και όταν κέρδισε την Περιφέρεια στις Εκλογές  οι διαδικασίες έγια την Επένδυση έτρεχαν με βάση το πλάνο που ειχε συζητηθεί στο Κατάρ κατα την διάρκεια των επαφών της.. Το θέμα ηταν σε συνεννόηση  με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον άνθρωπο γι αυτες τις δουλειές να το τρεξει Υπουργό  κ.Αδωνι Γεωργιαδη..

Ως Περιφερειάρχης και από τη στιγμή που μέσα στα 14,500 στρέμματα είχαν πουληθεί Ιδιωτικά κτήματα Περιουσία της Εκκλησίας και Περιουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  εκανε σαν να μην το γνώριζε  ήξερε και μιλούσε για Πρότυπες επενδύσεις..

Η εξέλιξη της Υπόθεσης γνωστή το κατάλαβαν το “παιχνίδι”  οι πολίτες , ο  Μητροπολίτης και η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη με το αποτέλεσμα να παραπεμφθούν σε Δικη και σε βαθμό Κακουργήματος οι εμπλεκόμενοι την αγοροπωλησία με το βούλευμα ….

Η κ.Κράτσα μίλησε στην αρχή της θητείας της στο Ραδιο Σιγμα της Ζακύνθου και ομολόγησε τις επαφές της για το θέμα καθώς έδωσε και άλλες λεπτομέρειες…

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ  στο RADIO ΣΙΓΜΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ: Το ζήτημα της επένδυσης στη Ζάκυνθο στα Ορεινά της Ζακύνθου από το Καταρ ξεκίνησε με τις συζητήσεις που εχω κάνει με τον Προηγούμενο Πρέσβη του Κατάρ ο οποίος δυο χρόνια είναι Υφυπουργός Εξωτερικών της Χώρας του Κατάρ,

Τον ειδα και πρόσφατα το τέλος Οκτωβρίου σε ένα Επενδυτικό Συνέδριο των Αραβικών Χωρών που γίνεται κάθε χρόνο και στο οποιο συμμετέχω  και αυτό που μπορώ να σας πω διοτι  Παρακολουθώ επενδύσεις ανα το κόσμο είναι επενδύσεις πρότυπες

Το Κατάρ παράλληλα με το επίσημο του fund χρηματοδοτεί διάφορες μικρότερες εταιρείες fund στα οποία επενδύουν γι αυτό η για τη Βασιλική Οικογένεια την Οικογένεια του Εμίρη.

Αυτό το θέμα με την αγορά στη Ζάκυνθο εχω εκφραστεί και προτού εμπλακώ με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων..Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για την Ζάκυνθο η οποία χωρις να κουνήσει το δακτυλάκι της ,διοτι εξω από τους επενδυτικούς οίκους του Κατάρ είμαι μάρτυς γιατί ήμουν εισηγήτρια για την επενδυτικότητα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και εχω επισκεφθεί όλα τα fund των Χωρων του κόλπου κ.λ.π Εξω από τις πόρτες τους στήνονται Υπουργοί με Φακέλους και κάθονται μια ωρα για να παρουσιάσουν ένα πρότζεκτ οι Περιφερειάρχες  ..Διότι οι Περιφέρειες και οι Δήμοι σε άλλες πόλεις είναι δυνατές και κανουν τη δική τους Επενδυτική Πολιτική και στήνονται εξω από τα Γραφεία για να παρουσιάσουν ένα πρότζεκτ.

Εμεις χωρις να κουνήσουμε το δακτυλάκι μας μας ηρθε η δυνατότητα αυτή του να γίνει μια επένδυση από ένα μεγάλο Οικο οπωσδήποτε. Αυτές οι Χώρες αυτά τα Ταμεία απευθύνονται σε μεγάλους επενδυτικούς οίκους που κάνουνε καινοτόμες και πρότυπες επενδύσεις περιβαλλοντικά Αρχιτεκτονικά Λειτουργικά και θα έφερνε στη Ζάκυνθο όχι μονο θέσεις εργασίας και θα την εβαζε τη Ζάκυνθο σε ένα άλλο Τουριστικό Επίπεδο. Ειμαι ΥΠΕΡ αυτης της επένδυσης .

