Δρ. Φουκουσίμα (Ιαπωνία): “Είστε ηλίθιοι. Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς” (Video)

Το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας δέχτηκε μεγάλη κριτική επειδή αρνήθηκε να σταματήσει την προώθηση του εμβολίου κόβιντ και κλήθηκε να διερευνήσει περαιτέρω τις πολλές καταγεγραμμένες ανεπιθύμητες ενέργειες και τους θανάτους που προήλθαν από το εμβόλιο.

Ο Δρ. Μασανόρι Φουκουσίμα [Masanori Fukushima], ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο με 25ετή εμπειρία ως ειδικός σε θέματα λοιμωδών νοσημάτων, προειδοποίησε το Υπουργείο ότι η κυβέρνηση πρέπει να διεξάγει μια “κατάλληλη έρευνα” σχετικά με τις βλαβερές παρενέργειες του εμβολίου κόβιντ.

“Έχει θεωρηθεί ότι έχει συμβεί εκτεταμένη βλάβη, η οποία ξεπερνά τα δισεκατομμύρια ζωές που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο”, δήλωσε ο Φουκουσίμα στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης την περασμένη εβδομάδα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://bit.ly/3h9r0yE

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ: Ο Γερμανός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Δρ. Reiner Fuellmich, κάνει τις εναρκτήριες δηλώσεις του στην Έρευνα του Διεθνούς Ποινικού Μεγάλου Ενόρκου που αφορά τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το πρόσχημα της πανδημίας του κορωνοϊού σε παγκόσμια κλίμακα.

  https://twitter.com/SpartaJustice/status/1595545678809276416

 2. ΕΠΕΙΓΟΝΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ο Γερμανός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Δρ. Reiner Fuellmich, κάνει τις εναρκτήριες δηλώσεις του στη Διεθνή Έρευνα του Μεγάλου Ενόρκου για το Ποινικό. Είμαστε βέβαιοι ότι θα προτείνετε κατηγορίες εναντίον των Drosten, Fauci, Tedros, Gates, BlackRock και Pfizer.

  https://twitter.com/SpartaJustice/status/1595545678809276416
  ==============
  The Fauci/COVID-19 Dossier
  This document is prepared for humanity by Dr. David E. Martin.

  https://ia804500.us.archive.org/22/items/the-fauci-covid-19-dossier_202110/The_Fauci_COVID-19_Dossier.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button