Πλήρης κατάλυση του Συντάγματος.Θα εισβάλουν στα σπίτια μας

Η πλήρης κατάλυση του Συντάγματος..Μετα τις μάσκες που τα πρόβατα τις δέχονται για τον Κοροιδοιό έχουμε αυθαίρετα και Αντισυνταγματικα το ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ στα σπίτια μας με ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,Στρατό,Δυνάμεις ασφαλείας  και οτι άλλο έχουν στη διάθεση τους.Η κυβέρνηση πλέον θα δίνει  εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα!!!

Όλα αυτά με πρόσχημα τον Κορωνοιό καταπατώντας ολα τα θεμελιώδη Δημοκρατικά μας δικαιώματα. Κατά την Κυβέρνηση όπου παρατηρήσουν  «συνωστισμό»  θα μπουκάρουν μέσα!!!

Ο υπουργός Προστασίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συζήτησε το θέμα αυτό μετά από εντολή των Νεοταξιτών φέρνοντας ως παράδειγμα την  διεξαγωγή  πάρτι η γιορτών στα  σπίτια  μας.

Έχεις μια γιορτή η τα παιδιά σου κάνουν πάρτι και καλείς κόσμο ? Με τα νεα μέτρα δεν θα μπορείς να το κάνεις αν είναι πάνω απο 40 άτομα…Οι πληρωμένοι Λοιμωξιολόγοι με τα ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ χρήμα που παίρνουν απο τις Φαρμακευτικές και όλα τα όργανα που υπακούν στους Νεοταξίτες ετοιμάζουν την κατάργηση της ελευθερίας μας και μέσα στα σπίτια μας. Θέλουν ΥΠΟΤΑΓΗ όπως με τις μάσκες και στα σπίτια μας.Θέλουν τους πολίτες τρομοκρατημένους.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του!

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιεί ελέγχους στα σπίτια παρά μόνο με εντολή εισαγγελέα, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις Δημοκρατικές χώρες, οι οποίες έχουν Σύνταγμα.

Πλέον αυτό θα πάψει να ισχύει. Όποιοι πολίτες επιλέγουν να διασκεδάσουν στο σπίτι τους θα κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πάνοπλους αστυνομικούς και πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ.

Οσο οι πολίτες δέχονται μέτρα με πρόσχημα τον Κορωνοιό όπως οι μάσκες ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ και δεν τις κατεβάζουμε όλοι τόσο τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας Τάξης και ελέγχου των πολιτών θα περνάνε τα σχέδια τους και θα καταργήσουν όλες τις ελευθερίες μας.

Με αυτόν τον Αντισυνταγματικό Νόμο θα μπορούν να εισβάλουν και να ΜΑΖΕΥΟΥΝ όσους δεν δεχθούν να κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο (ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ) και να μεταφέρουν τους πολίτες σε Στρατόπεδα ΦΥΛΑΚΕΣ κλπ.

Ελληνα Ραγιά φόρα τη  μάσκα σου να ξεχωρίζεις οτι θα τα κάνεις ολα και το εμβόλιο για να πεθαίνεις νωρίτερα..Ανοιξε και την κρεβατοκάμαρα σου για να φύγει ο Κορονοιός!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close