Ολα γίνονται για την ηλεκτρονική μας φυλάκιση…Δεν θα σταματήσουν απο Σεπτέμβρη τα χειρότερα..

Αν θέλουμε τις ζωές μας πίσω πρέπει να αγωνιστούμε μεχρι το Καλοκαίρι..Μετα δεν θα υπάρχει επιστροφή στην Κανονικότητα..Οι χαρτορίχτρες του Μάξιμου μας το λένε …Ο Πλεύρης προανήγγειλε νεα μέτρα και νεο covid pas απο το Φθινόπωρο…Τα ιδια και ο Μαγιορκίνης εγινε μάντης ιων που ερχονται απο το Φθινόπωρο και θα χρειαστεί η 4η δοση..Τα στρατόπεδα κράτησης για τους ανεμβολίαστους ετοιμάζονται οπως και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ μας ΦΥΛΑΚΙΣΗ…

Κανεις δεν θα μπορεί να αγοράσει τίποτα γιατι θα απενεργοποιούν τις κάρτες μας αν δεν εχουμε εμβολιαστεί..Ψήφισαν το Νόμο 4682/20 για κράτηση πολιτών και υποχρεωτική θεραπεία και απο το Φθινόπωρο και μετά θα τα εφαρμόσουν σκληρά και ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ολα τα μετρα της Νέας Τάξης για την σκλαβοποίηση μας και τη μείωση πληθυσμού. Οι Μαριονέτες της Νεας Τάξης βρίσκονται στη Βουλή και  εκτελουν εντολές Ξένων Κέντρων..με ενα τρόπο πρωτόγνωρο  για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Νεα μέτρα  μέτρα εγκλεισμού – lockdown  Ηλεκτρονικής Φυλάκισης και κανονικής σε Στρατόπεδα απομόνωσης για υποχρεωτική θεραπεία ερχονται..

Δούλευαν  χρόνια για αυτη την Παγκοσμιοποίηση οπως την Βάφτισαν. Κατασκεύασαν το σενάριο με τους αόρατους εχθρούς ιους και τα σκευάσματα που μεταδίδουν χρόνιες ασθένειες και σε στέλνουν στο Θάνατο ..Εστησαν μια Παγκόσμια Δικτατορία με πιόνια τις Κυβερνήσεις με προέκταση στο χώρο της αντιπολίτευσης  διαχέοντας  λογικές ολοκληρωτισμού  μέτρα περιορισμού  της ανθρώπινης ελευθερίας  διαλύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στέλνοντας στην φτωχοποίηση ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό συνανθρώπων μας.Η Επιβίωση θα είναι αδύνατη βάσει του σχεδίου τους ωστε να αναγκαστείς  να δεχθείς ολα τα παράλογα μέτρα και την δηθεν Υγειονομική  προστασία τους. Καταστρέφουν τη μεσαία τάξη, αλλά ταυτόχρονα και την σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, καταστρέφουν την Παιδεία τον πολιτισμό  τον Χριστιανισμό και την Θρησκεία μας  παραμερίζοντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα μέσα στους αιώνες με  βασικό οπλο τους την εξαγορασμένη Τηλεόραση..και την Ιατρο-Πολιτική Συμμορία τους..

Μην έχετε καμία ψευδαίσθηση οτι αν τους αφήσουμε λιγο ακόμη θα εχουν πέτυχει την Ηλεκτρονική μας Φυλάκιση.. Ο παγκόσμιος έλεγχος των ανθρώπων και των κοινωνιών για τη δημιουργία ενός κόσμου όπως αυτοί τον επιθυμούν ερχεται αν δεν υπάρξει αμεση αντίσταση και ανυπακοή στα Παρανοικά αυτά σχέδια τους..

Θα έχουμε ανθρώπους “Ζόμπι” ελεγχόμενους..Επαναπρογραμματίσουν το ανθρώπινο DNA για να  δημιουργήσουν υβρίδια που ελέγχονται εύκολα και θα συνδέσουν τον άνθρωπο μέσω μιας ψηφιακής ταυτότητας που θα ανοίγει ένα ολόκληρο πεδίο ελέγχου.Η Υγειονομική δηθεν προστασία τους δεν ειναι τίποτα αλλο απο ενα Πρόγραμμα  κοινωνικής συμμόρφωσης και πειθάρχησης των πολιτών και εξόντωσης μας.Τα μέτρα για τον ιό η τους ιους που θα μας παρουσιάζουν έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσουν τον άνθρωπο να ζει με το φόβο και τον Κρατικό έλεγχο  τη χειραγώγηση  τη λογοκρισία  την αστυνομική Δικτατορία τώρα  και  την ψηφιακή δικτατορία.

Με τη χρήση της τεχνολογίας μπορεί κανείς να πάρει πληροφορία από το σώμα του ανθρώπου για κάθε λειτουργία και κάθε δραστηριότητα του ενώ μελλοντικά στο πλαίσιο της τεχνητής νοημοσύνης ( artificial intelligence ) μπορεί να του δώσει εντολές και αυτός να τις εκτελέσει.
Η Ρωσία και ο Πούτιν τους χάλασε τα σχέδια γι αυτό και χρησιμοποιούν το οπλο τους την Τηλεόραση για να σας μεταφέρουν ψευδείς καταστάσεις ώστε να δικαιολογήσουν την στάση τους εναντίον του..Η Ρωσία βρήκε τα νεα βιολογικά εργαστήρια και τους νέους ιους που ετοίμαζαν στην Ουκρανία…
Η Ελευθερία δεν κερδίζεται απο τα πληκτρολόγια και απο τις συγκεντρώσεις αλλα απο την άρνηση την αντίδραση την  ανυπακοή και τις ομάδες που πρέπει κατα τόπους να οργανωθούν.  Η υπεράσπιση της ανθρώπινης φύσης  της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας δεν εχει αλλο χρόνο. Η υπεράσπιση του Συντάγματος μας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας  δεν είναι παράτυπη πράξη είναι υποχρέωση μας να το προστατεύουμε γιατί αυτο δείχνει το δρόμο για την Ελευθερία..Η Ηλεκτρονική Φυλάκιση πρέπει να εμποδιστεί..απο τους Παρανοικούς μισάνθρωπους και εγκληματίες που εκτελουν αυτό το πρόγραμμα ελέγχου και εξόντωσης μας..
Καλη Λευτεριά..
Χρόνης Προσαλέντης Δημοσιογράφος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button