Η Χούντα του Μητσοτάκη στοχοποιεί Δημοσιογράφους και τους συλλαμβάνει…

Μετά τον Στέφανο Χίο ποιός εχει σειρά? Ο Γιώργος Τράγκας..Και μετα?  Να μην πάνε και στον Αμαζόνιο και τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη που τους ενοχλεί οπως ανέφερε χωρις να πει το όνομα της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας μια απο τις ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ της λίστας Πέτσα  απο την Κυβέρνηση..

Τους ενοχλεί η ελεύθερη Φωνη ..Καθε Φωνή που αναφέρει οτι ο Μητσοτάκης εκτελεί εντολές της Νέας Τάξης για πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και μείωσης του.

Τους ενοχλεί που δίνουμε βήμα στους Γιατρούς που  δεν είναι πληρωμένοι απο τις Φαρμακευτικές εταιρείες.Τα εμβόλια  είναι σε πειραματικό στάδιο και οι πολίτες πειραματόζωα..Τον εμβολιασμό  η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τον βάφτισε “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” και δεν πηρε καμία ευθύνη για τις παρενέργειες και τους Θανάτους..

Στην πληρωμένη Τηλεόραση Φωτογράφισαν το amazonios και τον Δημοσιογράφο της Ηλεκτρονικής εφημερίδας μας και έριξαν ΛΑΣΠΗ που περίσσευε απο τη Λίστα Πέτσα…Είναι πληρωμένος είπαν!!! Να λέει ψέματα..Να .. να. και να…Ο Προσαλέντης θα ειναι ο επόμενος στόχος? Μάλλον

Οι αποκαλύψεις μας για την εκτέλεση του προγράμματος Covid 19 Μαζικής εξολόθρευσης πληθυσμού ενοχλεί ..Το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης ενοχλεί την Κυβέρνηση..Η συνομωσία κατα των πολιτών υπάρχει στο διαδίκτυο χρόνια τωρα δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου και σε Ξενα Μέσα καθώς επιβεβαιώθηκε και στην συνάντηση της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο του 2019 .Εκει εκαναν και προσομοίωση και ανάφεραν για τον Κορωνοιό και τα περιοριστικά μέτρα που θα πάρουν ολες οι Κυβερνήσεις..

Η παραδοχή οτι βάζουν ολους τους θανάτους απο ολες τις αιτίες στην ιδια δεξαμενή και οτι τα διαγνωστικά δεν διαχωρίζουν τον covid 19 απο το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας δείχνει ξεκάθαρα οτι τα κρούσματα μαγειρεύονται και πάνω σε αυτά Φυλακίζουν τους πολίτες και διαλύουν την Οικονομία τις επιχειρήσεις και καθε Οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η Κυβέρνηση προχωρά σε κινήσεις εκφοβισμού σε Δημοσιογράφους για μην ακούγεται άλλη άποψη εκτός απο της ιδιας…Οι διώξεις των Δημοσιογράφων δείχνει σε ποιο πολίτευμα ζούμε.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close