Ο Υπουργός κ Γεωργιάδης μου επιβεβαίωσε ότι είναι ζωηρό το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης του Κατάρ δηλαδή του Εμίρη του Κατάρ μίλησε με τον ιδιο προσωπικά τον νεαρό Εμίρη διοτι από τον Πατέρα Εμίρη ειχε προέλθει θυμάμαι αυτή η αγοροπωλησία στη Ζάκυνθο το ενδιαφέρον .

Η κ.Ροδη Κράτσα ως εισηγήτρια προετοίμασε την Υπόθεση την εκανε πάσα στη Κυβέρνηση Μητσοτάκη και στη συνέχεια περίμενε τις εξελίξεις .Μονο που δεν περίμενε τις αντιδράσεις και τις Δικαστικές εξελίξεις..

Ετσι λειτουργεί το ΜΑΓΑΖΙ της Νέας Δημοκρατίας.. Δεν πρέπει λοιπόν να ερευνηθούν αυτές οι εκλεκτικές συγγένειες τόσων προσώπων με το Κατάρ? Δεν πρέπει να ελεγχθούν οι πράξεις Κυβερνητικών παραγόντων Υπουργών του Μητσοτάκη για το θεμα?

Τι εγινε στην πορεία αυτη μετα τα προκαταρκτικά που ετοίμασε η Ρόδη Κράτσα?

Κυρ. Μητσοτάκης, Αδ. Γεωργιάδης, κορυφαία στελέχη της Ν.Δ., όπως και μεγάλη μερίδα των συστημικών ΜΜΕ, υποστήριξαν με  θερμές δηλώσεις και διαπρύσια δημοσιεύματα την επένδυση των Καταριανών στη Ζάκυνθο, σε έκταση 14.500 στρεμμ., που ούτε μέτρο εκ των οποίων δεν ανήκε στον ιδιώτη που τους την πούλησε

 Τον Οκτώβριο του 2020, πιεσμένη από τις εξελίξεις, η εταιρεία Pimana S.A. αλλάζει μετοχική σύνθεση, πηγαίνει στον φορολογικό παράδεισο των βρετανικών Παρθένων Νήσων και στο νέο Δ.Σ. της εταιρείας εμφανίζονται δύο έμπιστοι άνθρωποι του μεγάρου Μαξίμου, ο Ευθύμιος Μπουλούτας της Ελλάκτωρ και ο Κώστας Θανάσουλας τ. διοικητής της ΛΑΡΚΟ.

Τον Ιούνιο του 2021 ο τότε υπ. Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης θέτει σε διαβούλευση σχέδιο νόμου για τη σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας που θα διαχειρίζεται την πουλημένη περιοχή γύρω από το «Ναυάγιο», με ό,τι συνεπάγεται για την υπόθεση η δύναμη που έχει μια Α.Ε. Και στο βάθος, Pimana S.A.

Στις 17.12.2021 ο αντικαταστάτης του Βασίλης Κικίλιας φέρνει μεταμεσονύχτια τροπολογία για σύσταση Επιτροπής Πρότυπης Αξιοποίησης της Περιοχής του Ναυαγίου Ζακύνθου, η οποία δύναται να διαχειρίζεται την περιοχή «κατά παρέκκλιση κάθε εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας».

