Ο Μητσοτάκης κανει διακοπές με στρατιωτικό ελικόπτερο!!!

Στην Αντίπαρο βρέθηκε για Σαβατοκύριακο ο Πρωθυπουργός της Μερκελ,Σορος,Bil Gates και των οπαδών της μείωσης πληθυσμού.

Ως Πασάς σήκωσε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ για να μετακινηθεί απο την  Αντίπαρο και να κάνει τις διακοπές του. Πληρώνει τα έξοδα ο μασκοφορεμένος υποταγμένος λαός του!!! Και όλα αυτά την ιδια ώρα που έχει ξεσπάσει κρίση με Τουρκία και οι Ένοπλες Δυνάμεις ειναι σε επιφυλακή σηκώνει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ σαν να είναι το Ταξί του.

Μάλιστα ο Κούλης πόσταρε και φωτογραφίες με την Μαρέβα και την παρέα του σε Κοινωνικό δίκτυο..Μετα πήρε το ΑΕΡΟΤΑΞΙ του (???) Στρατιωτικό Ελικόπτερο και πέταξε για Επίδαυρο να μην χάσει την Παράσταση-Τραγωδία  Πέρσες στην Επίδαυρο.

Λες και δεν υπάρχει Ελληνοτουρκική κρίση απολαμβάνει τις Διακοπές του και μεταφέρεται Δημόσια Δαπάνη αντί να βρίσκεται υπ ατμό και έτοιμος να επεκτείνει τα 12 μίλια βάσει του Διεθνούς Δικαίου αφήνει την Τουρκία να αρπάζει ΑΟΖ  για να συρθεί στη Χάγη να παραδώσει τη Μισή Θάλασσα και τον Ορυκτό μας πλούτο.

Πήρε το ελικόπτερο ο Κούλης λες και είναι δώρο της Οικογένειας του  και το απόγευμα λέει στη Μαρέβα..Δεν πάμε και μεις να δούμε την Τραγωδία “Πέρσες” στην Επίδαυρο? Έτσι έδωσε εντολή στο τους πιλότους του Στρατιωτικού Ελικοπτέρου να συνεχίσουν τις διακοπές τους και να πετάξουν προς Επιδαυρο.ΤΖΑΜΠΑ ΠΤΗΣΗ είναι Μαρέβα..Πληρώνουν οι Ελληνες!!! Και οι Ενοπλες δυνάμεις με το δάκτυλο στην σκανδάλη!!

Εκει συνάντησε και τον πληρωμένο με ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ χρήμα από τις Φαρμακευτικές  Λοιμωξιολόγο Τσιόρδα που φόραγε μάσκα αλλά στη γυναίκα του δεν τόλμησε να της την φορέσει!!

 

ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ  ΚΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ ΜΕ  ΣΙΝΟΥΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Την μετακίνηση του Μητσοτάκη με στρατιωτικό ελικόπτερο επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Πέτσας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close