Η στιγμή που το Παρακράτος πυροβολεί τον Στ.Χίο

Η στιγμή της επίθεσης του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ για να φιμώσουν τον Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο..Ηδη κατέβασαν και τις δημοσιεύσεις του από το facebook και μπλόκαραν το όνομα για να μην ανεβαίνει τίποτα. Όπως έχουν κάνει και στη δική μας ηλεκτρονική εφημερίδα amazonios.net απο 13/06/20 τα Ellinika Xoaxes οι μπάτσοι του διαδικτύου που τους χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση.

Στην Φωτογραφία βλέπεται τον ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ του Δημοσιογράφου που έστειλε η ΜΑΦΙΑ του Παρακράτους.

Ο Δημοσιογράφος  Στέφανος Χίος, μιλώντας στους αστυνομικούς, ανέφερε: «Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου».

Όπως κατέθεσε ακόμα ο εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς, άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Αυτη η κίνηση τον εσωσε…

Ο Στέφανος Χίος είχε προειδοποιήσει και για τις επιπτώσεις της δολοφονίας του:

“Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν οι απειλές που έχω δεχθεί και οι οποίες ερευνώνται, είναι περιττό να αναφέρω τις δραματικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην κοινωνική ζωή της χώρας, το τεράστιο πλήγμα που θα δεχθεί η ελευθερία του τύπου και το κλίμα τρομοκρατίας που θα επικρατήσει στη Δημοσιογραφία σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και ο αρνητικός αντίκτυπος σε διεθνές επίπεδο για την Ελλάδα, για τις συνθήκες ελευθερίας του τύπου και την ασφάλεια στη χώρα”.

Στις 19 Αυγούστου 2019 εκδόθηκε διαταγή παύσης της αστυνομικής προστασίας του Στέφανου Χίου.

Στις 8 Νοεμβρίου επιδίδεται εξώδικη αίτηση στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Κοινοποιείται στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων.

Σ’ αυτήν ο Στέφανος Χίος καθιστά προσωπικά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υπεύθυνο για ό,τι του συμβεί. Γιατί ΓΝΩΡΙΖΕ τον τεράστιο κίνδυνο για τη ζωή του δημοσιογράφου. Και ΕΠΕΤΡΕΨΕ στους δολοφόνους να δράσουν. ΕΠΕΤΡΕΨΕ στους δολοφόνους να πυροβολήσουν.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button