Ο Υπουργός του Μητσοτάκη (Αδωνις Γεωργιάδης) που ειχε αναλάβει να τρέξει την επένδυση όχι μόνο δεν τους συμπαραστάθηκε στους κατοίκους που εχασαν τις περιουσίες τους περνώντας στην Ιδιοκτησία του Καταριανού FUND μαζι με την Περιουσία της Περιφέρειας Ι.Ν της Εκκλησίας  απαιτώντας να επιβληθεί ο Νόμος τους στιγμάτισε και ως διώκτες των επενδυτών λεγοντας χαρακτηριστικά στη Βουλή  «Είχατε, κύριοι Ζακυνθινοί, κάποιες χιλιάδες στρέμματα που δεν τα κάνατε τίποτα»

Ο  Αδωνις Γεωργιάδης  αποφάνθηκε πως αν δεν θέλουν επενδύσεις, δεν θα γίνουν. «Θέλουν οι Ζακυνθινοί να πεινάσουν; Ας πεινάσουν». «Αν η Ζάκυνθος δεν θέλει, δεν πειράζει, θα πάμε κάπου αλλού».

Ο Μητροπολίτης που ανάδειξε την παράνομη αγοροπωλησία και εστειλε την Υπόθεση στη Δικαιοσύνη ειχε πει οτι αυτοι που δήλωσαν οτι είναι Μεγάλη τύχη για την Ζάκυνθο αυτη η Επένδυση τα επιασαν!!! ΔΕΙΤΕ τον στο video της 1ης εκπομπής στο ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ στο τελος του Δημοσιεύματος

Η ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑ

Αυτό που συνέβη είναι ότι μία μέρα του 2014 κάπου 200 κάτοικοι των Ορεινών της Ζακύνθου, μαζί με τους ιερείς και μοναχούς των ναών της περιοχής και τους κοινοτάρχες τεσσάρων κοινοτήτων, έμαθαν ξαφνικά ότι η γη τους, κάπου 15.000 στρέμματα συνολικά, είχε πωληθεί σε μία εταιρεία Καταριανών συμφερόντων, από κάποιον που δεν του ανήκε η έκταση αυτή.

Με ένα ενετικό έγγραφο που κανείς δεν ήξερε τι έλεγε πωλήθηκαν παρανόμως 15.000 στρέμματα σε επιχείρηση της βασιλικής οικογένεια του Κατάρ, τα οποία περιλάμβαναν ναούς, μοναστήρια, αιγιαλούς, δάση και την καλλιεργήσιμη γη δεκάδων καθημερινών ανθρώπων που ζούσαν από αυτήν.

Το Σεπτέμβριο του 2022, εκδίδεται,  βούλευμα για τα επτά (7) εμπλεκόμενα πρόσωπα (και κρατικοί υπάλληλοι), ώστε να δικαστούν για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις γύρω από την παράνομη αγοραπωλησία, για περισσότερες μάλιστα από όσες περιέγραφε το προηγούμενο βούλευμα.

Τον Νοέμβριο του 2022, το βούλευμα καθίσταται αμετάκλητο, καθώς ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παν. Σ. Παναγιωτόπουλος απορρίπτει τις αιτήσεις «περί αναιρέσεως του βουλεύματος» που υπέβαλλαν οι 4 από τους 7 κατηγορούμενους.

Σημειώνουμε οτι η νυν Περιφερειάρχης κΡοδη Κράτσα δεν εκανε καμία ενέργεια ως οφειλε για την παράνομα μεταβιβασμένη περιουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθως και για την Περιουσία της Εκκλησίας και των Κατοίκων της Ζακύνθου και προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρέκλα στα Ιόνια Νησιά μετα απο αυτη την στάση..Μαλλον το ΜΑΓΑΖΑΚΙ της ΝΔ και τους Καταριανούς στηρίζει παρα τους πολίτες των Ιονίων Νήσων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την εκπομπή του amazonios TV για τις επαφές με τους Καταριανούς της Περιφερειάρχη Ιονίων Νησων κ.Ρόδης Κράτσα σε σχολιασμό απο τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Το προηγούμενο Δημοσίευμα μας μαζι με  την 1η εκπομπή για το θεμα στο παρακάτω σύνδεσμο

 

ZANTE QATAR GATE…Η Ροδη Κράτσα οι καταγγελίες απο τον.π.Μητροπολίτη οτι τα επιασαν απο Καταριανούς και η παραπομπή για κακούργημα.(VIDEO)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button