Παράτησε κόσμο στα Διαπόντια νησιά το Ζάναντου..Δεν εκτέλεσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για να το στείλει Παξους ο Αντίοχος!!

ΦΩΤΟ απο AIS Ωρα 12.23 ταξιδεύει από Παξούς προς Κέρκυρα όπως αποτυπώνεται σε πραγματικό χρόνο.

Για άλλη μια φορά όπως και πέρυσι η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ΖΑΝΑDU που εκτελεί το Δρομολόγιο Κέρκυρα Ερείκουσα Μαθράκι Οθωνοί ΠΑΡΑΤΗΣΕ τους Τουρίστες και τους Μόνιμους κατοίκους των τριών νησιών στα Διαπόντια και δεν ΕΚΤΕΛΕΣΕ βάσει της σύμβασης το Τακτικό Δρομολόγιο σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 27/07/20.

Τουρίστες και μόνιμοι κάτοικοι έμειναν στα Λιμάνια των τριών νησιών σύξυλοι..άλλοι χάνουν πτήσεις άλλοι χάνουν Φερρυ και οι περισσότεροι αναγκάζονται να παραμείνουν και να πληρώσουν έξτρα διαμονή εκτός προγραμματισμού γιατί ο Αντίοχος της  joy.cruises αποφάσισε να μην εκτελέσει το πλοίο το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς τα Διαπόντια νησιά για να καλύψει το γραφείο του και άλλους πελάτες προς τους Παξούς..

Όπως και πέρυσι όταν του χάλασε το Δελφίνι  ΕΚΟΨΕ το προγραμματισμένο δρομολόγιο για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του γραφείου του και έγραψε στα ουμπαλα του τους κατοίκους των Διαποντίων και τους Τουρίστες..

Βέβαια για όλα αυτά υπάρχει ΑΝΟΧΗ απο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας το οποίο δέχεται την ΑΚΥΡΩΣΗ του ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ κατά παράβαση της σύμβασης με το Υπουργείο Ναυτιλίας και στη συνέχεια του δίνουν απόπλου για Παξούς λες και το Λιμεναρχείο αποτελεί ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ της επιχείρησης του Αντίοχου!!!

Είναι γνωστές οι τακτικές αυτές όπως και και οι Δικογραφίες που υπάρχουν για Κλοπή των Τουριστών στη γραμμή Κέρκυρα Παξοί ( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το JOY Cruisis και ο πλοιοκτήτης Αντίοχος γδέρνουν τους Τουρίστες και τα κονομάνε.) όπως και για το Γκαράζ του Ζάναντου που δεν έχει τα τετραγωνικά που ορίζει ο Διαγωνισμός.Για τα θέματα αυτά θα υπάρξουν εξελίξεις για τα άτομα  που χειρίστηκαν τις υποθέσεις αυτές στο Υπουργείο Ναυτιλίας ,Υπουργείο Τουρισμού και Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας για παράβαση καθήκοντος.Το κουκούλωμα αυτών των υποθέσεων θα καταγγελθεί αρμοδίως και θα ανοίξουν νέες  δικογραφίες.

Το Λιμεναρχείο απαράδεκτα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Αντίοχου και του δίνει απόπλου για άλλο δρομολόγιο αντι να τον υποχρεώσει να εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο στα Διαπόντια..Δεν έγινε μια φορά ..Γίνεται επανειλημμένως και αυτό δεν είναι τυχαίο..

Επικοινωνήσαμε με το Λιμεναρχείο Κέρκυρας μας έδωσαν αριθμούς τηλεφώνων της Λιμενικής Αστυνομίας αλλά τα τηλέφωνα δεν απαντάνε για να πληροφορηθούμε  πως έγινε για άλλη μια φορά η εγκατάλειψη των Διαποντίων και το Ζάναντου αντί για Διαπόντια ταξίδεψε σήμερα για Παξούς!!!

Το θέμα προέκυψε ως συνήθως από βλάβη στο Δελφίνι  και τελικά την πληρώνουν οι Διαπόντιοι Νήσοι..

Διαβάστε την ανακοίνωση απο το Λιμεναρχείο Κέρκυρας  για την βλάβη:

26/07/20

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ-ΔΡ ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” Ν. Κέρκυρας 43, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Γαΐου Παξών προς τον νέο λιμένα Κέρκυρας, παρουσίασε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.
Το ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” συνέχισε τον πλου του με συμβατική πλεύση, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και κατέπλευσε στο νέο λιμένα Κέρκυρας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια τους 61 επιβάτες του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΗΛΙΔΑ ΙΙ” μέχρι την διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας μετά από βλάβη /ζημιά από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο του ανωτέρω πλοίου από Κέρκυρα για λιμένα Γαΐου παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ από την μη εκτέλεση του Δρομολογίου ΜΟΥΓΓΑ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close